سلام
اینو دیروز طراحی کردم
نظراتتونو میخاستم راجع به طرح و رنگ بندی و رندر بدونم خودم با اوپنش مشکل دارم هنوز جای کار داره شومینه هم به درخواست کارفرما کلاسیک کار کردم.
کمک معمارها:
مکس 2009
وی ری
فوتوشاپ
زمان رندر : 30 دقیقه
![]()
سلام
اینو دیروز طراحی کردم
نظراتتونو میخاستم راجع به طرح و رنگ بندی و رندر بدونم خودم با اوپنش مشکل دارم هنوز جای کار داره شومینه هم به درخواست کارفرما کلاسیک کار کردم.
کمک معمارها:
مکس 2009
وی ری
فوتوشاپ
زمان رندر : 30 دقیقه
![]()
اول اینکه لطفا قوانین فروم رو مطالعه کنید ، شما باید وایرفریم رو هم بزارید
خیلی خوب شده
پر جزئیات و دقیق کار شده
آفرین
اوهم
خیلی خوب کار شده ولی نورپردازی میشد خیلی باحال طر بشه با GI
موفق باشید.
یا حق
سلام
آشپزخونه گرم و دلنشینی شده به شرط اینکه کارایی که میگم رو اجرا کنی
رنگ بندی کارت خوب شده اما اون شی ای که او بالا به رنگ صورتی تونالیته رنگیش فرق میکنه... رنگشو عوض کن
رفلکت کفه رو زیاد تر کن ....
اگه میتونی آبجکت های صندلی رو replace کن...یک آبجکتی بزار که هم جزییات مدلسازی اون بیشتر باشه هم رنگش با میحیط فرق کنه
نور بیرون رو یه کم بیشتر کن .... تا حدی که بین سقف و بالا کابینت روشن بشه و اینجوری تاریک نباشه
دیده میشه کابینت ها بعضی هاشون درست یو وی نشدن ... همه رو یک دست یو وی کن تا قشنگ تر به چشم بیاد
به نظر میرسه رندری که ایجا کجا گذاشتی رو کم حجم کردی ...
اما کلا خوب شده و مشتری پسند....
موفق باشی
کار زیبایی شده
اون رنگای بنفش و سبز و لیمویی خواست خودشون بوده؟
خیلی رنگی شده!!
]چشم دفعه ی بعد حتما میذارم
یا حقممنون رفیق. آره دیگه عجله ای شد.اوهم
خیلی خوب کار شده ولی نورپردازی میشد خیلی باحال طر بشه با GI
موفق باشید.
یا حق
تشکر از دقتتون.اونن رنگ صورتیو که گفتین درسته اونو بنفش میخاسنم بذارم یه خورده صورتی تو چشم میزنه اگه طرحو تغییر دادم حتما اینارو رعایت میکنم و رندر جیدم اینجا میذارمسلام
آشپزخونه گرم و دلنشینی شده به شرط اینکه کارایی که میگم رو اجرا کنی
رنگ بندی کارت خوب شده اما اون شی ای که او بالا به رنگ صورتی تونالیته رنگیش فرق میکنه... رنگشو عوض کن
رفلکت کفه رو زیاد تر کن ....
اگه میتونی آبجکت های صندلی رو replace کن...یک آبجکتی بزار که هم جزییات مدلسازی اون بیشتر باشه هم رنگش با میحیط فرق کنه
نور بیرون رو یه کم بیشتر کن .... تا حدی که بین سقف و بالا کابینت روشن بشه و اینجوری تاریک نباشه
دیده میشه کابینت ها بعضی هاشون درست یو وی نشدن ... همه رو یک دست یو وی کن تا قشنگ تر به چشم بیاد
به نظر میرسه رندری که ایجا کجا گذاشتی رو کم حجم کردی ...
اما کلا خوب شده و مشتری پسند....
موفق باشی
ممنون از نظرتون, رنگاش مال خودمه این رنگارو تو نمای داخلی خونه های ویلایی زیاد دیدم شاید من بد چیدمشون البته به جای بنفش تو رندرای دیگه MDF گذاشتم.کار زیبایی شده
اون رنگای بنفش و سبز و لیمویی خواست خودشون بوده؟
خیلی رنگی شده!!
Last edited by architect_1851; 22-09-2010 at 15:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)