سلام
من يه فایل فلش دارم كه سورسشو به وسیله decompiler دارم ولی دو تا لودینگ داره من چه طوری میتونم این دو تا لودینگ رو مثله اولش یکی کنم یعنی اول یکی لود بشه بعد دیگری .
خوهشا اگه میشه واضح توضیح بدین چون من خیلی تو فلش حرفه ای نیستم .
ممنونم![]()
سلام
من يه فایل فلش دارم كه سورسشو به وسیله decompiler دارم ولی دو تا لودینگ داره من چه طوری میتونم این دو تا لودینگ رو مثله اولش یکی کنم یعنی اول یکی لود بشه بعد دیگری .
خوهشا اگه میشه واضح توضیح بدین چون من خیلی تو فلش حرفه ای نیستم .
ممنونم![]()
1.من صورت مسئله رو درست متوجه نشدم ولي تا اونجا كه فهميدم ممكنه Loading دوم براي يك فايل خارجي باشه به هر حال تا توضيخ بيشتي راجع به اصل كار و سورس نداشته باشم درست نميتونم نظر بدم
2. در بيشتر مواقع Decompiler نميتونه دقيقا سورس رو مثل روز اول تحويل بده
بنابر اين حداقل آدرس SWF مادر رو بده شايد بشه نظر دقيقتري راجع بهش داد.
اين هم نمونه اين فلش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور كه ميبينيد اين فلش دو تا لودينگ داره و وقتي كه اونو ميخواي ذخيره كني يكي يكي ذخيره ميشه يعني لودينگ ها رو جدا جدا بهت ميده حالا چطوري ميشه دوباره كاري كرد كه اين دو تا لودينگ در قالب يك فايل باشه و يكي يكي پشت سرهم لود بشه يا در واقع مثله هميني كه الان ميبينيد بشه ؟
شما مي توند يه كار كنيد فايل اصلي فلش رو بسازيد با لودر بعد از اونجا فايل فلش بعدي كه لودرش اول فايل خودش گذاشته شده را با استفاده از دستور actions>browser/network>loadMovie صدا بزنيد در قسمت url نام فیلم دوم را وارد کنید فقط حواستان باشد که باید هردو فیلم در یک پوشه قرار داشته باشند مگر اینکه شما آنها را روی سایتی در اینترنت آپلود کرده باشید در اینصورت آدرس کامل صفحه وب را وارد کنید
فقط براي اينكه فيلم دوم جايگزين اولي نشود سطح يا level رو متفاوت بگیرید
اقا شما خوب توضيح دادي ولي چون من با فلش خيلي اشنا نيستم نتونستم به نتيجه برسم اگه واضح تر توضيح بدي ممنون ميشم .
درستش همونيه كه برادر Silver گفت ولي ميتوني يه كار ديگه بكني اونم اينكه بيخيال 2 تا Loding بشي و هر دو رو يكي كني و بعدش بياي يك Loading براش بذاري
درستش همونيه كه برادر Silver گفت ولي ميتوني يه كار ديگه بكني اونم اينكه بيخيال 2 تا Loding بشي و هر دو رو يكي كني و بعدش بياي يك Loading براش بذاري
من دقيقا درك نكرم چي شد
ولي چيزي كه به زهنم ميرسه اينه كه بعضي از فلشها كه لودينگهاي سنگيني دارن ،براي خوذ لودينگ هم لودينگ ميزارن كه اولي بسيار ساده است
ممكنه اين هم از اين مدل باشه
نه فكر نكنم اينجا قضيه اين باشه الفين جان ... من فكر مي كنم كه دو تا موي باهم لود شدن كه يكي اصلي و دومي فراخوان شده ....حالا فلش پي سي جان شما اگر شما احتياج به دوتا لودينگ داريد نه يكي فايلهارو آپلود كنيد من آموزشش رو روي همون فايلها براتون بذارم
بله من با 2 تا لودينگ منظورم هست يعني مثله خودش
اين هم دو تا فايله fla :
خوده فلش هم كه بالا لينك دادم .
ممنون از جناب سيلور و بقيه دوستان
Last edited by flash@p30; 07-05-2006 at 02:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)