دوستان خسته نباشید
خوب تا اونجا که کم و بیش دیدم بیشتره وب مستر ها و صاحبان سایت ها حالا چه برای بی اطلاعی بوده چه حوصاله سر زدن به وب میل سایتشون بوده و .... از ایمیل های دامنشون استفاده نمیکنند
در جلوتر چند راهکار بهتون میگم که یحتمل هم میدونید ولی خیلی به کار میان
مقدمه داریوش جی اچی!×!:
خوب خودمم بگم که اصلا نه خوشم میاد فضای سرورم با این همه ایمیل و ... ی اسپم گرفته بشه نه اینکه برم web mail یا اینکه حتی تو outlook وارد کنم اطلاعات راکه اون بگیره
در نتیجه چی کار میکنیم؟
1. در panel هاستتون (حالا هر سیستمی) حتما گزینه ای به نام forwarders دارید! روش کلیک کنید و یه ایمیل بسازید برای دامنه مثلا info @ domian.com و بعد بفرستیدش رو ایمیلتون (گوگل شدیدا توصیه میشه به علته مواردی که در ادمه میگیم)
2. خوب ایمیل گوگل داشته باشید بهترین آپشن هست شما میتونید رو outlook یا thunder bird اطلاعاتش رو بدید که دیگه با سایته جی میل هم کاری نداشته باشید همچین
3. خوب حالا بریم سراغه تنظیمات gmail - اولین کاری که شما باید بکنید اینه که یه ایمیل پیشفرض دیگه (همون ایمیل سایتتون) رو اضافه کنید، یه confirmation code میفرسته که چون forward هست میاد باز بغله خودتونبعد وارد میکنید خوشحال و ایمیل جدید رو به عنوانه default انتخاب میکنید! زین پس همه ایمل هایی که بفرستید با نامه ایمیل دامنتون میره کلی هم کلاس داره
4. گزینه آپشنال بعدی اینه که شما میتونید کلیه ایمیل هایی که به جی میلتون میاد رو به عنوانه بک آپ به یه ایمیله دیگه هم بفرستید، من از یاهوم استفاده میکنم اینطوری اونجا هم دارید! اگر این جی میل hotmail رو هم ساپورت میکرد که نمیکنه اونطوری 2 تا جای دیگه هم میتونستید بفرستید زنجیره ایولی نشد متاسفانه! احتمالا فهمیدن ایرانی هستیم
5. و گزینه آخر هم اینه که gmail یه آپشنی داره به نامه vacation
خوب شما میتونید از این گزینه سودجویی استفاده کنید و یک auto responder اختصاصی و با کلاس هم بزارید برای ایملتون
اینطوری هر کی ایمیلی بفرسته بهتون سریعا یک ایمیل حاوی مطالبی نظیر دریافت ایمیل و ... هم میگیره میتونید لینک و ... هم بزارید تهش مثله من!×!
فقط من یه ایمیله جدید هم درست کردم دیروز برای اون این auto responder گیج میزنه نمیدونم چرا! 10 تا در میون میفرسته ولی ایمیل قبلیم مشکلی نداره میفرسته به همه
شاید زمان گزاشتن براش تا فشار نیاد رو سرور هاش
خوب این بود قصه ی ما و نتیجه ی چند سال تجربه ی کجکی!
موفق و موید باشید
داریــــــــــــــــوش