من میخوام یه گوشی صفحه لمسی بخرم دست و بالم هم زیاد باز نیست .می خواستم 5530 نوکیا بگیرم که چشمم به samsung s5620 monte خورد که ارزون تر بود . حالا نمیدونم کدوم رو بگیرم .
من میخوام یه گوشی صفحه لمسی بخرم دست و بالم هم زیاد باز نیست .می خواستم 5530 نوکیا بگیرم که چشمم به samsung s5620 monte خورد که ارزون تر بود . حالا نمیدونم کدوم رو بگیرم .
اگه صفحه خازنی و وب گردی و GPS و از این جور چیزا می خوای s5620 گوشی خیلی کاملیه تو این موارد
ولی اگه از اون جور افراد هستی که از گوشیت زود خسته میشی و به یه سیستم عامل مثلا برای تعویض تم و یه چند تا برنامه باحال می خوای 5530 هرچند سیمبینه(: دی) ولی گوشی خوبیه
monte گوشيه جالبيه
ولي 5530 كيفيت صفحه نمايش بهتر وسيستم عامل سيمبين داره
كه فكر كنم همين 5530 بهتر باشه
البته monte هم 3g داشت
خوب میتونی s8300 بگیری...220 تومن قیمتشه ولی خیلی بیشتر از اینا می ارزه...
نه بنظرم اون دوتا خیلی از این بهترن هم از نظر زیبایی و هم کارایی . این گوشی چند تا عیب بد داره . ولی مممنون.
راستش من یه گوشی میخوام که هم زیبا باشه و هم خوب برام کار کنه.
سلام.اگه نظر منو می خوای باید بگم هیچ گوشی لمسی به خوبی P990 نیست.من 2 ساله دارم ازش استفاده می کنم خیلی راضیم.قیمتشم تا حدود 300 تومان هست.فقط حیف که دیگه تولید نمی شه یا سونی ارکسون زیاد P990 تولید نمی کنه.ولی توی استان های بزرگ(مشهد/اصفهان/تهران و...)پیدا می شه.من تو رشت 2 سال پیش خریدم 280 تومان
پس 5530 بهتره (البته بین گزینه های خودتون)![]()
اگه به wifi نیاز نداری 5230 بخر قیمتش تا 89/6/29 145 تومنه گوشیه خوبیه.من خودم دارم.
اکه هم نمیخای یه سری به سایت gsm.ir بزن.میتونی اونجا قیمت و امکانات بدی خودش برات گوشی هارو لیست میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)