تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: تغییر ایکن در ویندوز سون ( به جز اون 6 آیکن )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض تغییر ایکن در ویندوز سون ( به جز اون 6 آیکن )

ببخشید من نمی دونستم کجا باید این سوال رو مطرح کنم . حالا اینا رو می پرسم :

1. چطور می شه با نرم افزار workshop icon یا به هر صورت ایکن های مثلا" ویندوز مدیا پلیر و اینترنت اکسپلورر و خلاصه بقیه ایکن ها رو عوض کرد ؟

2. اگه میشه یه آموزشی از این نرم افزار که حالت کلی داشته باشه بگذارین آخه از اینترنت دانلود کردم 6.3 مگابایتی می شد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

دوستان من تونتسم یه نرم افزار پیدا کنم که این کار رو به راحتی انجام مید ه اسمش هم Microangelo On Display 6.10.10 . کار کردن باهاش هم خیلی راحته ، بعد از نصب یه گزینه به نام Appearance به راست کلیک اضافه می کنه که آیکون هر چیزی رو خواست تغییر بدی ( حتی درایوهای کامپیوتر و دی وی دی رام و.. ) روش راست کلیک می کنی و بعد هم خیلی راحت هر آیکونی خواستی رو جایگزینش می کنی ، حالا چرا من می خواستم این کار رو کنم ؟! چون تم مکینتاش رو نصب کرده بودم ولی آیکون ها تغییر نمی کردن ولی با این نرم افزار تونستم حتی آیکون های مایکروسافت آفیس و هر چیزی رو که دلم می خواست به مکینتاش تبدیل کنم (البته آیکون ها رو از اینترنت گرفته بودم )
    فکر کنم این چندمین باره که پستی می دم و چیزی می پرسم ولی بعد از یکی دو روز از اینترنت و اینور و اونور و .... پیداش می کنم . ( جوینده ، یابنده است همینه دیگه !! )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •