با سلام خواستم تلوزیون پلاسما مدل x10 panasonic 50 inch بگیرم نظرتون در مورد ان چیه ؟ کاربرد من بیشتر از همه شبکه های SD است با سپاس ضمنا می خوام یک سینما خانواده پاناسونیک بگیرم چه مدلی پیشنهاد می کنید با سپاس
با سلام خواستم تلوزیون پلاسما مدل x10 panasonic 50 inch بگیرم نظرتون در مورد ان چیه ؟ کاربرد من بیشتر از همه شبکه های SD است با سپاس ضمنا می خوام یک سینما خانواده پاناسونیک بگیرم چه مدلی پیشنهاد می کنید با سپاس
-خوب بزرگترين مشكل پنل مورد نظر شما 720p بودنش هست كه البته چون تصاوير sd مدنظرتون هست ميتونه نكته مثبتي باشه
-البته v20 ميتونه گزينه خيلي بهتري باشه منتها بايد ديد قيمت 50 واقعا نزديك 3 تومان هست كهبعضي از دوستان فرمودند يا نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مورد سينماي خونگي :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با کسب اجازه از استاد ابی عزیز
من بهت ال جی یا سامسونگ رو پیشنهاد می کنم
هم تو رنج قیمتت می خوره هم امکانات جدید داره
و هم تصاویر full hd دارن
ممنون از راهنماییتون ولی توی شهرستان ما قیمت V10 50 اینچش سه ملیون تومان دیگه نمیدونم اگه V20 بیارن چقدره ؟ مدله Z1 دارن که 4.800.000 قیمتشه . راستی از مدل های پاناسونیک 50 اینچ مال امسال چه مدل های خوبی هست که قیمت خوبی هم داشته باشن ؟
راستی دوستان من دی وی دی پاناسونیک دارم می تونم جداگانه بانداشو خرید یا همه رو با هم بایستی خرید ؟ راستی دستگاهی هست که به آن ورودی سه فیش بخوره بعد از آن خروجی HDMI یرون بیاد ؟ این دستگاه های ویدیویی مثل Free Agent یا WD Live می تونن این کارو بکنن ؟ ضمنا مموری کارت خوان پاناسونیک آیا همه کارت های SD رو می خونه ؟ باسپاس از دوستان . ضمنا دوستان گفتن الجی و سامسونگ اگر مدلی پیشنهاد دارن بگن چون من X10 با قیمت 1.200.000 مدل 50 اینچی اون مد نظر گرفتم ؟
-در مورد مدل هاي امسال بهترين مورد همين v20 هست كه دوستان در موردش صحبت ميكنند
-شما اگه نمايندگي داشته باشه شهرتون تفاوتي نميكنه قيمت با ساير نقاط كشور
-ميتونيد سينماي خونگي بگيرين
-اگر هم قابليت اتصال باند رو داشته باشه يعني امپلي روي dvd موجود باشه ميتونيد تنها باند بگيرين در غير اين صورت بايد امپلي وباند بگيرين
-يعني ورودي انالوگ بدين وخروجي ديجيتال بگيرين؟
-دستگاهي كه ورودي تصوير داشته باشه بايد سراغ كپچر هاي حرفه اي برين و اون هم كارمورد نظر شما رو انجام نميده
-اين دستگاههاي hd media player تنها پخش كننده هستند ورودي usb و هارد خروجي hdmi
-اگه مدل sd ّ هست منظورتون بله با هر ماركي
-من دو مدلي كه ميشناسم lg pk350 و samsung c550
- كه در رنج قيمت زير 2 تومان و 50 اينچ بهترين گزينه هاي ممكن هستند
من به شما از LG این مدل را پیشنهاد میکنم:
50PK550R:1,550,000
با تشکر.
هادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)