سلام دوستان
من بين خريد سامسونگ استار و نوكيا 5233 يا نوكيا 5230 موندم به نظر شما كدوم يكي بهتره و چرا ؟
چرا همه ميگن نوكيا با اين كه چينيه ولي بهتره ولي سامسونگ اين همه امكانات داره تازه كره اي هم هست
سلام دوستان
من بين خريد سامسونگ استار و نوكيا 5233 يا نوكيا 5230 موندم به نظر شما كدوم يكي بهتره و چرا ؟
چرا همه ميگن نوكيا با اين كه چينيه ولي بهتره ولي سامسونگ اين همه امكانات داره تازه كره اي هم هست
يكي به من بدبخت و فلك زده كمك كنه اشكال سامسونگ مدل استار چي هست در مقايسه با 5233 نوكيا
کارخانش تو چینه تمام تکنسین های نوکیا رو بردن اونجا چون کارگر خیلی ارزونه وبس یه چند وقت دیگه سامسونگ هم چین میزنه
چین تحت لیسانس نوکیا
اگه دوربین می خوای که استار
نه دوربين مهم نيست مهم اينه كه بتونم ديكشنري و برنامه روش نصب كنم شنيدم سامسونگ راحت نميشه برنامه نصب كرد .
ضمنا شنيدم نوكيا تقلبي زياد داره . از كجا بفهمم 5230 اصله و بهتره از كجا بخرم و گارانتيش چي باشه بهتره
مرسي آقاي مازيار
5230 رو از نمایندگی اصلی نوکیا تو بازار علاالدین بگیر
مرسي مازيار جان . تو بازار موبايل نمايندگي نداره بعدشاينكه گارانتي اصلي نوكيا اسمش چيه همون گارانتي اصلي ميگن . بعدم اگر دقيق تر تو علاالدين بگي ممنون ميشم
آخرين قيمتم اگهر داري بدي ممنون ميشم 5230 و 5233 نوكيا ميخوام
ضمنا اگه خودت بودي سامسونگ استار ميگرفتي يا 5233 يا 5230 نوكيا
قبلا چرا ولی الان جمع کردن
به ترتیب160و145
اگه من بودم 5230 می گرفتم
یه مغازه دو نبش کنار راهرو که پله برقی هست
خيلي ممنون از راهنماييت فقط يه سوال ديگه گارانتي اصل نوكيا اسمش چيه يادمه قبلا اتصالات بود الان چيه ؟ گارانتي برام مهمه ميخوام گارانتي اصلي باشه
الان که گارنتی بدرد نمی خوره اما می گن اصلی نوکیا
اتصالات رو که خدابیامرزه
مرسي از راهنماييت خيلي ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)