سلام.
دوستان من برنامه Acronis True Image Home 2011 رو چند وقت پیش گرفتم و نصب کردم و اجرا هم شد.
اما امروز که ویندوزم رو دوباره نصب کردم دیگه اجرا نمیشه. هیچ پیامی هم نمیده.
کسی میدونه چرا؟
سلام.
دوستان من برنامه Acronis True Image Home 2011 رو چند وقت پیش گرفتم و نصب کردم و اجرا هم شد.
اما امروز که ویندوزم رو دوباره نصب کردم دیگه اجرا نمیشه. هیچ پیامی هم نمیده.
کسی میدونه چرا؟
سلام؛
برنامه رو دوباره نصب کنید (Reinstall)
سلام.
وقتی ویندوز عوض میکنم طبعا برنامه حذف شده.
الان منظورم از اجرا نمیشه اینه که کلا نصب نمیشه. یعنی اون فایلی که دانلود کردم و باید اجرا بشه تا برنامه رو نصب کنم، اجرا نمیشه.
هیچ پیام خطا ای هم نمیده.
اینا رو چک کنید:
1. Run as administrator (اجرا به عنوان مدیر)
2. برنامه امنیتی جلوی اجرا شدنشو نگرفته باشه.
3. ردی از برنامه نصب شده قبل باقی نمونده باشه.
آقا وقتی Run as administrator رو میزنم این پیام رو میده.
درست نمیدونم یعنی چی. ولی من خودم ویندوز عوض کردم. برای administrator هم پسورد نذاشتم.
برنامه ای هم که مانع اجرای این بشه ندارم. چون تازه ویندوز ریختم و هنوز برنامه این روش نصب نکردم . چون میخوام یه بک آپ بگیرم تا دیگه لازم نباشه ویندوز عوض کنم.
ردی هم ازش پیدا نکردم.
راستی شما آموزش کامل بک آپ گیری با برنامه IRESTORER رو بلدید. قبلا یه بار با این برنامه از درایو ویندوز بک آپ گرفت ولی نتونستم ازش استفاده کنم.
برای اینکه Blank Password رو قبول کنه کلید زیر رو در رجیستری پیدا کنید:
حالا از سمت راست مقدار LimitBlankPasswordUse رو از 1 به 0 تغییر بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته شاید با اجرا به عنوان ادمین هم مشکل حل نشه، چون اینطور که می گید هیچ اتفاقی نمی افته دلیلش معلوم نمیشه.
در مورد IRestorer هم تنها چیزی که فهمیدم اینه که موقع اجرای ویندوز نمی تونه درایو ویندوز رو Restore کنه، و باید از دیسک بوتی که با خودش می سازید (IRestorer Disk) استفاده کنید؛ فکر نمی کنم سخت باشه.
Last edited by SiyahVash; 24-09-2010 at 17:56.
با سلام
به نظر ميرسه ادمين ويندوزتون شما رو محدود كرده!
فكر ميكنم تنظيمات امنيتي ويندوز رو دستكاري كرديد
چون اين پيغام الان ميگه كه شما در زمان معين براي اجراي برنامه نيستيد
مثلا يه تايم هاي خاصي شما مجاز به نصب نرم افزار هستيد
موفق باشيد.
بابا من خودم ویندوز نصب کردم.
فقط موندم چرا برنامه های دیگه این مسخره بازی رو در نمیارن؟
ببین وقتی exe رو اجرا میکنی یه پروسس به پروسس های داخل task manager اضافه نمیشه.
اگه اضافه میشه خوب مشکل از ویندوزه و اگر اضافه نمیشه باید تو حالت safe mode بیای بالا بعد نصبش کنی.
با سلام
خوب شايد ويندوزي كه نصب كرديد دستكاري شده هست پس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)