تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: آیا ابر کامپیوتری به نام T-80 می شناسید؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه payan_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض آیا ابر کامپیوتری به نام T-80 می شناسید؟!!

سلام
    سئوال اولم اینکه اصلا کشور ایران کامپیوتری قدرتمند تر از mainframe داره ؟
    سئوال دوم اینکه ابر کامپیوتری به نام T-80 وجود خارجی داره یا نه چون تازگی یک مطلبی رو از یکی از تبلیغات شرکتهای ایرانی خوندم که یک سوپر کامپیوتر دارند اونم تو ایران برای ساخت مجموعه cd اسمش T-80 اگه کسی اطلاعاتی در مورد این ابر کامپیوتر داره که در چه سالی و توسط کدام کشور طراحی شده و قدرت محاسباتیش چقدر هست و... ممنون میشم بفرمایید چون برام خیلی جالب بود من که هرچی تو گوگل گشتم مرجعی پیدا نکردم

2. این کاربر از payan_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بیخودی تبلیغ می کنن.منم دیدم هیچ فرقی با سری قبلیشون نداره

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بیخودی تبلیغ می کنن.منم دیدم هیچ فرقی با سری قبلیشون نداره
    مساله تبلیغ با دروغ فرق می کنه دوست عزیز مطلبی که نوشتند خیلی جالبه برای فشرده سازی از ابر کامپیوتر استفاده کردند !!! خود دولت قدرت داشتن ابر کامپیوتر رو نداره . من خیلی مشتاقم ببینم این قضیه چی هست حتما مجموعشونو می خرم ولی سئوالم اینه که اصلا آیا ابر کامپیوتری به این نام وجود داره یا این هم توهمه ! و قدرت محاسباتی این ابر کامپیوتر چقدر هست

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خود دولت قدرت داشتن ابر کامپیوتر رو نداره
    نه اين جمله شما اشتباهه
    فقط چند تا ابر كامپيوتر تو شركت ايز ايران هست كه وابسته به وزارت دفاع هست
    و چند تا ديگه هم داريم ...

.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه اين جمله شما اشتباهه
    فقط چند تا ابر كامپيوتر تو شركت ايز ايران هست كه وابسته به وزارت دفاع هست
    و چند تا ديگه هم داريم ...

.
    میشه محبت کنید مدل ونوع ابر کامپیوترهایی که تو وزارت دفاع داریم را بفرمایید و از کدام کشور خریداری شده است؟!!! و روی چه استنادی می فرمایید
    حتی بسیار از کشورهای پیشرفته اروپایی هم دارای ابر کامپیوتر نیستند
    تا آنجاکه من اطلاع دارم بیشتر از Mainframe
    در کشور نداریم اونها هم خیلی قدیمی هستند.

برای اطلاعات بیشتر از انواع ابر کامپیوتر های دنیا و آنکه این کامپیوتر هادر چه کشورهایی و در کدام شهرها هستند و سال ساخت و قدرت محاسباتی آنها به لینک ویکی پیدا که در زیر گذاشتم مراجعه کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by payan_zaman; 12-10-2010 at 17:04.

7. این کاربر از payan_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

مگه همین چند سال پیش نگفتن یه ابر کامپیوتر برای تحقیقات هواشناسی تو ایران ساختن یا آوردن؟؟
    چند تا هم تاپیک داشتیم قبلا در موردش!

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مگه همین چند سال پیش نگفتن یه ابر کامپیوتر برای تحقیقات هواشناسی تو ایران ساختن یا آوردن؟؟
    چند تا هم تاپیک داشتیم قبلا در موردش!
    گفتند که خیلی چیزها می گند ، اول باید ببینیم ابر کامپیوتر چیست چه مدلی هست و چه قدرت محاسباتی داره
    اصلا میشه اونو به عنوان ابر کامپیوتر قلمداد کرد . به خاطر کم سوادی بعضی ها یک کامپیوتر در حد سرور رو می گند ابر کامپیوتر اصلا طبقه بندی کامپیوتر ها رو نمی دونند .می تونید به لینک ویکی پدیا که گفتم مراجعه کنید . قبلا می گفتند یک جوان 18 ساله ایرانی یک سیستم عامل برای کامپیوترهای شخصی نوشته یک نفره یک دختر 14 ساله هم انرژی هسته ای تولید کرده تو خونش

10. 4 کاربر از payan_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

لرد؟))) پرند ورژن قبلیش رو چون تمام اتومات گفته زده لرد با ابر رایانه میزنه ، احتمالا گردو تو کره ی مریخ رایت میکنه سری بعدی رو !!بالاخره رقابت سنگینه!=)))شوخی!

داره خودمونی میشه samfire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Queue ban

پيش فرض

من فک کنم چنتا cpu i7 با طناب به هم بستن و روش یه کارتن زدن به نام ابر رایانه : ) ) و اخرین دستاورد های 3 پاه هم هست...

13. 7 کاربر از samfire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض مساله ساده و غامض تعاریف!!!

دوستان تعریف ابر رایانه - مین فیریم وسوپر کامپیوتر وسرور و پی سی با هم زمین تا آسمان واز اساس فرق میکنه.
    حتا ابر کامپیوترهای پردازش سری دانشگاهی آمریکا روهم اگر تحریم نباشیم وبتونیم بخریم / حجمی به اندازه کل ساختمان شرکت پرند و قیمتی میلیون دلاری دارند!!!
    من نمیدونم زدن پکیجی از نرم افزارهای موجود تو نت وبازارو کرک پیدا کردن براش وقفل زدن رویش بیشتر از یک سیستم خانگی فوق العاده قوی نیاز دارد؟؟؟؟همین کار رو پی سی ورلد خودمون در حد خفن80گیگ داره میکنه! یا خیلیای دیگه....
    اگر هم برای پروپاگاندا چیزی خریده اند - تضمین میکنم جز یک سرور قدرتمند(در مقیاس های داخلی) نیست.

با ابر کامپیوتر میتوان آزمایشات اتمی شبیه سازی کرد و گامی بلند به سوی بمب هسته ای برداشت- یا تغییرات تکنوتیکی زمین - یا حرکات لکه های خورشیدی- یا داده های تلسکو های چون هابل- یا پروژه های گران قیمت وخطیر فضایی یا یا یا ... را پردازش و شبیه سازی کرد.

با این تعریف گوگل ومایکروسافت هم نیاز ودلیلی برای داشتن ابر رایانه ندارند. آن ها سلسله ای از سوپر سرور های بسیار قدرتمندسری شده دارند. ( آن هم برای جستجوی سرتاسر نت مرئی ؛ یعنی مایکروسافت برای سیستم عامل نویسی هم به سرورهای که مثلن برای بینگ جمع آوری کرده بی نیاز است)حالا شما شاید بگید خوب این مجموعه که ابر رایانه است ؟
    خیر -از نظر حالت پردازشی و توان هدایتی این ها همان سرورند ولا غیر وباز هم ابر کامپیوتر نیستند و ادعای این را هم ندارند.
    برای شناخت بیشتر از این دوستان علاقه مند به مبحث میبایست مبانی کامپیوترپیشرفته بخانند.
    Last edited by Arash4484; 24-10-2010 at 20:57.

15. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •