خب دوستان مسابقات از فردا آغاز میشه یکم دیر این تاپیک زده شد این روزها تب فوتبال هم داغهمطالب مرتبط رو اینجا قرار بدید
با تشکر
مسابقات واليبال قهرماني جهان 2 تا 18 مهرماه 89 (24 سپتامبر تا 10اكتبر2010) به ميزباني ايتاليا
مسابقات واليبال قهرماني جهان 2 تا 18 مهرماه 89 (24 سپتامبر تا 10اكتبر2010) به ميزباني ايتاليا در ده شهر برگزار خواهد شد.
اين ده شهر عبارتند از ميلان،تورينو،ورونا،مودنا، تريسته،آنكونا،فلورانس،رم، رجوكالابرياو كاتانيا.
گروه بندي تيمها به شرح زير مي باشد:
گروه A : ايتاليا – ژاپن – مصر – ايران
گروه B : برزيل – اسپانيا – كوبا – تونس
گروه C : روسيه – پورتوريكو – استراليا – كامرون
گروه D : امريكا – آرژانتين - ونزوئلا – مكزيك
گروه E : بلغارستان – چين – فرانسه – چك
گروه F : صربستان – هلند – آلمان – كانادا
داورزنی: ملی پوشان والیبال برای انتقام، سرشار از انگیزهاند
رئیس فدراسیون والیبال در آستانه رقابتهای جهانی این رشته از عزم و انگیزه بالای ملی پوشان ایران برای انتقام از تیمهای مصر و ژاپن و ارائه بازی آبرومند مقابل تیم نامدار ایتالیا خبر داد.
در شرایطی كه رقابتهای جهانی ایتالیا از روز شنبه 3 مهرماه آغاز میشود و تیم ملی ایران در این رقابتها طی روزهای 3،4 و 5 مهرماه باید به ترتیب به مصاف تیمهای مصر، ژاپن و ایتالیا برود، محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال كشورمان درباره آخرین وضعیت این تیم در گفتگو با« جامجم»، تصریح كرد: تیم ملی در ادامه برنامههای تداركاتی متعدد خود هماكنون در تورنمنت چهارجانبه اتریش كه در آن تیمهای پورتوریكو، چین و اتریش حضور دارند، به سر میبرد و با توجه به اینكه این 4 تیم در 4 گروه مجزای رقابتهای جهانی ایتالیا حضور دارند، این رقابتها میتواند میدان تداركاتی مناسبی جهت آمادهسازی و هماهنگی هر چه بیشتر ملیپوشان ما باشد. ضمن اینكه تیم ایران در یك سال اخیر با حضور در رقابتهای مختلفی همچون مقدماتی جهانی، جام كنفدراسیون آسیا، جام قهرمانان جهان و تورنمنتهای مختلف، بخوبی برای شركت در رقابتهای جهانی آماده شده است و امیدواریم چهارمین حضور ما در این پیكارها همراه با ارائه نمایشی دلپذیر باشد.
داورزنی بابیان اینكه تیم ایران روز پنجشنبه به صورت مستقیم از اتریش عازم میلان ایتالیا خواهد شد و یك جلسه تمرین در سالن محل برگزاری رقابتها با مصر خواهد داشت، گفت: شخصا به عنوان رئیس فدراسیون از چگونگی آمادهسازی تیم ملی و مباحث فنی تیم راضی بوده و بسیار امیدوارم این تیم ثمره تلاش، پشتكار و زحمت خود را در این رقابتها بگیرد.
رئیس فدراسیون والیبال با اشاره به سابقه شكست تیم ملی ایران در رقابتهای مقدماتی جام جهانی، ورودی لیگ جهانی و همچنین جام قهرمانان جهان مقابل تیمهای مصر و ژاپن درباره هدف این تیم در پیكارهای جهانی، گفت: قدر مسلم تیم ما سرشار از انگیزه و تلاشی مضاعف و با هدف انتقام از تیمهای مصر و ژاپن و ارائه بازی آبرومند و خوب مقابل ایتالیا گام به این رقابتها میگذارد و با توجه به توان فنی تیم، بسیار امیدواریم كه به دور دوم رقابتها صعود كنیم.
وی همچنین درباره آخرین وضعیت فرهاد نظری افشار و مجتبی عطار دو بازیكن مصدوم تیم، گفت: طبق گفته پزشكان نظری افشار به احتمال فراوان به بازی مقابل مصر خواهد رسید و امیدواریم آسیبدیدگی مجتبی عطار نیز كه از ناحیه كمر است خیلی زود بهبود یافته و بتواند در خدمت تیم ملی باشد.
رئیس فدراسیون والیبال در عین حال خاطرنشان كرد: همه این برنامهها و زحماتی كه تمامی اعضای تیم متحمل شدهاند در جهت هدف بزرگمان یعنی قهرمانی در بازیهای آسیایی گوانگجوست، هدفی كه با همه وجود به سمت آن پیش رفتهایم.
تیم ملی ایران پیش از این در سالهای 1970، 1998 و 2006 در رقابتهای جهانی حضور یافته و بهترین عنوانش قرار گرفتن در رده نوزدهم جهان در سال 98 بوده است.
معدنی: میتوانیم در جهانی ایتالیا به پیروزی برسیم
سرمربی تیم ملی والیبال در آستانه حضور در رقابتهای 2010 قهرمانی جهان گفت: از نظر آمادگی جسمی و روحی، شرایط كسب برد جهانی را داریم؛ اما نسبت به رقم خوردن چنین نتیجهای مطمئن نیستم.
مسابقات والیبال قهرمانی بزرگسالان جهان در سال 2010، از سوم تا 18 مهرماه در ایتالیا برگزار میشود و تیم ملی ایران در مرحله مقدماتی با تیمهای مصر، ژاپن و ایتالیا همگروه است. حسین معدنی، سرمربی تیم ملی در مورد آخرین وضعیت شاگردانش گفت: بازیكنان نهتنها شرایط مساعدی دارند؛ بلكه از انگیزه بالایی هم برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان برخوردارند. آنها برای آغاز این رقابتها و شركت در آن لحظهشماری میكنند.
معدنی تصریح كرد: در مورد ایتالیا و شرایطمان نسبت به این تیم هیچ ادعایی نداریم؛ اما شانس خود را برای پیروزی مقابل مصر و ژاپن به اندازه شانس خود آنها میدانیم، نه بیشتر و نه كمتر. حالا اینكه چقدر از این شانس استفاده كنیم به شرایط بازی، حریف و داور هم بستگی دارد.
پشتوانهای منطقی برای پیروزی بر مصر و ژاپن
از پیدایش مسابقات والیبال قهرمانی جهان 61 سال میگذرد. این رویداد در واقع 46 سال بعد از تولد پیگنونت (نام اولیه ورزش والیبال) و 10 سال زودتر از ورود والیبال به عرصه المپیك (1964) شكل گرفت و شادروان پل لیبود رئیس وقت فدراسیون جهانی والیبال كه اهل فرانسه بود، تلاش زیادی به خرج داد تا ریشه والیبال در سطح بینالمللی نضج بگیرد و گستردهتر شود و برگزاری مسابقات قهرمانی جهان كه هر 4 سال یكبار بین 2 المپیك انجام میشود، بعد از بازیهای المپیك مهمترین رویداد بینالمللی این ورزش است كه طرف توجه بسیاری قرار گرفته و در سالجاری نیز 214 كشور از 218 كشور عضو برای حضور در دوره پایانی این رقابتها ثبتنام كرده و خود را در معرض مسابقات متعدد و آزمونهای منطقهای و فراقارهای قرار دادهاند.
در تاریخچه این مسابقات، زمانی ابتدا اروپاییان شرقی حاكمان بلامنازع بودند، كشور چكسلواكی سابق با 3 قهرمانی، شوروی پیشین با 6 قهرمانی، همچنین آلمان شرقی و لهستان عناوین قهرمانی را در ید قدرت خود داشتند تا این كه در سال 1986 شهر پاریس، شاهد توقف والیبال ماشینی روسها و ظهور پدیدهای به نام ایتالیای لاجوردین بود كه موازنه قدرت بلوك شرقیها را به هم زد. آنها در سالهای 90، 94 و 98 سكه طلای جهانی را به نام خود ضرب كردند تا این كه نوبت به سبز و طلاییپوشان برزیلی رسید كه به انحصار مردان سواحل لاجوردین خاتمه دهند.
نخستین حضور ایران
در دفتر خاطرات و افتخارات این مسابقات نام مردانی بزرگ با حروف زرین نقش بسته است؛ مردانی كه در دوران خود تاثیرگذارترین بودند و شهره آفاق شدند. دروخوف، ایوان بوگانیكوف (مربی سابق جوانان ایران) چونوكوف، سیریاكوف، الكساندر ساوین، زانیسف، مینامی، ورنیا، نكودا، ویوتوویچ، پیتر بلانگ، وان جیاوی، كریك باك، كراچ كرالی، جیووانه، جیانی، توفولی، دیمیتری فومین، مارشال، كیم سی جین، رائول دیاگو،خوئل دسپاینه و لویی بال ازجمله این ستارگان تابناك بودندكه هنوز هم نامشان بر سر زبانهاست، هر چند كه آسیاییها پیشگام در والیبال بویژه ژاپن و كره جنوبی سهم زیادی در این مسابقات داشتند، اما ایران نخستین بار در سال 1970 جواز حضور در جمع غولهای والیبال جهان را به دست آورد. كره جنوبی كه نایب قهرمان آسیا بود، كنار كشید و تیم ایران بخت آن را پیدا كرد تا به اتفاق كره شمالی، مغولستان و ژاپن آسیاییهای حاضر در صوفیه باشند. عجیب این كه در آن سال هم به دلیل كمبود اعتبار، فدراسیون والیبال ناچار شد تیم را با هزینه دخانیات اعزام كند و به همین دلیل برخی از بازیكنان این تیم هم به اجبار در تركیب تیم اعزامی قرار گرفته بودند.
تیم ایران در صوفیه بلغارستان با تیمهای یوگسلاوی، بلغارستان، بلژیك، رژیم صهیونیستی، ایتالیا، تونس، فرانسه، آمریكا، فنلاند و ونزوئلا بازی كرد. مسابقه اول تیم ایران با یوگسلاوی بود كه 5 ست به درازا كشید و با وجود درخشش تحسینبرانگیز حسن كرد، محمد حیدرخان و مسعود صالحیه به دلیل كمتجربگی سرمربی اهل چك (میلوسلاو ایم) -وی 2 هفته پیش كلاس مربیگری ملیپوشان والیبال را در تهران تدریس كرد- شكست خورد؛ اما فردای آن روز روزنامههای بلغاری نوشتند: ایران را جزو 5 تیم برتر دنیا خواهیم دید. اما قرعه بد اجازه نداد پیشبینی روزنامهنگاران بلغاری حقیقت پیدا كند، چون عبور از بلغارستان كه نایب قهرمان جهان شد و نوابغی چون زالتانف و كاروف را در اختیار داشت، امكان صعود را از مردان ایرانی گرفت، تیم ایران در این مسابقات تونس، گینه، فنلاند و ونزوئلا را شكست داد، با آمریكا 5 گیمه بازی كرد، ولی تونس كه مغلوب ایران شده بود، ایالات متحده را برد و ایران موفق به صعود نشد.
در بین بازیكنان ایرانی، خسرو نیاكیان، نخستین بازیكنی بود كه بعد از تماشای آبشار از راه دور زالتانف، معروفترین آبشارزن آن زمان، با پاس ناصر میرفخرایی از پشت خط یكسوم آبشار زد. بازیكنان تیم ایران كه به بازی روی كفپوش عادت نداشتند، مرتب سر میخوردند و اغلب پابرهنه بازی میكردند و برخی از آنها نیز با پول توجیبی خود كفش كتانی تخت سبز چینی خریدند تا به اصطلاح كفش ویژه والیبال داشته باشند.
دومین حضور
دومین حضور ایرانیان 28 سال بعد یعنی 1998 بود كه با نسلی جدید وارد پیكارهای دور چهاردهم شدند. 3 مسابقه با كوبا، آرژانتین و لهستان 3 شكست پیاپی برای تیم اعزامی ایران رقم زد؛ اما وقتی كه تیم ایران یك ست از كوبا گرفت، روبن اگوستا رئیس وقت فدراسیون جهانی والیبال به رختكن ایران رفت و از بازی تیم كشورمان به نیكی یاد كرد، وی در بازی با آرژانتین زمانی كه بهنام محمودی از روی دست ماركوس ملینكوویچ ستاره تیم حریف اسپك زد، از جایگاه خود بلند شد و برای این جوان ایرانی دست زد. در این مسابقات برای نخستینبار استفاده از لیبروها مجاز شده بود و تیم ایران برخلاف مقررات در یك مسابقه از محمد عمده غیاثی و در مسابقه دوم از علی نقدی به عنوان لیبرو استفاده كرده بود كه نزدیك بود جریمه شود، چرا كه لیبرو باید ثابت باشد.
در تیم ایران محمدحسین نجاتی، احمد مساجدی، بهنام محمودی، امیرحسین منظمی، محمد تركاشوند، پیمان اكبری، سعید رضایی، محمد تابشنژاد و حسین معدنی (سرگروه) عضویت داشتند. مربیان تیم ما تسوموتو از ژاپن و امیر حیدری از ایران بودند.
4 سال بعد والیبال ایران سومین حضورش را در مسابقات جهانی اعلام كرد، ناگانوی ژاپن میزبان تیمهای قارهها بود كه ایران با چك، ونزوئلا، بلغارستان، آمریكا و ایتالیا همگروه بود كه بدون كسب پیروزی به كار خود خاتمه داد، پیمان اكبری (سرگروه) محمد تركاشوند، علیرضا نادی، بهنام محمودی، محمد منصوری امیر حسینی، مهدی بازارگرد، محمد شریعتی، فرهاد ظریف، محمد محمدكاظم، آرش صادقیانی، داوود مقبلی، امیرحسین منظمی و محسن عندلیب بازیكنان اعزامی به مسابقات جهانی را تشكیل میدهند. سرمربی تیم میلوراد كیاچ از صربستان و مربیان امیر حیدری و ایرج مظفری از ایران بودند و حالا در هفدهمین دوره مسابقات جهانی مردان یك نسل طلایی دیگر از والیبال ایران جهانی میشود. بازیكنانی كه طی2-3 سال اخیر 2 بار قهرمان جام كنفدراسیون آسیا شدهاند و همچنین با غلبه بر قدرتهای سنتی آسیا (چین و كره) بعد از ژاپن عنوان نایبقهرمانی قاره كهن را در اختیار دارند. تیم ما در جام بین قارهای جهان نیز با ارائه بازیهای دلپذیر مقابل برزیل، كوبا، ژاپن، مصر و... چشمها را خیره كرد. مسابقات جهانی امسال در شرایطی از روز دوم مهرماه در شهرهای میلان، ورونا، مودنا، تورین و... آغاز میشود كه 24 تیم از بین 214 كشور داوطلب، جواز حضور یافتهاند، 7 تیم از قاره اروپا، 5 تیم از آمریكای شمالی و حوزه كارائیب و 4 تیم از آسیا، 2 تیم از آمریكای جنوبی و 3 تیم از قاره آفریقا، در این مسابقات حضور دارند و تیم ایرانی در گروه الف در شهر میلان با ایتالیا (میزبان)، ژاپن (قهرمان آسیا) و مصر (قهرمان آفریقا) پیكار میكند و یك پیروزی كافی است تا برای نخستین بار والیبال ایران به دور دوم مسابقات جهانی صعود كند، هر چند در رشتههایی چون بسكتبال حضور صرف در مسابقات جهانی نمره 20 را برای این رشته لحاظ كرده است، اما در والیبال پس از 3 دوره حضور، این بار هیچ چیز جز صعود به دور دوم اهالی والیبال را راضی نخواهد كرد و با شناختی كه از بازیكنانمان داریم، میتوانیم از سد تیمهایی چون ژاپن و مصر گذر كرده و جزو تیمهای شگفتیساز جام هفدهم باشیم، هرچند مطرح كردن چنین ادعایی نیاز به پشتوانههای علمی و فنی دارد، اما از آنجایی كه در 2 سال گذشته 2 بار مسابقههای پنج گیمه را در خاك ژاپن به چشم بادامیها واگذار كردیم و در جامجهانی هم مصر را در هم كوبیدیم، امیدواری به راهیابی به دور دوم چندان هم فاقد پشتوانه تحلیلی و علمی نیست.
تیم ایران اگر در گروه خود اول یا دوم شود برای ادامه پیكارها به شهر كاتانیما خواهد رفت ولی اگر در گروه خود سوم شود در میلان میماند و میدانیم كه تیم چهارم جدول هم راهی جز برگشت زودهنگام به كشورش نخواهد داشت
از سوي فدراسيون جهاني واليبال برنامه كامل ديدارهاي دور مقدماتي جام جهاني 2010 اعلام شد.
به گزارش باشگاه خبري «توانا»، جام جهاني 2010 ايتاليا از روز شنبه 3 مهرماه در 6 شهر ميلان، ورونا،مودنا، رجيوكالابريا، تورين و تريسته آغاز ميشود.
گروه a اين رقابتها بازيهاي خود را در شهر ميلان، گروه b در ورونا، گروه c در مودنا، گروه d در شهر رجيوكالابريا، گروه e در تورين و گروه f در تريسته برگزار خواهند كرد.
برنامه كامل ديدارهاي دور مقدماتي به شرح زير است:
* شنبه 3 مهرماه:
گروه a
ايران - مصر(ساعت 17، ميلان) 19:30 به وقت تهران
ايتاليا - ژاپن(ساعت 21، ميلان)
گروه b
برزيل - تونس(ساعت 17، ورونا)
اسپانيا - كوبا(ساعت 21، ورونا)
گروه c
روسيه - كامرون(ساعت 17، مودنا)
استراليا - پورتوريكو(ساعت 21، مودنا)
گروه d
ونزوئلا - آرژانتين(ساعت 17، رجيوكالابريا)
آمريكا - مكزيك(ساعت 21، رجيوكالابريا)
گروه e
فرانسه - جمهوري چك(ساعت 17، تورين)
بلغارستان - چين(ساعت 21، تورين)
گروه f
لهستان - كانادا(ساعت 17، تريسته)
آلمان - صربستان(ساعت 21، تريسته)
* يكشنبه 4 مهرماه:
گروه a
ايران - ژاپن (ساعت 17، ميلان) 19:30 به وقت تهران
مصر - ايتاليا (ساعت 21، ميلان)
گروه b
تونس - كوبا(ساعت 17، ورونا)
برزيل - اسپانيا (ساعت 21، ورونا)
گروه c
كامرون - پورتوريكو(ساعت 17، مودنا)
روسيه - استراليا(ساعت 21، مودنا)
گروه d
آرژانتين - مكزيك(ساعت 17، رجيوكالابريا)
ونزوئلا - آمريكا(ساعت 21، رجيوكالابريا)
گروه e
جمهوري چك - چين(ساعت 17، تورين)
فرانسه - بلغارستان(ساعت 21، تورين)
گروه f
كانادا - صربستان(ساعت 17، تريسته)
لهستان - آلمان(ساعت 21، تريسته)
* دوشنبه 5 مهرماه
گروه a
ژاپن - مصر (ساعت 17، ميلان)
ايران - ايتاليا(ساعت 21، ميلان) 23:30 به وقت تهران
گروه b
اسپانيا - تونس(ساعت 17، ورونا)
كوبا - برزيل(ساعت 21، ورونا)
گروه c
استراليا - كامرون( ساعت 17، مودنا)
پورتوريكو - روسيه(ساعت 21، مودنا)
گروه d
مكزيك - ونزوئلا(ساعت 17، رجيوكالابريا)
آمريكا - آرژانتين(ساعت 21، رجيوكالابريا)
گروه e
بلغارستان - جمهوري چك (ساعت 17، تورين)
چين - فرانسه(ساعت 21، تورين)
گروه f
آلمان - كانادا(ساعت 17، تريسته)
صربستان - لهستان(ساعت 21، تريسته)
اما خبر جالب
دیدارهای تیم ملی والیبال در جامجهانی پخش مستقیم میشود
با تلاش مسئولین صدا و سیمای ایران، رقابتهای تیم ایران با حریفان قرار است از شبکه سوم سیما روی آنتن برود و به صورت مستقیم برای علاقهمندان به والیبال پخش شود.
حسین آقازمانی با تایید این خبر گفت: طبق برنامه قرار است این مسابقات را به صورت مستقیم از شبکه سه پخش کنیم.
پیش از آغاز مسابقات جامجهانی بسکتبال که حدود یک ماه پیش برگزار شد، مسئولین صدا و سیما قول داده بودند که مسابقات تیم ملی ایران را از شبکه سه پخش کنند، اما بنا به دلایلی این امر تنها در دیدار نخست ملیپوشان محقق شد.
تیم ملی ایران در گروه نخست مسابقات جامجهانی 2010 ایتالیا با تیمهای ژاپن، مصر و ایتالیا همگروه است.
اسامی بازیكنان دعوت شده به شرح زیر است: عادل غلامی، مجتبی عطار، آرش كشاورزی ،میرسعید معروف، سید محمد موسوی عراقی، حمزه زرینی، علیرضا نادی، محسن عندلیب، فرهاد نظری افشار، مهدی مهدوی، ، حسام بخششی، عبدالرضا علیزاده، ، آرش كمالوند
آخرین رده بنده 40 تیم برتر جهان
نماد مسابقات
به امید درخشش تیم ملی والیبال ایران...