با سلام خدمت دوستان
می خواستم ببینم آیا میشه به انتخاب های بعدی موجود در فرم انتخاب رشته که توی کارنامه نهایی قبول می شدیم انتقالی بگیریم
از دوستان خواهشمندم اگر تجربه ی عملی دارند ذکر کنند چون موضوع حیاتی هستش
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
می خواستم ببینم آیا میشه به انتخاب های بعدی موجود در فرم انتخاب رشته که توی کارنامه نهایی قبول می شدیم انتقالی بگیریم
با تشکر
منم میخوام بپرسم میشه انتخابهای بعدی که قبول شدیم رو بریم ؟
چون قبول شدید دانشگاه مقصد با شما هیچ مشکلی نداره و شما رو احتمالا تحت عنوان تکمیل ظرفیت می پذیره اما یه خرده دانشگاه مبدا رو باید ببینید چی می گه.چون اونها دوست ندارن دانشجوی خودشون رو از دست بدهند. پارتی داشته باشی کارت حله! پارتی توی دانشگاه مبدا یا مقصد و یا توی وزارت علوم!با سلام خدمت دوستان
با تشکر
ولی شاید احتمالا یک ترم یا دو ترم مجبور باشی در دانشگاه مبدا درس بخونی.این هم بستگی به سرعت انجام شدن کارهای اداری شما داره!
من خیلی از دوستانم این کار رو کردند و رفتن سراغ انتخاب های بعدی خود!
ببخشد اگه کسی اوونجایی که قبول شده ثبت نام نکرده باشه چی؟ یعنی بخواد به انتخاب های بعدیش که تو کارنامه زده قبول شده بره الان. آیا دانشگاه قبول میکنه؟؟
نخیر عزیزم.نمیشه.
واسه انتقالی چند شرط لازمه. یکی اینکه نمره اون دانشگاه رو بیاری.رئیس دانشگاه ها موافقت کنن.و حداقل ترم 2 باشی
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
سوالاتتونو توی تاپیک انتقالی دانشگاه بپرسین زودتر جواب میگیرین
عزیز دل کار نشد نداره توی ایران
من خیلی از دوستانم انتقالی گرفتن برای انتخاب های بعدیشون.اما خب جلب رضایت ریاست دانشگاه و ... یه مقدار سخته اما نشد نداره! 2 ترم هم احتمالا باید بخونند !![]()
دوستان با تشکر
یعنی واقعا کسی نیست که این کار رو انجام داده باشه ؟
سلام
ببخشید یه سوال !
شما از کجا می فهمید دیگه کدوم رشته قبول شدین ؟! من دفترچه رو ندارم دیگه نمیشه هیچ طوری فهمید ؟۱ همون رشته ای که ستاره قرمز داره یعنی قبولی فعلی یا بعدیراهنمایی کنید لطفا
ستاره دار یعنی قبولی فعلی !
توضیحات کارنامه رو نخوندین ؟!
از انتخاب رشته تون پرینت نگرفتین ؟
باید حداقل 24 واحد پاس کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)