تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 41

نام تاپيک: کابل های HDMI : بررسی تفاوتها

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض کابل های HDMI : بررسی تفاوتها

سلام
    داشتم تو اینترنت میگشتم به یه مطلب بر خوردم که خیلی برام جالب بود و تا حدودی اون مشکلی که توی ذهن خودم ایجاد شده بود رو حل کرد.
    خیلی وقت بود که داشتم در مورد سیگنال هایی که توی کابل HDMI هست تحقیق می کردم بعد دیدم که از لحاظ نظری از تکنولوژی یکسانی مثل تکنولوژی USB استفاده میکنه. یعنی سیگنال های کاملاً دیجیتال و بدون چک بیت خطا Bit Error Check
    حالا مسئله اینجاست در چنین شرایطی اگه کانکشن توسط عوامل محیطی بصورت جدی تهدید نشه نباید کیفیت تصویر پایین بیاد به عبارت دیگه اگه هم نویز ها یا امواج الکترومغناطیسی روی کابل ما تأثیر بذارند یا موجب تداخل کلی کانکشن می شن یا بی اثرند.
    به هر حال چند بار پیش اومده بود که کابل های معمولی HDMI سونی و فیلیپس و ... رو با کابل های رده بالاتر ساخت Monster و Van Den Hul و Atlona مقایسه کردم هر چی سعی کردم که تفاوت رو پیدا کنم کمتر یافتم! حتی با سورس بلوری و پلیر ریفرنس و ... هم نتونستم تفاوتی پیدا کنم! خلاصه بعضاً توی تاپیک های اینترنتی و وب سایت ها خیلی ها رو می دیدم که با چه آب و تابی در مورد کابل های گرون صحبت می کنن و می گن که نمی دونم بعد از گرفتن این کابلها تصویرشون این جوری شده و اون جوری شده و صدا دو برابر طبیعی شده و از این صحبت ها دیگه داشتم کم کم فکر می کردم که شاید چشم من توانایی تشخیص نداره و واقعاً من فقط نمی تونم تفاوت رو پیدا کنم.
    تا اینکه به یه مطلب تو سایت مجله بسیار بسیار معتبر PopularMechanics برخوردم با این عنوان:
    Brand-Name HDMI Cables: Are They Worth It? v
    بعد سه تا کابل HDMI با قیمتی بین 13 تا 300 دلار رو با هم مقایسه کرده بود و در انتها نوشته بود که هیچ کدوم فرقی نداشتند. و بهتره جای اینکه پول زیادی برای کابل بدید بهتره که با پولش پنل بزرگتری بگیرید.
    The Results
    None of our editors could tell the difference. The fact is, HDMI is digital
    Our advice: Purchase your wiring online for cheap, and use the saved money to upgrade to a larger flat screen

قضیه برام خیلی جالب شد چون این مجله خیلی معتبره و کافیه تا یه مقاله از شما توش چاپ بشه تا بدون چون و چرا از بهترین دانشگاه های آمریکا بورسیه بگیرید.
    بعد بیشتر سرچ کردم و دیدم که سایت Cnet هم دقیقاً همین رو گفته
    CNET strongly recommends cheap HDMI cables widely available from online retailers instead of the expensive counterparts sold in your local electronics store
    یه مطلب هم در این مورد توی pcworld پیدا کردم که اون هم خود شاهدی بر مدعاست
    Salespeople may tell you that exotic video cables deliver a better picture. But the results of our exclusive lab tests could save you money

our tests indicate, you can expect flawless performance from any 4-meter cable, regardless of price. "That is what I would expect from the HDMI cables
    یعنی: آزمایش های ما نشون می ده شما می تونید کارایی بی عیبی رو از هر کابل 4 متری انتظار داشته باشید صرف نظر از قیمت کابل. و این همون چیزیه که ما از کابل های HDMI انتظار داریم.
    کل مطلب PCworld چهار صفحه است که واقعاً ارزش خوندن داره یه توضیحاتی هم در مورد سیگنال های دیجیتال و آنالوگ داره و توضیح می ده که چرا دیجیتال به اون معنا تحت تأثیر عوامل محیطی قرار نمی گیره. البته توی مقایسه کابلهای کامپوننت اعلام می کنه Monster's M500CV was the winner here (کابل مانستر توی کامپوننت بهترین کارایی رو داره)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هر چی بیشتر گشتم نتونستم یه مقایسه فنی پیدا کنم که ثابت کنه مثلاً کابل فلان از لحاظ فنی و تکنیکی بهتره.
    حتی توی سایت .toptenreviews.com هم تمامی 10 کابلی که معرفی کرده بود و از 5 تا 64 دلار قیمت داشتند همگی پهنای باند یکسانی داشتند.
    حالا نظر شما چیه؟ آیا واقعاً شما تفاوت محسوسی رو تجربه کردین؟ بدون تعصب و پیش فرض نظر بدین
    در ضمن کلاً تست کابل های HDMI رو ببینید که بعضی از سایتها با اوسیل اوسکوپ های بسیار دقیق و پیشرفته و گرون قیمت انجام می دهند نتایج به این صورته Pass یا Fail دیگه وسط نداره.

کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by Pejman3; 11-10-2010 at 11:43.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مطلب خیلی جالبی بود، خیال خیلی ها راحت شد.
    Last edited by Artam01; 22-09-2010 at 09:08.

3. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kiyani_behzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سیگنال دیجیتال هیچ زمان نمیتونه افت کیفیت داشته باشه این یه چیز مشخصه، برای مثل شما م ا ه و ا ه رو ببینید یا تصویر دارید یا ندارید و قابل دیدن نیست افت کیفیت معنی نداره
    من کابل 5 تومنی دارم کابل 20 تومنی دارم مثلاً 5 تومنی روی WD TV سیگنال نمیده ولی 30 تومنی مشکلی نداره در صورتی که همون 5 تومنی روی 360 با اون 30 تومنی هیچ فرقی نداره اینم بیشتر فکر میکنم به قدرت ارسال سیگنال دستگاه برمیگرده چون کیفیت کابل پایین هست اگه سیگنال ارسالی قدرتش کم باشه درست نمیره به TV برای همین تصویر نمیده

5. 6 کاربر از kiyani_behzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مرسی پژمان جان مطلب عالــــی بود و باعث میشه گول تبلیغات آب و تاب دار رو نخوریم
    راستی مناسبترین کابل ورژن 1.4 چه قیمته ؟!
    اصلا توی بازار اومده ؟! ، من همه جا 1.3 رو میبینم

7. این کاربر از alidj66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Enemy Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بسیار عالی بود مطمئنم بدرد خیلی ها خورد

9. این کاربر از Enemy Killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من که میرم یه کابل 1 تومنی میگیرم .

11. 2 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون پژمان.من خودم تا حالا سعادت نداشتم تا بتونم کابل های hdmi رده پایین رو با رده بالا مقایسه کنم و تفاوت رو بفهمم ولی در مورد کابل کامپوننت مقایسه کردم و دیدم که یه کابل کامپوننت 6 تومنی چه تفاوتی با یه کابل کامپوننت 30 تومنی داره.تفاوت کاملا مشخص بود.کابل 30 تومنی رنگهارو خیلی بهتر و تصویر نویز کمتری داشت ولی یه کابل 6 تومنی که فکر کنم دست ساز هم بود رنگهارو دقیق نشون نمی داد،مثلا رنگ سفید تصویر بعضا رنگ زرد خیلی کمرنگی توش دیده میشد.
    پژمان فکر کنم به سورس مورد استفادت هم بر می گرده.با فیلم اورجینال تست کردی؟

13. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله رایان عزیز من با سورس اورجینال و برای صدا حتی با DVD Audio تست گرفتم.
    در مورد کابل کامپوننت زیاد تحقیق نکردم ولی تا اونجایی که می دونم تماماً دیجیتال نیست و مثل بقیه کانکشن های با تبادل اطلاعات آنالوگ می تونه با تحت تأثیر قرار گرفتن در معرض امواج بیرونی و نویز دچار اختلال در کیفیت بشه چون امواج مزاحم و نویز ها می تونند خودشون رو جای اطلاعات اصلی قرار بدن و باعث به هم خوردن کیفیت تصویر و نویز در صدا و عدم نمایش درست چیزی که باید ببینیم بشه.
    در مورد کابلهای HDMI هم این چیزی که من عرض کردم در مورد کابلهای استاندارد صدق می کنه یعنی از استانداردهای این کانکشن استفاده کنه و نمی دونم جای سیمها عوضی نباشه! و یا حداقلی که برای میزان مقاومت الکتریکی کابل و اینها باید رعایت بشه رو داشته باشه.

15. 8 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    داشتم تو اینترنت میگشتم به یه مطلب بر خوردم که خیلی برام جالب بود و تا حدودی اون مشکلی که توی ذهن خودم ایجاد شده بود رو حل کرد ...

ممنون پژمان.من خودم تا حالا سعادت نداشتم تا بتونم کابل های hdmi رده پایین رو با رده بالا مقایسه کنم و تفاوت رو بفهمم ولی در مورد کابل کامپوننت مقایسه کردم و دیدم که یه کابل کامپوننت 6 تومنی چه تفاوتی با یه کابل کامپوننت 30 تومنی داره.تفاوت کاملا مشخص بود.کابل 30 تومنی رنگهارو خیلی بهتر و تصویر نویز کمتری داشت ولی یه کابل 6 تومنی که فکر کنم دست ساز هم بود رنگهارو دقیق نشون نمی داد،مثلا رنگ سفید تصویر بعضا رنگ زرد خیلی کمرنگی توش دیده میشد.
    پژمان فکر کنم به سورس مورد استفادت هم بر می گرده.با فیلم اورجینال تست کردی؟
    والا چی بگم، نمیخوام به نظرات یه سری از دوستان بی‌احترامی بشه. اما بعضی از دوستان چنان جزئیاتی در مورد تفاوت بین کابل‌های HDMI بیان میکنن که واقعا من هم به هوش خودم شک میکنم که چه طور من نمیتونم این تفاوت رو متوجه بشم!

تا جایی که سواد من قد میده (شاید سوادم در حد لازم نیست!) HDMI داده های دیجیتالی رو منتقل میکنه و اگر به قول دوستان، حداقل استانداردها رو داشته باشه نباید مشکلی پیش بیاد. صفر همیشه صفره و یک هم همیشه یک، نه 0.75، 1.5 و ... !!!
    اما در مورد کامپوزیت و کامپوننت این تفاوت‌ها وجود داره چون اونها سیگنالهای آنالوگ رو از خود عبور میدن و سیگنال آنالوگ هم قابلیت نویزپذیری داره!

این قیمتها و تفاوتهای فاحش همیشه در آنالوگ وجود داره. دیجیتال اومده که این تفاوتها رو از بین ببره!

17. 6 کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من اون مقاله cnet رو خوندم و هر چند توی تاپیک کابل hdmi هم گفتم:

مقاله مقایسه علمی که نتایج اون رو بر طبق اصول گفته باشه نداشت.

اما چیزی که برای من قابل قبول هست و با سواد کسی هم مشکل پیدا نمیکنه پهنای باند کابل های مختلف هست

مانستر سری هزار پهنای باند 15.5 گیگ به شما میده، اتفاقا این ادعای کمپانی مانستر هست:
    Sharpest picture, deepest color and smoothest video

میشه به راحتی فهمید که پارامتر دیگه ای هم علاوه بر تصویر دادن یا ندادن هست اونم میزان جزئیات قابل گذر توسط کابل.
    به قول دوست خوبمون رایان(میبخشی اسمت رو بلد نیستم) به سورس شما بستگی داره.

دلیلی هم که شما بیشتر تفاوت داشتن رو از حرفه ای ها میشنوی همین هست: اونا سورس و پلیر به همراه تلویزیون عالی دارن. به همراه چشمانی که به دیدن و با دقت دیدن عادت کرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •