تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: مشکلی که نه کمپانی ESET تونست حل کنه نه GData و ...!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض مشکلی که نه کمپانی ESET تونست حل کنه نه GData و ...!

سلام
    چند وقت بود آنتی ویروسم آپدیت نمی شد،GData Internet Security 2011،تو چند تا فروم خارجی و داخلی مشکل رو مطرح کردم تا بالاخره سر و کله نماینده GData پیدا شد.اما تا حالا جوابی ندادند.
    GData رو ریموو کردم،ESET Smart Security رو نصبیدم،باز همان مشکل.اما ESET ی ها خدا وکیلی خوب پیگیری کردند و بعد از چند تا گزارش گیری (از مالویربات و وضعیت فایروال) ،بالاخره گفتن تماس بگیر بیایم دفترت که اونجا هم من کم آوردم! ( آدرس فلوریدا رو داده بودم!)
    آخر سر هم Norton Internet Security نصب کردم که با این که این یکی هم آپدیت نمیشه،ولی لاقل همون اسکن اول یه پنج شش تا تروجان چاق وچله شکار کرد.
    از بابت بقیه نرم افزار ها هم باید بگم که همه اش رو امتحان کردم(تروجان ریموور و مالویر و رسکیو دیسک و ...)

اگه دوستان راه حل دیگه ای به ذهنشون می رسه لطفا سریع بگن که می ترسم این آپدیت نشدن آنتی ویروس کار دستم بده.

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

راستی بعضی نرم افزار های دیگه هم تو دسترسی به اینترنت مشکل دارن،مثل همین ا و ل ت ر ا س ر ف

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی چی که آپدیت نمیشه؟؟
    منظورم Eset هستش! یوزر نیم پسورد میزنید و آپدیت می کنید وسطاش قطع میشه؟؟ یا پیغام و اروری میده؟؟ یکم بیشتر توضیح می دادید!! اینکه آپدیت نمیشه حالت های مختلفی داره!!
    یا آدرس سرور آپدیت نرم افزار عوض میشه ، یا مشکل اینترنت هستش ، یا اینکه یوزر پسورد درستی وارد نمی کنید!!

اگر بیشتر در مورد eset توضیح بدید شاید بشه کمکی کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی چی که آپدیت نمیشه؟؟
    .
    .
    .
    خوب آپدیت نمیشه دیگه! ارور خاصی نمیده.کلا از بابت یوزر پسوورد و فایل دانلودی و ... مطمئن باش.چون همه آنتی ویروس هایی که اسم بردم،از سایت کمپانی دانلود کردم و یوزر و پس رو هم خودشون برام ایمیل کردن.همه حالت های مختلف آپدیت رو هم با راهنمایی همون سایت مادر امتحان کردم.قبل از نصب همه شون هم ریجستری رو پاک کردم و ...(گفتم که ، آخرش ESET ی ها گفتن هماهنگ شو بیایم دفترت!)

---------- Post added at 09:56 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------

راستی به غیر از مشکل با هیتلرشکن،با رپیدشیر هم گهگاهی به مشکل برمیخورم.(حدس من اینه که کار کار یه ویروس جدیده که تو دسترسی به اینترنت مشکل ایجاد می کنه)

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

در ضمن PC ام با همین اکانت لب تاپ آنتی ویروسش آپدیت میشه(Avira); در حالی که وقتی لب تاپ رو با همون کابل شبکه (و نه با وایرلس)کانکت می کنم،باز همون آش و ... آنتی ویروس آپ نمیشه. هر وقت آپدیت رو میزنم پیغام میده که ارتباط با سرور fail شد(چه تو این نورتون ،چه تو GData ،نود هم که اصلا ،گفتم بالا، هیچ پیغامی نمیداد و آیکونش قرمز می شد)
    Last edited by hirondelle; 20-09-2010 at 20:23. دليل: تکمیل

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ای بابا ... جند وقته فروم شده دفتر خاطرات! یکی یه پستِ "نمی دونم" بده ،ما هم دلمون خوش باشه یکی لاقل می خونه اینارو.

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

از آپدیت افلاین استفاده کردی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوب دوست عزیز از اینکه یا اینترنت شما مشکلی داره یا ویروسی شده هیچ شکی نیست راستی آفلاین هم نمیتونی آپدیت کنی
    خوی یه بار ویندوز رو عوض کن ببین چطور میشه بعد از اینکه عوض کردی قبل از هر چیزی به اینترنت وصل نشو با یه آنتی ویروس(من avast)رو پیشنهاد میکنم به صورت آفلاین اون رو آپدیت کن بعد بزار سیستم رو یه اسکن کلی کنه بیین درست میشه

راستی یه چیزه دیگه یادم رفت بگم نرم افزارهای دیگه رو ببین میتونی آپدیت کنی

موفق باشی
    Last edited by post98; 21-09-2010 at 15:12.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

از آپدیت افلاین استفاده کردی؟
    آره بابا،ببین ... هر راه حلی که به ذهنت برسه،رفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kazme_gheyz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نا معلوم!

پيش فرض

سلام
    چند وقت بود آنتی ویروسم آپدیت نمی شد،GData Internet Security 2011،تو چند تا فروم خارجی و داخلی مشکل رو مطرح کردم تا بالاخره سر و کله نماینده GData پیدا شد.اما تا حالا جوابی ندادند.
    GData رو ریموو کردم،ESET Smart Security رو نصبیدم،باز همان مشکل.اما ESET ی ها خدا وکیلی خوب پیگیری کردند و بعد از چند تا گزارش گیری (از مالویربات و وضعیت فایروال) ،بالاخره گفتن تماس بگیر بیایم دفترت که اونجا هم من کم آوردم! ( آدرس فلوریدا رو داده بودم!)
    آخر سر هم Norton Internet Security نصب کردم که با این که این یکی هم آپدیت نمیشه،ولی لاقل همون اسکن اول یه پنج شش تا تروجان چاق وچله شکار کرد.
    از بابت بقیه نرم افزار ها هم باید بگم که همه اش رو امتحان کردم(تروجان ریموور و مالویر و رسکیو دیسک و ...)

اگه دوستان راه حل دیگه ای به ذهنشون می رسه لطفا سریع بگن که می ترسم این آپدیت نشدن آنتی ویروس کار دستم بده.

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

راستی بعضی نرم افزار های دیگه هم تو دسترسی به اینترنت مشکل دارن،مثل همین ا و ل ت ر ا س ر ف
    عزیز پرت دادن به نرم افزار امنیتی برای اینه که اپدیت شه!
    پس پورت ویp ان خودتون یا Aol خودتون رو به نورتون بدید تا اپدیت شه در صورتی که اپدیت میشه به راحتی بدونه اونا!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

از بابت اکانت که مطمئنم،چون PC با همین اکانت، آنتی ویروسش آپدیت میشه.در مورد عوض کردن ویندوز هم ،راستش حیفم میاد؛الان آپدیته،گذشته از اون کلی هم برنامه نصبه روش که نصبشون یه طرف،پیدا کردنشون مشکله.
    تازه اگه قرار باشه برا هر چیزی وین عوض بشه،پس این دیسک های نجات یا همون Emergency ها برا چی اند؟

---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

عزیز پرت دادن به نرم افزار امنیتی برای اینه که اپدیت شه!
    پس پورت ویp ان خودتون یا Aol خودتون رو به نورتون بدید تا اپدیت شه در صورتی که اپدیت میشه به راحتی بدونه اونا!
    منظورت رو کامل نفهمیدم ... من آخرین ورژن ا و ل ت ر ا رو دارم،ولی به سرور وصل نمیشه

---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------

راجع آپدیت سایر نرم افزار ها هم بله،آپدیت میشن .(یکی اش خود همین ویندوز)

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •