سلام
مننياز فوري دارم به يك صفحه پاپ اپ مثل سايت مگا اپلود يه نگاهي بندازيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هركي بتونه كدشو دربياره خيلي ممنون ميشم![]()
![]()
سلام
مننياز فوري دارم به يك صفحه پاپ اپ مثل سايت مگا اپلود يه نگاهي بندازيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هركي بتونه كدشو دربياره خيلي ممنون ميشم![]()
![]()
من پارسال اینکارو کردم
حدود 200 خط شاید هم بیشتر نشسته بودند و نوشته بودند !!!
واقعا بیکار به اینها میگویند !
اگر هم شما این کد را میخواهید ، نباید برای دیگران را در بیارید
اگه میخواهید به یه نفر برنامه نویس وب پول بدهید تا براتون بنویسه
خوب نیست از روی بقیه کپی برداری کنید !
در ضمن سرعت سایت یا وبلاگتونو میاره پایین
از من میشنوید این کارو نکنید !
خیلی کلاستونو میاره پایین !
دوست عزيز اين حرفت خيلي زور داره
1- ما ها كه نبايد دم از كپي يا بدون اجازه استفاده كردن حرف بزنيم
ما داريم روزانه اين همه از اين برنامه هاي ساخته شده بدون اجازه شركتش استفاده مي كنيم حالا شما اومدي ميگي بدون اجازه بده
2 -اگر من قرار بود پول بدم كه نميومدم تو پسي ورلد تاپيك بدم
حالا بگذريم
بچه ها هر كي ميتونه اين كد و دربياره كه ممنون ميشم اگر هم نميتونيد كدي شبيه به اين اگه كسي داره بده ممنون ميشم
درسته
ولي خود من هميشه برنامه ها را تست ميكنم و سعي ميكنم بدون رجيستر كردنشان ازشان استفاده كنم
و در مواقع ناچاري از اين ها استفاده ميكنم
حالا براي اينكه دلخور نشيد باشه
تمامي كدهاي سايت يا وبلاگتان را به من بصورت پيام خصوصي بدهيد
خودم براتون درستش ميكنم
اينو براي اين ميگم كه اين سايت كدهايش در چندين جاي مختلف توي كدها مثل هد و بادي هست و هر كدوم را بايد تنظيم كرد.
موفق باشيد
ممنون دوست عزيز اگه كد و همين جا بزاري بهتره هم ديگران استفاده مي كنن هم اينكه من خودم يه چيزايي سرم ميشه مي تونم جاش بدم بين كدهام
ممنون
عزيز اين مثل اون نيست ولي شايد فعلا كارت رو راه بندازه و البته همونطور كه خواهي ديد روش استفاده ازش هم خيلي آسونه...نوشته شده توسط s.a.h
موفق باشي...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته شده توسط Roozedidar
Roozedidar جون
اينجا كه فيلتره !![]()
![]()
![]()
شرمنده عزيز ولي خب اين سايت خوبيش اين بود كه شما فقط آدرس سايتت رو مي زذي و راحت كد رو مي گرفتي ودر سايتت ميذاشتي. اگه تونستي با يه ----- شكن ردش كن. البته زياد هم مهم نيست و از اين جور سايت ها زياده اگر مشكلت حل نشد يه پست بزن تا برات پيدا كنم...نوشته شده توسط my friend
ممنون دوست عزيز از اينكه زحمت كشيدي اما درست كردن اين صفحه پاپ كه شما دادي كاري نداري .
يه نگاهي به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنداز . اين صفحه اي كه اينجا هست داخل خود صفحه باز ميشه و پنجره مجزايي نداره
در ضمن قابليت جالبش اينه كه ميشه درگش كرد يعني تو صفحه ما قابليت جابه جايي داره مثل يه تيبل متحركه
فعلا دارم خودم روش كار مي كنم يه چيز مثل اونو در بيارم
ژ
بازم دارم ميگم هركي تونست كدشو دربياره كمك بزرگي كرده
بازم ممنون
عزيز من نميدونستم اطلاعلت شما در چه سطحي هست به همين خاطر لينكي گذاشتم كه هر كسي با اندك اطلاعاتي بتونه مشكلش رو حل كنه. انشاا... اگر كد اون چيزي كه شما نياز داري به پستم خورد حتما در همين تاپيك قرار ميدم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)