تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: مشكل با بایوس Acer Aspire 5741g بعد از آپدیت كردن

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض مشكل با بایوس Acer Aspire 5741g بعد از آپدیت كردن

سلام دوستان
    Acer Aspire 5741g
    از سایت خود Acer رفتم برنامه آپدیت بایوسش رو گرفتم بعد برنامه رو نصب کردم و میخواستم بازش کنم ، باز که شد فن های لپ تاپ یهو با سرعت خیلی زیاد شروع به چرخش کردن بعد یادم اومد که باید وصل برق باشه ، برنامه رو بستم ولی همچنان فن ها میچرخیدن . خواستم خاموشش کنم ولی صفحه Shutting down اومد و هیچ طوری خاموش نمیشد . منم باطری رو خارج کردم و دوباره جا زدم ولی از اون لحظه به بعد روشن نمیشه که نمیشه ....
    ممکنه بایوسش سوخته باشه ؟ یا مشکل جزئی داره ؟؟؟ بردم گارانتی گفتن 1 هفته دیگه مشخص میشه (سازگار) . کسی میتونه راهنمایی کنه اگه مسئله جدی نداره زود درستش کرد ؟
    Last edited by *Ali*; 30-09-2010 at 12:29.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اشتباه کارت توی در اوردن باطری بوده . بنظر من ممکنه هر قطعه ای از سیستمت داغغون شده باشه . اما بایاس رو از اونجایی که فقط برنامرو باز کردی .و فایل فلش رو داخلش نریختی بعید میدونم چیزیش شده باشه خطرناک ترین کاری رو که میشده رو انحام دادی . فاتحه مع الصلوات .

در آغاز فعالیت mr.mehdi.mmx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

من فکر نمیکنم بایوست سوخته باشه فکر میکنم آپدیتش نیمه کاره مونده وقتی همچین اتفاقی بیفته اینجوری میشه زیاد نگران نباش

4. این کاربر از mr.mehdi.mmx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اشتباه کارت توی در اوردن باطری بوده . بنظر من ممکنه هر قطعه ای از سیستمت داغغون شده باشه . اما بایاس رو از اونجایی که فقط برنامرو باز کردی .و فایل فلش رو داخلش نریختی بعید میدونم چیزیش شده باشه خطرناک ترین کاری رو که میشده رو انحام دادی . فاتحه مع الصلوات .
    ممنونم از اینکه اینجور روحیه میدی ، هنوز یه هفته نشده خریدمش
    من فکر نمیکنم بایوست سوخته باشه فکر میکنم آپدیتش نیمه کاره مونده وقتی همچین اتفاقی بیفته اینجوری میشه زیاد نگران نباش
    برنامه رو باز کردم یه چیزایی رو کپی کرد ، بعد یه صفحه داس بالا اومد و فن های نوت بوک با سرعت شروع به چرخیدن کردن .... بعدشم دیگه خودتون میدونین . یعنی کل این اتقافات یک دقیقه هم نشد .

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آخه علی جون شما وقتی نیازی به آپدیت بایوس نداری برای چی اینکارو کردی ؟ آپدیت بایوس فقط برای زمانی هست که نیاز به ارتقا پیدا میکنه و کاربر راهی جز این کار نداره .
    ریسک آپدیت بایوس بالا هست ، خود سایت ایسر هم اونجا هشدار میده که آپدیت اشتباه و ناقص بایوس رو مسئولیتش رو قبول نمیکنه .
    شما بایوس رو نصفه آپدیت کردی ، باید دوباره پروگرام بشه .
    ببر سازگار ارقام ، یزد صفاییه فک کنم نمایندگی داشته باشن

7. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشكل اینه كه شما آنتی ویروس رو موقع به روز كردن بایوس غیر فعال نمی كنین و خرابكاری میشه بایوس
    برای به روز كردن بایوس حتما باید آنتی ویروس غیر فعال باشه و نوت بوك هم به برق شهر وصل باشه

9. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آخه علی جون شما وقتی نیازی به آپدیت بایوس نداری برای چی اینکارو کردی ؟ آپدیت بایوس فقط برای زمانی هست که نیاز به ارتقا پیدا میکنه و کاربر راهی جز این کار نداره .
    ریسک آپدیت بایوس بالا هست ، خود سایت ایسر هم اونجا هشدار میده که آپدیت اشتباه و ناقص بایوس رو مسئولیتش رو قبول نمیکنه .
    شما بایوس رو نصفه آپدیت کردی ، باید دوباره پروگرام بشه .
    ببر سازگار ارقام ، یزد صفاییه فک کنم نمایندگی داشته باشن
    درسته ، تقصیر خودم شد . اصلا پاک یادم رفته بود که باید آنتی ویروس غیر فعال باشه و باطری خالی وصل نباشه
    یکم ویندوزش دیر بالا میومد (تو سایت ایسر این مدل رو مناسب ویندوز 7 نمیدونه) و گاهی اوقات وسط کار کردن یهو یه هنگ 5 ثانیه ای میکرد و موس اصلا تکون نمیخورد . این شد که تصمیم به آپدیت گرفتم
    بردم تحویل دادم (هما رايانه) گفتن یک هفته دیگه حداقل طول میکشه تا تکلیفش معلوم بشه . من ترسم اینه که بفهمن میخواستم آپدیت کنم و گارانتی قبول نکنن . اگه قبول نکنن خرج پروگرام دوباره بایوس چقدر میشه ؟
    تو سایت سازگار نوشته یکی از شرایط قبول کردن گارانتی اینه :
    - عدم وجود آثار دستکاری بر روي قطعه
    حالا این کاری که من کردم دستکاری محسوب نمیشه که ؟
    Last edited by *Ali*; 30-09-2010 at 23:14.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

- عدم وجود آثار دستکاری بر روي قطعه
    منظور از این حرف دستکاری سخت افزاری هست ، ولی اینجور موارد رو سازگار معمولا رایگان برای مشتری انجام میده .

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه یه پروگرام کردن بایوس چقدر زمان میبره ؟ که گفتن حد اقل یه هفته ؟ خود سازگار زودتر نمیده ؟

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه ریزی مجدد بایوس 5 دقیقه كار داره
    اما ترافیك تعمیرات بالاست.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •