سلام دوستان چطور میشه با وجوده اخراج از چترومهایه فلش دوباره به چتروم برگشت؟؟ ایا نر مافزاری براش وجود داره؟اصلا چطور میفهمن چه کسی وارد شده؟؟ ایا کوکی تو سیستم میفرستن یا از طریقه دیگه میفهمن؟؟ ممنون.
سلام دوستان چطور میشه با وجوده اخراج از چترومهایه فلش دوباره به چتروم برگشت؟؟ ایا نر مافزاری براش وجود داره؟اصلا چطور میفهمن چه کسی وارد شده؟؟ ایا کوکی تو سیستم میفرستن یا از طریقه دیگه میفهمن؟؟ ممنون.
با سلام
دوست عزيزم منظورتون از چت روم هاي فلش چيه؟؟
سلام منظورم چترومهاییه که باید فلش پلیرت نصب باشه که بتونی وارد بشی. ممنونم کامل راهنمایی کنین.
این اسکریپت ها اختصاصی هستند یعنی یک محیط مخصوص به هر سایت دارند و کلی مثله یاهو و جی تالک و ... نیستند
اگر این جاها مشکلی براتون پیش بیاد و ادمین بنتون کنه معمولا با IP بن میکنن
باید آی پیتون رو تغییر بدید با آی پی دیگه برید
با سلام و ممنون از راهنماییتون. چطور ای پیو تغییر بدم؟؟/ مگه با هر بار وصل شدن به اینترنت ای پی تغییر نمیکنه؟/ بعدشم من با گوشی کانکت میشم یعنی گوشی وصل به سیستم. البته یه برنامه هم برایه تغییر ای پی دارم و ایا میتونم با اون تغییر ای پی بدم ؟/ چون یه پیام میده که نمیشه. شاید بخاطره کانکت شدن با گوشیه. ایا بدونه برنامه هم میتونم تغییر ای پی بدم؟؟/ ممنون از راهنماییتون . مرسی.![]()
خوب آی پی تغییر میکنه ولی در یک حده خاص نه اینکه کاملا هر دفه تغییر کنه یه چی دیگه بشه
برای تغییره آی پی و .... هم تو اونیکی تاپیکتون هم عرض کردم که باید یه سری برنامه استفاده کنید که در هر صورت نمیدونم شما که با موبایل وصل میشید جواب میده یا نه
باید امتحان کنید در هر صورت
با سلام و تشکر ازحمات شما شرمنده مزاحمتون میشم من یه تغیر دهنده ای پی ساده دانلود کردم. بنامه IPCOUNTRY RESOLVER صفحه ای که باز میشه سه قسمت برایه تنضیم کاربر داره اولی ادرس ای پی. دومی کشور سومی کد یه قسمت کلیک هم داره بنامه RESOLVER من اماتورم اگر زحمتتون نمیشه برام کامل توضیح بدین چطور ازش استفاده کنم و چطور بفهمم ایا ایپیم تغییر کرده یا نه؟؟ ممنون میشم اگه ممکنه بصورته خصوصی برام پیام بذارین. خیلی خیلی ممنون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)