به نظر دوستان عزیز آیا sx210 کانن ارزش خریدن دارد. آخه من پس از خواندن بسیاری از نظرات در سایتهای مختلف دچار تردید شده ام که آیا بخرم یا نخرم . لطفاً مرا مطمئن کنید چون قصد خرید دارم![]()
به نظر دوستان عزیز آیا sx210 کانن ارزش خریدن دارد. آخه من پس از خواندن بسیاری از نظرات در سایتهای مختلف دچار تردید شده ام که آیا بخرم یا نخرم . لطفاً مرا مطمئن کنید چون قصد خرید دارم![]()
آره ارزششو داره!
دوربین خوبیه.
انتظاراتت چی هستش؟
حداکثر بودجت چقدره؟
آشنایی ت با عکاسی و نرم افزارهای ادیت چقدره؟
انتظاراتم گرفتن عکس با کیفیت خوب و بالا، زوم خوب و نرم، فیلمبرداری خوب HD،
بودجه تاحدود 350 تومان
آشنایی زیادی در مورد نرم افزارهای ادیت ندارم اما استعداد فراگیری خوبی دارم.
بیشتر از انتظار شما هم هست.
قیافه ی بسیار زیبایی هم داره. یکی از دوستامون هم این دوربین رو داره و باهاش عکس های زیبایی رو در تاپیک آخرین عکس هایی که گرفتیم میزاره. میتونی باقیه مسائل فنی این دوربینو از ایشون بپرسی. دوستمون vvc.
نمونه عکس رو اینجا ببین.
نمونه عکس پانوراما را در آخر این تاپیک ببین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیحات کامل این دوربین و اینجا ببنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SX210 یکی از بدترین دوربین ها تو این کلاسه . بسیار بد دسته . فکر نکنم بد دست تر از این دوربین باشه .
طراحی دوربین افتضاح است . فلاش جهنده ان آزار دهنده است و وقتی در میاد در دست گرفتن دوربین مشکله .
منو هاش کمی گیج کننده است . بخصوص برای افراد تازه کار.
امکاناتش خوبه ، عکسش متوسطه
من شخصا با این دوربین کار کرده ام و 100% دوربین های پاناسونیک (حتی آماتوری هاش) رو به Sx210 ترجیح میدم چون مشکلاتی که گفتم ندارند.
آخه میدونی چیه دوست عزیز، توی بررسیها و نقدهایی که از این دوربین خوندم،
پس پیشنهاد شما توی این رنج قیمت چیه؟ خواهش میکنم یک گزینه خوب بگید
پس شما چه دوربینی توی این رنج قیمت پیشنهاد میدین
آخه توی نقدهای این دوربین خوندم که صفح نمایش آن در نمایش عکسها و کادر عکس تمام صفحه نیست و همچنین فوکوس آن وقتی موضوع عکس در وسط کادر نباشه به درستی انجام نمی شود آیا این درست است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)