سلام خدمت دوستان
سوال اول این که حدودا کی سرویس پک 1 میاد ؟؟؟(به ماه فارسی بنویسید)
2.این که میکروسافت برای دانشجو های خارج از کشور یه اکانت با قیمت پایین تر میده اون قضیه اش چیه ؟؟؟
با تشکر![]()
سلام خدمت دوستان
سوال اول این که حدودا کی سرویس پک 1 میاد ؟؟؟(به ماه فارسی بنویسید)
2.این که میکروسافت برای دانشجو های خارج از کشور یه اکانت با قیمت پایین تر میده اون قضیه اش چیه ؟؟؟
با تشکر![]()
Last edited by mehran_286; 20-09-2010 at 23:11.
دوست عزیز هنوز سرویس پک یک نیومده شما انتظار داری سرویس پک دو بیاد
با عرض سلام
----- شكن ultra_surf در ويندوز 7 كار نمي كنه. در حالي كه من همين ----- شكن رو در وندوز XP استفاده مي كنم. لطفا دليلش رو بگيد و من رو راهنمايي كنيد. در ضمن اين رو اضافه كنم كه شبكه اي كه دارم ازش استفاده مي كنم ------ داره.
سرویس پک 1 هنوز نسخه ی آزمایشی اومده و نهایی خیلی مونده تا بیاد و حداقل تا سرویس پک 2 یک سال و نیم طول خواهد کشید.سوال اول این که حدودا کی سرویس پک 2 میاد ؟؟؟(به ماه فارسی بنویسید)
چه نوع اکانتی مایکروسافت میده؟!
نه کار میکنه و مشکلی نداره.با عرض سلام
----- شكن ultra_surf در ويندوز 7 كار نمي كنه. در حالي كه من همين ----- شكن رو در وندوز XP استفاده مي كنم. لطفا دليلش رو بگيد و من رو راهنمايي كنيد. در ضمن اين رو اضافه كنم كه شبكه اي كه دارم ازش استفاده مي كنم ------ داره.
آخرین ورژنش رو امتحان کنید:
(برای سوالهای خودتون تاپیک جدید ایجاد کنید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید منظورم 1 بود
نسخه نهایی ای فاینال کی میاد ؟؟
شرکت مایکروسافت به دانشجویان یک نوع اکانت ارزان قیمت میداد(من تو خبر ها خوندم) با قیمت حدود 60 دلار
من شنیدم و حتی خبرشو خوندم ولی فقط به دانشجو های خارج از کشور
من آشنا دارم میخوام بگیرم (اگه باشه)
با تشکر
جهت اطلاع بگم که سرویس پک یک با این نسخه موجود تنها تفاوتش آپدیتهاش هستند که اگر تا به امروز آپدیت هستید نیازی به نصب سرویس پک نیست ( بنابه گفته خود ماکرسافت )
اخه من دیال اپ هستم
حجم اپدیت های ضروری هم تا الان 63 مگ هستش که من نمیتونم اپدیت کنم
salam, aval az inke daram finglish mitaypam ozr khahi mikonam chon farsi nadaram
2ta soal dar bareye win7 daram:
1.chera ba inke HDD laptop man 640 hast win uno 576 neshun mide?
2. chera vaghti az KM player estefade mikonam shekle windows avas mishe mese axhaye paeeen?
![]()
1-سوال اولتون رو در مورد هارد باید بگم که طبیعیه چون ویندوز یک فضایی رو به عنوان system reserved استفاده می کنه و مربوط به کارهای خودشه(هارد 1tb من رو 931 گیگ میشناسه)
2-احتمالآ شما video rendering رو تغییر دادی یا خودش تغییر کرده که اینطوری میشه برای درست کردن این مشکل مثل عکسهای زیر عمل کنید:
Last edited by H.Operator; 25-09-2010 at 16:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)