تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: جلوگیری از انتقال ویروس فلش به کامپیوتر

آخر فروم باز GOLI87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض جلوگیری از انتقال ویروس فلش به کامپیوتر

سلام،چطور میشه از انتقال ویروس فلش وقتی که به کامپیوتر وصل میشه جلوگیری کرد؟

پروفشنال gonbad city's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    گلستان گنبد کاووس

پيش فرض

محافظ امنیتی حافظه های یو اس بی

اگر از افرادی هستید که همیشه نگران اتصال حافظه های خارجی از طریق USB به رایانه خود هستید تا ویروس های احتمالی بر روی آن ها به راحتی نفوذ کنند، سایت کمیاب آنلاین نرم افزاری را تهیه دیده است که بسیار مناسب برای شما و رایانه های عمومی که به راحتی از طریق یو اس بی در دسترس هستند محافظت کند.

USB Disk Security یک نرم افزار امنیتی کامل برای جلوگیری از نفوذ ویروس های حافظه های یو اس بی و بهترین آنتی ویروس برای یافتن و پاک کردن ویروس ها از این حافظه ها می باشد که به شما اطمینان کامل برای اتصال هر حافظه یو اس بی بدون اینکه هیچ خطری کامپیوتر شما را تهدید کند به وجود می آورد. USB Disk Security به عنوان یک آنتی ویروس برای حافظه هایی مانند حافظه فلش یا کول دیسک بدون نیاز به بروز رسانی برای یافتن ویروس های جدید به کار می رود و با تشخیص آن ها از وجود ویروس شما را مطلع می کند.

ابزار نرم افزار USB Disk Security :

* USBShield: دیده بان نرم افزار که بلادرنگ از هر حمله احتمالی از طریق درایو های USB محافظت می کند و هر حمله ای را مسدود کرده و برای این کار از تکنولوژی جدیدی بهره می گیرد.
    * USBScan: اسکن کننده درایو USB با تحلیل و بررسی، هر ویروس مخفیانه را تشخیص می دهد.

روش های اکتشافی USB Disk Security

نرم افزار با بررسی دیسک و افزایش حجم بدون دلیل یا کند شدن سرعت توسط برنامه های بیهوده و جلوگیری از فایل های مشکوک و غیر امن یک حفاظ کامل و بدون نقص به شمار می آید.

* MemoryShield: این قسمت با تحلیل عملکرد و رفتار ویروس ها از تجربه آنتی ویروس های خبره بهره گرفته و هر ویروسی را تشخیص می دهد. همچنین با دیده بانی کردن حافظه و برنامه های اجرا شده از طریق آن به صورت بلادرنگ از اجرای برنامه های بدخواه جلوگیری می کند.
    * Quarantine: تمام اشیاء نا امن که شما پاک کرده اید قرنطینه می شوند و نمی توانند هیچ آسیبی به کامپیوتر شما وارد کنند. در این قسمت نرم افزار های آسیب زننده به صورت رمز شده ذخیره شده و قادر به اجرا نیستند بنابر این هیچ آسیبی نمی توانند برسانند.
    * RepairSystem: بیشتر اوقات نرم افزار های بدخواه در رجیستری تغییراتی ایجاد کرده و در مسیر موقت اینترنت لانه می گزینند. در این هنگان ابزار تعمیر می توانند تغییرات ایجاد شده توسط این نرم افزار ها را بازگرداند و فایل های بیهوده ایجاد شده را پاک کند.
    * Autostart: اغلب نرم افزار های بدخواه خود را به صورت اتوماتیک در استارت آپ رجیستری برای شروع هنگام بالا آمدن ویندوز اضافه می کنند. این قسمت با نشان دادن نرم افزار هایی که به صورت خودکار اجرا می شوند به شما اجازه غیر فعال کردن نرم افزارهای بدخواه را می دهد.
    * USBTools: این قسمت قادر است به صورت امن درایو USB شما را حذف کند و ارسال نرم افزار های آسیب زننده را به کامپیوتر قطع کند.

دانلود نسخه جدید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 6 کاربر از gonbad city بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون دوست خوبم

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام،چطور میشه از انتقال ویروس فلش وقتی که به کامپیوتر وصل میشه جلوگیری کرد؟

بهترین راه اینه که مثل من دستی دیلیت کنی !!!! من رو فلش دابل کلیک نمیکنم هیچ وقت. با فولدر منیجر ویندوز باز میکنم و هر چی هیدن میدن و سیستم فایل عجیب دیدم دیلیت میکنم خلاص.

6. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

از ديد من بهترين كار داشتن يه آنتي ويروس آپديته ؛ با اين كار ديگه مي تونين خيالتون از همه جهت

راحت باشه..

8. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

محافظ امنیتی حافظه های یو اس بی
    از ديد من بهترين كار داشتن يه آنتي ويروس آپديته ؛ با اين كار ديگه مي تونين خيالتون از همه جهت

راحت باشه..
    ولی بهترین حالت استفاده از جفت ایناست البته من از autorun virus remover استفاده میکنم. به همراهه ناد 32 همیشه آپدیت شده.

Last edited by excessive; 30-09-2010 at 00:38.

10. 2 کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بهترین راه اینه که مثل من دستی دیلیت کنی !!!! من رو فلش دابل کلیک نمیکنم هیچ وقت. با فولدر منیجر ویندوز باز میکنم و هر چی هیدن میدن و سیستم فایل عجیب دیدم دیلیت میکنم خلاص.
    اینکار بعضی اوقات بی فایده است چون بعضی اوتوران ها طوری هستند که به محض اینکه فلش رو بزنید
    با خوندن فلش توسط سیستم اون ویروس اوتوران هم اجرا میشه
    پس بهترین کار داشتن یک نرم افزار است که اول از همه جلوی اوتوران فلش رو بگیره البته از تو ویندوز هم میتونید
    قابلیت اوتوران رو غیرفعال کنید
    بعد به همون روش دستی که بلدید ویروسارو پاک کنید

12. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

اینکار بعضی اوقات بی فایده است چون بعضی اوتوران ها طوری هستند که به محض اینکه فلش رو بزنید
    با خوندن فلش توسط سیستم اون ویروس اوتوران هم اجرا میشه
    پس بهترین کار داشتن یک نرم افزار است که اول از همه جلوی اوتوران فلش رو بگیره البته از تو ویندوز هم میتونید
    قابلیت اوتوران رو غیرفعال کنید
    بعد به همون روش دستی که بلدید ویروسارو پاک کنید
    کاملا تایید میشه ولی کسانی که میخوان افه بیان و دستی پاک کنن بهتره تو محیط safe mode تو cmd از سوئیچ dir \a استفاده کنن تا تمام فایل hidden رو نمایش بده وبعد اگر فایل مشکوکی دیدن از دستور del استفاده کنن ولی در کل ویروس ها امروزه بصورت اوتوران هستن بهتره یک فایل خالی از اطلاعات به نام autorun.inf تو root فلش مموری درست کنید تا اگرم فلشو رو روی یک سیستم آلوده وصل کردین دیگه ویروس اوتوران رو root فلش نمیشینه و عملا موقع وصل کردن به سیستم اجرا نمیشه

14. این کاربر از kourosh_sos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

روش دستی خیلی خطرناکه قبلا خوب جواب میداد ولی الان نه چون خیلی از ویروس ها فایل های شما رو آلوده می کنن
    بهترین راه استفاده از یه انتی ویروس خوب و قوی هستش

16. این کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GOLI87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مشکل من اینه که سرعت اینترنتم کمه و واسه اپدیت بایستی ساعتها منتظر بمونم،اautorun virus remover رو چطور استفاده کنم؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •