تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 56

نام تاپيک: مشکل باز شدن عکس ها و پیغام خطای accses denide

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض مشکل باز شدن عکس ها و پیغام خطای accses denide

سلام دوستان لطفا هر کی می تونه کمکم کنه ، من یه پوشه عکس تو سیستم دارم که رنگ نام عکس ها به رنگ سبز تغییر کرده و وقتی که عکس ها رو باز می کنم عکسها رو نشون نمیده و همچنین وقتی میخوام عکس ها رو کپی کنم پیغام خطای accses denide میده و میگه دیسک شما فول هست در صورتی که من تو درایوم کلی فضای خالی دارم
    لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

این فایلها encrypte شدن
    باید برید در propertis و تیک گزینه encrypte رو بردارید
    همین

3. 2 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی ممنون دوست که راهنمایی کردید شما درست میگید ولی من هر کاری می کنم تیک گزینه انکریبت برداشته نمی شه ، سیستم رو هم با چند تا انتی ویروس امتحان کردم اما ویروس پیدا نکردم ، اگه میتونین بیشتر راهنمایی کنید

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

شما ویندوز عوض نکردی؟
    یک ویندوز روی کامپیوتر داری یا دو تا؟
    این عکسها از روی cd یا حافظه ی دیگه ای منتقل شدن ؟

آخرین باری که این عکسها رو باز کردی و سالم بوده کی بوده؟

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز.

ببین ، وقتی یک نفر پوشه ای رو Encrypt میکنه فقط خودش میتونه بازش کنه.

یعنی شما باید با اون اکانتی که فایلها رو Encrypt کرده لاگین شی تا اونها رو بتونی تیک Encrypt رو برداری.

این رو هم بگم که حتی Administrator هم نمیتونه اونها رو Decrypt کنه و فقط خود اون اکانت میتونه این کارو بکنه.

7. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما ویندوز عوض نکردی؟
    یک ویندوز روی کامپیوتر داری یا دو تا؟
    این عکسها از روی cd یا حافظه ی دیگه ای منتقل شدن ؟

آخرین باری که این عکسها رو باز کردی و سالم بوده کی بوده؟

سلام دوست من ، مرسی که راهنمایی کردید ، من حدوداً 4 ماه پیش 2 تا ویندوز روی سیستمم داشتم و با دو یوزر اکانت وارد سیستم می شدم به نامهای لاله و احمد و قتی که عکسهام خراب شد فقط می تونستم با یوزر احمد عکس ها رو باز کنم و وقتی که ویندوز رو عوض کردم دیگه نتونستم عکس ها رو درست کنم ، حالا لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید تا بتونم درستش کنم ، ازتون ممنونم

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------

سلام دوست عزیز.

ببین ، وقتی یک نفر پوشه ای رو Encrypt میکنه فقط خودش میتونه بازش کنه.

یعنی شما باید با اون اکانتی که فایلها رو Encrypt کرده لاگین شی تا اونها رو بتونی تیک Encrypt رو برداری.

این رو هم بگم که حتی Administrator هم نمیتونه اونها رو Decrypt کنه و فقط خود اون اکانت میتونه این کارو بکنه.
    سلام دوست عزیز خوب حالا که من ویندوز رو عوض کردم ، و اون اکانت حذف شده باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ، ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست من ، مرسی که راهنمایی کردید ، من حدوداً 4 ماه پیش 2 تا ویندوز روی سیستمم داشتم و با دو یوزر اکانت وارد سیستم می شدم به نامهای لاله و احمد و قتی که عکسهام خراب شد فقط می تونستم با یوزر احمد عکس ها رو باز کنم و وقتی که ویندوز رو عوض کردم دیگه نتونستم عکس ها رو درست کنم ، حالا لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید تا بتونم درستش کنم ، ازتون ممنونم

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز خوب حالا که من ویندوز رو عوض کردم ، و اون اکانت حذف شده باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ، ممنون
    تنها 1 نفر میتونه اون رو باز کنه و اون هم اکانتی است که به عنوان DRA یا Data Recovery Agent تعیین شده باشه.

مراحل ساختش هم کمی طولانی و زیاده!

شما این لینک رو ببین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز میتونی این لینک رو دوباره بزاری آخه مشکل داره باز نمیشه ، تو رو خدا کمک کنین من عکسامو لازم دارم ، کلی عکس تو سیستم هست ، هر کاری باشه انجام میدم لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان کسی هست که بتونه این متن رو واسم ترجمه کنه یا از طریق این متن من رو راهنمایی کنه چون من از این متن چیزی نمیفهمم
    We recommend storing your recovery certificate on removable media such as a CD or USB flash drive.

1. Open the Command Prompt window by clicking the Start button , clicking All Programs, clicking Accessories, and then clicking Command Prompt.
    2. Plug in or insert the removable media that you're using to store your certificate.
    3. Navigate to the directory on the removable media drive where you want to store the recovery certificate, type cipher /r:file name (where file name is the name that you want to give to the recovery certificate), and then press ENTER. If you are prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

Notes

• Windows will store the certificate in the directory shown at the command prompt.
    • You should store the removable media containing the recovery certificate in a secure location, such as a locked desk drawer.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1. Insert the removable media that contains your recovery certificate.
    2. Open Local Security Policy by clicking the Start button , typing secpol.msc into the Search box, and then clicking secpol.‌ If you are prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.
    3. Click Public Key Policies, right-click Encrypting File System, and then click Add Data Recovery Agent. This opens the Add Recovery Agent wizard.
    4. Click Next, and then navigate to your recovery certificate.
    5. Click the certificate, and then click Open.
    6. When you are asked if you want to install the certificate, click Yes, click Next, and then click Finish.
    7. Open the Command Prompt window by clicking the Start button , clicking All Programs, clicking Accessories, and then clicking Command Prompt.
    8. At the command prompt, type gpupdate, and then press ENTER.

1. Log on to the account you were using when you first encrypted the files.
    2. Open the Command Prompt window by clicking the Start button , clicking All Programs, clicking Accessories, and then clicking Command Prompt.
    3. At the command prompt, type cipher /u, and then press ENTER.
      If you choose not to update encrypted files with the new recovery certificate at this time, the files will automatically be updated the next time you open them.

---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

دوستان لطفا راهنمایی کنید
    چون فقط از طریق این متن می تونم فایل های خودم رو درست کنم ، ممنون

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •