من می خواهم متن های درون یک text فایل را خوانده و در آخر هر خط یک علامت ستاره بگذارم و آن را در یک text فایل دیگر save کنم . لطفا اگه کسی بلده برنامشا به من بده .خیلی کارم گیرهههههههههههههههههه
من می خواهم متن های درون یک text فایل را خوانده و در آخر هر خط یک علامت ستاره بگذارم و آن را در یک text فایل دیگر save کنم . لطفا اگه کسی بلده برنامشا به من بده .خیلی کارم گیرهههههههههههههههههه
ببین این کد کمکت می کنه البته فایل هات باید موجود باشند و اگه میخوای خودش فایل ها رو بسازه از Append استفاده کن
توجه کن شرط حلقه هیچ گاه انجام نمی شود و بعد از تمام شدم فایل با ارور تولید شده برنامه خاتمه می یابد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه مشکلی بود بگو
Last edited by sadeghbarout; 18-09-2010 at 10:13.
يه قسمتش رو يادتون رفت...!؟!اگه مشکلی بود بگو
البته مشكل خيلي حادي ايجاد نمي كنه...!؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي... اين راه خوبي نيست...!؟!
ببينيد اين چطوره...؟! :
ديگه نيازي نيست كه برنامه Error بده...!؟! :ديکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد...!؟!
از همتون واقعا متشکرم![]()
جالب بود نمیدونستم توی فایل ها هم EOF داریم
ازت ممنونم plus عزیز![]()
از همه ممنونم اما می خواهم ببینم کسی بلده همین برنامه را در ویژوال بیسیک 2010 به من یاد بده ؟
تو بخش .net framework درخواست بدهاز همه ممنونم اما می خواهم ببینم کسی بلده همین برنامه را در ویژوال بیسیک 2010 به من یاد بده ؟
Last edited by IP007; 24-09-2010 at 16:06.
حالا اصلا این net frame work که میگی کجا هست ؟ میشه آدرسشا برام بزنی؟ ممنون میشم![]()
Last edited by lordsoroosh; 25-09-2010 at 14:16.
اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)