تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: توکسوپلاسمز؟

  1. #1
    Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم
    پست ها
    1,876

    پيش فرض توکسوپلاسمز؟

    درسته كه اين بيماري از مدفوع گربه منتقل ميشه و ايا بيماري خطرناكي هست؟

  2. #2
    پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran
    پست ها
    2,427

    پيش فرض

    درسته كه اين بيماري از مدفوع گربه منتقل ميشه و ايا بيماري خطرناكي هست؟
    توکسوپلااسموز یک بیماری انگلی می باشد که می تواند در انسان ایجاد بیماری کند . معمولا میزبان اصلی و ناقل این بیماری گربه سانان می باشند که تخم انگل را از طریق مدفوع خود دفع می کنند .
    این انگل معمولا در افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی می باشند می تواند مشکل ساز بشود و در افراد سالم اکثرا خود محدود می باشد.

  3. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  4. #3
    داره خودمونی میشه سپیده ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دقیقا توی خونمون
    پست ها
    41

    پيش فرض

    توکسوپلاسموز
    توکسوپلا سماگوندئی یک پروتوزای داخل سلولی است که از طریق مدفوعی - دهانی از مدفوع گربه که حاوی اووسیتهای (تخم انگل) آلوده است منتقل می‌شود. انتقال ممکن است با خوردن گوشت پخته نشده ، از طریق انتقال خون یا پیوند اعضا نیز از طریق جفت در خلا عفونت حاد یک زن حامله اتفاق افتد.
    تظاهرات بالینی
    ممکن است بدون علامت باشد. فرم علامت دار تقریبا 7 روز بعد از مواجه رخ می دهد و با یک سندرم مونوکلئوز مانند هتروفیل منفی توام با لنفادنوپاتی (بیماری غدد لنفاوی) و اسپلنومگالی (بزرگی طحال) مشخص می‌شود. در بیماران دچار سرکوب ایمنی ممکن است عفونت منتشر با درگیری قلب ، ‌ریه‌ها و مغز قابل مشاهده باشد.
    درمان
    پیری متامین و سولفادیازین در همراهی با اسید فولینیک را می‌توان در درمان توکسوپلاسمز بکار برد.

  5. 2 کاربر از سپیده ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  6. #4
    Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون
    پست ها
    4,501

    پيش فرض

    این بیماری با کیست هیداتیت فرق داره؟

  7. این کاربر از kiarash3500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  8. #5
    پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory
    پست ها
    718

    پيش فرض

    آره عزیز فرق داره. این عاملش تک یاخته(توکسوبلاسما گوندیی) هستش اما کیست هیداتیک عاملش کرمه (اکینوکوکوس گرانولوزوس).از نظر سیر تکامل و نوع بیماری و میزبان واسط و ... کلا فرق دارن با هم. وجه مشترکشون هم اینه که هر دو جزو بیماری های انگلی طبقه بندی میشن

  9. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  10. #6
    اگه نباشه جاش خالی می مونه darkdream2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    پست ها
    370

    پيش فرض

    توکسوپلااسموز یک بیماری انگلی می باشد که می تواند در انسان ایجاد بیماری کند . معمولا میزبان اصلی و ناقل این بیماری گربه سانان می باشند که تخم انگل را از طریق مدفوع خود دفع می کنند .
    این انگل معمولا در افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی می باشند می تواند مشکل ساز بشود و در افراد سالم اکثرا خود محدود می باشد.
    سلام
    من نمیدونم چرا شما پزشکا اینقدر با گربه ها پدر کشنگی دارید این مطالب رو بخونید
    امروز می خوام یک شفاف سازی اساسی در مورد توکسوپلاسموز گربه انجام بدم و مطمئن هستم که به تمام سوالات رایج در مورد انتقال توکسوپلاسما از گربه به انسان در این نوشته، پاسخ داده می شود!
    من چطوری توکسوپلاسموز می گیرم؟( منظور انتقال از گربه است)
    برای اینکه من درگیر این بیماری بشم باید گربه ای هم باشه که درگیر این بیماری شده باشه!
    چه گربه هایی درگیر بیماری میشن؟ گربه ای که موش بخوره! اون هم موشی که درگیر توکسوپلاسموز باشه! یا گربه ای که گوشت خام آلوده به توکسوپلاسموز مصرف کنه!
    تا حالا فهمیدیم که احتمال آلوده شدن یه گربه خانگی خیلی خیلی کمه!

    حالا فرض کنیم که به دلیل سهل انگاری من، گربه خانگی من درگیر شد اونوقت احتمال بیمار شدن من چقدره؟
    گربه آلوده به توکسوپلاسموز در تمام طول عمر خود فقط به مدت یک هفته از طریق مدفوع، توکسوپلاسما را دفع می کند که اتفاقا" مدفوع آبکی و اسهالی ست!
    حالا اگه این مدفوع آلوده به توکسوپلاسما را من حتی کیلو کیلو بخورم بازهم درگیر این بیماری نمی شم! چرا؟ چون این میکروارگانیسم برای اینکه قدرت آلوده کردن من رو پیدا کنه باید مدفوع به مدت 48 تا 72 ساعت در محیط بیرون بمونه و تغییراتی در توکسوپلاسما به وجود بیاد که قدرت ایجاد عفونت را پیدا کنه!... حالا اگه من بیمار روانی باشم و برم به این مدفوع 72 ساعت پیش دست بزنم و بعد با همون دست آلوده غذا بخورم تازه اینجوری توکسوپلاسما وارد بدن من میشه! نه، عجله نکنید حتی در این شرایط هم من بیمار نمی شم!!! چرا؟ چون من یک انسان بالغ هستم که سیستم ایمنی نرمالی دارم و سیستم ایمنی بدن من عفونت را به سرعت سرکوب می کند و اتفاقا" این اتفاق سبب خیر می شود چون به دلیل تولید آنتی بادی در بدن من، من برای همیشه نسبت به این بیماری مقاوم خواهم شد!
    پس چه کسی بیمار میشه؟ اگه بعد از گذراندن مراحلی که گفته شد توکسوپلاسما در مدفوع قدرت عفونت را پیدا کند آنوقت من باید یک طفل معصوم زیر 5 سال یا پیرمرد 70-80 ساله باشم که سیستم ایمنی ضعیفی دارم، با یه آدمی هستم که دارم شیمی درمانی می کنم یا کورتون مصرف می کنم! در این صورت تازه شانس عفونت افزایش پیدا می کند!

    حالا متوجه شدید که چقدر احتمال آلودگی به توکسوپلاسموز پایینه؟
    در مورد اینکه گفته می شود توکسوپلاسموز موجب نازایی می شود من به عنوان کسی که در رشته ای کاملا" مرتبط با این بیماری درس می خوانم با اطمینان کامل و با دلیل و مدرک می گویم که این حرف مزخرفی بیش نیست حتی اگر از زبان یک پزشک فوق تخصص گفته شود!
    پس قضیه سقط جنین چیه؟ در این مورد باید بگم که اگه من یک خانم باردار باشم!!! فقط در صورتی که در 3 ماه اول بارداری با شرایط نادری که در بالا توضیح دادم آلوده به توکسوپلاسما بشوم جنین من سقط خواهد شد و بعد از 3 ماهگی دیگر بی تاثیر است!
    و نکته مهم اینجاست که بدن من بعد از این سقط به بیماری مقاوم شده و در دفعات دیگر بارداری حتی اگر یک کیسه توکسوپلاسموز هم بخورم بچه من سالم به دنیا خواهد آمد!!! و اتفاقا" این فرزند من هم به دلیل اینکه آنتی بادی موجود در بدن من را در دوران جنینی دریافت کرده، تا آخر عمر به این بیماری مقاوم خواهد شد!
    پس قضیه نازایی یک دروغ محض است!
    پی نوشت 1:
    در تحقیقی که روی 18000 گربه آلوده شده به توکسوپلاسموز انجام شد حتی در یک مورد هم دیده نشد که مو و پوست گربه به توکسوپلاسما آلوده شود! و واقعا" متاسفم برای پزشک متخصصی که می گوید موی گربه وارد تخمدان شده و باعث نازایی می شود!!!
    در تحقیقی که روی 140 انسان مبتلا به توکسوپلاسموز در بیمارستان امام خمینی انجام شد فقط در 2 مورد انتقال از طریق گربه تایید شد و در 138 مورد دیگر خوردن گوشت خام و نیمه پخته( کباب و استیک و...) و دستکاری گوشت آلوده به توکسوپلاسما ، عامل بیماری اعلام شد! و واقعا" متاسفم برای افرادی که به راحتی گربه ها را به جرم آلوده بودن به توکسوپلاسموز از خود دور کرده و یا حتی می کشند ولی هر هفته انواع و اقسام کباب ها را می خورند!
    پی نوشت 2:
    با تمام احترامی که برای پزشکان محترم قائل هستم، باید بگویم که بار اصلی تهمتی که در مورد این بیماری به گربه ها زده شده بر دوش عده ای از آنهاست که به دلیل دانش پایین خود و عدم موفقیت در تشخیص علت یک بیماری آن را به سرعت به گربه ها ربط می دهند! مثلا" وقتی خانمی به دلیل نازایی نزد آنها می رود از او می پرسند که آیا در خانه گربه دارد؟و فقط کافی ست که آن خانم گربه داشته باشد، دیگر آن گربه مسبب اصلی تمام بدبختی ها معرفی خواهد شد! خواهش من از این تعداد پزشکان محترم این است که کمی مطالعه خود را زیاد کنند و بیش از این برای سرپوش گذاشتن بر ضعف خود عوام فریبی نکنند!

    جمله آخر:
    احتمال اینکه بیماری توکسوپلاسموز از یک گربه به شما منتقل شود در حدود احتمال سقوط یک ایرباس از آسمان بر سر شماست.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  11. 2 کاربر از darkdream2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  12. #7
    پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran
    پست ها
    2,427

    پيش فرض

    سلام
    من نمیدونم چرا شما پزشکا اینقدر با گربه ها پدر کشنگی دارید این مطالب رو بخونید
    نه دوست عزیز اشتباه نکنید ما پزشکان و مخصوصا بنده به هیچ عنوان با گربه ها مشکلی ندارم .(خودم چند سال گربه خانگی داشته ام ) . فقط مسئله این است که نظر علمی با تعصب جور در نمیاد .
    بنده عرض کردم که گربه سانان ( و نه فقط گربه ) به عنوان میزبان و ناقل شناخته می شوند و این به این معنا نیست که هر گربه ای باعث بیماری می شود .
    در مورد احتمالاتی که در این مطلب فرموده اید هم باید بگم که در بحثهای پزشکی همه احتمالات به این اندازه می باشد و نمی توان گفت که چون احتمال پایین است دیگر مشکلی وجود ندارد .

  13. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •