سلام
یه کارت گرافیک توپ میخوام تا 300 تومن مناسب برای بازی مخصوصا سنگیناتش دیگه کلا توپ باشه لطفا راهنمایی کنین.
سلام
یه کارت گرافیک توپ میخوام تا 300 تومن مناسب برای بازی مخصوصا سنگیناتش دیگه کلا توپ باشه لطفا راهنمایی کنین.
سلام
EVGA GTX460 1Gb حدود 300 تومن.
و کمی بالاتر SAPPHIRE 5850 1Gb حدود 330 تومن.
بهتره مشخصات سیستمتون رو بگین تا بهتر بشه راهنمایی کرد!!
دارن پردازنده قوی میگیرن که برای اون دو کارت پیشنهادی محدودیت ایجاد نشه.بهتره مشخصات سیستمتون رو بگین تا بهتر بشه راهنمایی کرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب اگه پردازنده رو Q9400 بگیرن بهتره GTX 460 بگیرن !!
چون مقدار کمی برای 5850 محدودیت ایجاد میکنه !!
تو بازیهایی که از هوش مصنوعی بالایی برخوردارند نیاز به پردازنده ی قوی هستش!!
و از اونجایی که 460 از PHYSX پشتیبانی میکنه توی بازیهایی که از این موتور استفاده میکنند نسبت به 5850 میزان فریم بیشتری میگیره که اون کمبود رو برطرف میکنه!!
sapphire ATi 5770 1GB=305toman
آخه مگه چند تا بازی از physics پشتیبانی میکنه ؟؟؟ کلا اونهایی که به درد میخورن یکی Mafia II هست و یکی Batman : AA ...و از اونجایی که 460 از PHYSX پشتیبانی میکنه توی بازیهایی که از این موتور استفاده میکنند نسبت به 5850 میزان فریم بیشتری میگیره که اون کمبود رو برطرف میکنه!!
به طور کلی physics بودنش خوبه ولی نبودنش هم مشکلی ایجاد نمیکنه![]()
چقدر؟sapphire ATi 5770 1GB=305tomanاشتباه نکردی دوست عزیز؟
منم نگفتم نبودنش مشکل ایجاد میکنه!! فقط گفتم تو بازیهایی که از موتور فیزیکس استفاده میکنند میتونن بیشتر فریم بگیرن!!
ضمن اینکه ایشون بودجشون رو 300 اعلام کردن نه 320 !!
منظورشون 205 بوده احتمالا!!!
دوست من برای هیچ کدوم محدودیتی ایجاد نمیکنه مخصوصا اگر قصد بازی در رزولیشن full hd رو داشته باشن.خب اگه پردازنده رو Q9400 بگیرن بهتره GTX 460 بگیرن !!
چون مقدار کمی برای 5850 محدودیت ایجاد میکنه !!
در رزولیشن full hd بیشتر قدرت کارت گرافیک مهمه و پردازنده در رده بعدی قرار میگیره.
عزیزم مگر چه تعداد بازی از physx پشتیبانی میکنند؟!فقط گفتم تو بازیهایی که از موتور فیزیکس استفاده میکنند میتونن بیشتر فریم بگیرن!!
به نظرتون ارزش داره فریم بسیار بیشتر در اکثر بازیها رو ول کنن؟!
و به فریم بیشتر اونم در چندتا بازی محدود اهمیت بدن؟!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)