سلام
میخواستم بپرسم چجوری میتونم یک صدا رو در پس زمینه ویژوال بیسیک وقتی روی دکمه ای کلیک میکنم پخش کنم.
متشکرم
سلام
میخواستم بپرسم چجوری میتونم یک صدا رو در پس زمینه ویژوال بیسیک وقتی روی دکمه ای کلیک میکنم پخش کنم.
متشکرم
سلام.
api ها. PlaySoundData mciSendString sndPlaySound
چه خوب
ولی من که نفهمیدم
ولی اگه میشه خودت یک فرم طراحی کن و فقط یک دکمه بزار و همینو که گفتی انجام بده بعد بزار برای دانلود
متشکر میشم.
پسوند فايلي كه مي خوايد پخشش كنيد... چيه...؟!؟!
روش هاي زيادي براي اين كار وجود داره...!؟!
ساده ترين روش اينه توابع خود ويندوز استفاده كنيد (همون API ها)...! البته فقط مي تونيد ازش براي پخش فايل هاي Wav استفاده كنيد...!؟! :
اگه مي خوايد پيشرفته تر كار كنيد... مي تونيد از كتابخانه هاي Windows Media Player استفاده كنيد... كه امكانات بيشتري رو به شما مي ده و مي تونيد پسوند هاي زيادي رو پخش كنيد...!؟! مثلاً MP3 و...!؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد...!؟!
در محیط ویژوال بیسیک کلید های ترکیبی Ctrl+T رو بزن تا محیط کامپیوننت ها باز بشه و از اونجا تیک
Windows media player و یا soundcontrol رو بزن و بیارشون به برنامه ات که در جعبه ابزار اضافه میشه
کنترلر رو بیارش روی فرم و میتونی بصورت دستی از جعبه مشخصات محل فایل و نحوه پخش رو بهش بدی و یا اینکه کدنویسی کنی مثلا برای دادن محل فایل :
wmp.path = "محل فایل"
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)