سلام؛ رفتيم بازار مانيتور بخريم اين مدل 1940 رو ديديم كه ال اي دي هم هست؛ ؛قيمت بدون كارانتي دادن 150 هزار؛خواهشا يكي كمك كنه قضيه جي هست؟مانيتور خوبي هستن؟با كارانتي دارش فرق داره؟تو اين قيمت بيشنهاد داري بكيد؛ اينا بدون كارانتي هستند خراب نباشه؟
سلام؛ رفتيم بازار مانيتور بخريم اين مدل 1940 رو ديديم كه ال اي دي هم هست؛ ؛قيمت بدون كارانتي دادن 150 هزار؛خواهشا يكي كمك كنه قضيه جي هست؟مانيتور خوبي هستن؟با كارانتي دارش فرق داره؟تو اين قيمت بيشنهاد داري بكيد؛ اينا بدون كارانتي هستند خراب نباشه؟
سلام
مانیتور نسبتا خوبی هست
فرق خاصی با گارانتی دارش نداره و چونکه مادیران وارد نکرده،گارانتی ندارند
براي كافي نت ميخوام بخرم؛ ؛به نظرتون بخرم ديكه؟كيفيتش نسبت به ال سي دي جطوره؟
بلهبراي كافي نت ميخوام بخرم؛ ؛به نظرتون بخرم ديكه؟كيفيتش نسبت به ال سي دي جطوره؟
کیفیتش هم نسبت به قیمتش خوب هست
به من هم آدرس بده لطفا. كيفيتش چطوره؟ با 1940 ماديران فرقي نداره؟
اگر خوبه به من هم بگو. البته من براي مصرف خونگي ميخوام . ولي براي كافي نت ممكنه مشكل پيش بيادااا. بگو باز كنه ببين مانيتورش سالمه يا نه
اگر هم ميشه آدرس به ما هم بده يا حداقل بگو كدوم بازار
من تا حالا 3 تا از اين مانيتوراي 1940 رو خريدم دقيقا همون مادايراني است و مشكليم تا حالا كه نزديك به 1 ساله پيش نيامده قيمتشم حدود 50 تا 60 تومان ارزانتر است و به صرفه تر چون اين مانيتورها از مناطق مرزي غرب كشور وارد مي شوند و به فروش مي رسند.
از خريدش پشيمان نمي شويد.
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
و جالب اينجاست كه هم اكنون به شدت توي بازار كمياب شده و قيمت اون از 125 تا نزديك 150 تومان هم رسيده حتي فروشنده هاي كلي و وارد كننده نيز دچار مشكل شده اند
من 3 ماه پیش یه دونه از این 1940 ها خریدم 155 تومن. افتضاح بود! بیشتر از 2 ساعت اگه پاش مینشستم سرم داشت میترکید! چشمام قرمز میشد. خلاصه با هزار بدبختی دیروز بعد از 2 ماه استفاده فروختمش 120 تومن. به جاش یه LCD Samsung 2030 گرفتم 160 تومن. خیلی عالی تر از اون آشغاله. 20 اینچ با رزلوشن 1600*900 . ورودی DVI کیفیت عالی. دکمه های لمسی. ظاهرش هم خیلی بهتر از 1940.
اینم پستیه که چند وقت پیش خودم راجع به این مانیتور اینجا گذاشتم ظاهرا آقای Amir082 هم همین مشکل رو داشتن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ehsan_update; 15-12-2010 at 01:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)