تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: سوال در ساخت SEtup ?

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض سوال در ساخت SEtup ?

1- موقع ساختن Setup در بخش User Interface که تمام مراحل نصب مثل Start, Welcome , Installation وقتی روی یکی از این ها کلیک می کنیم مثلا Welcome در پنجره Properties یه بخش به نام BannerBitmap وجود داره . من روی browse کلیک کردم و بعد روی Application Folder دویار کلیک کردم و بعد روی دکمه ی Add File کلیک کردم و یه عکس Jgp رو انتخاب کردم . ولی توی Setup چنین عکسی وجود نداره . چرا ؟2- از کجا باید بفهمیم که برای اجرای برنامه به به چه نسخه ای از FrameWork نیاز هست ؟3- من وقتی Setup رو درست کردم دو تا فایل به وجود میاد یکی اسمش setup هست و دیگری اسمی که برای ست آپ انتخاب کردم که از نوع Windows Installer Package هست .

داره خودمونی میشه Kalanon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عکستون باید Bitmap باشه . ( bmp. )

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

1 - عکس شما باید با پسوند jpg یا Bmp باشه و همچنین عکس شما باید در ابعاد 72 * 499 باشه . عکس را باید ابتدا به فایلهای پروژه در قسمت File System اضافه نموده و سپس از قسمت Properties و Banner Bitmap اون را لود کنید .

2 - وقتی شما توی ویژوال استادیو برنامه ای را می نویسید میتونید مشخص کنید که این برنامه برای اجرا به چه نسخه ای از فریم ورک نیاز داشته باشه .

برای این کار توی پنجره solution Explorer روی نام برنامه راست کلیک کنید و سپس properties را بزنید و از صفحه باز شده از قسمت Application و در قسمت Target Framwork میتونید ورژن فریم ورک را تعیین کنید و برنامه را با این ورژن Build کنید .

3 - بعد از ایجاد ستاپ 2 تا فایل ایجاد میشه که یکی exe هست و دیگری msi

برای اجرا کردن فایل msi باید شما توی پیش نیازها windows installer را انتخاب کرده باشید .

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من یه عکس Jpg با همون اندازه درست کردم ولی باز هم تغییری ایجاد نشد .
    منظور تون از : عکس را باید ابتدا به فایلهای پروژه در قسمت File System اضافه نموده
    یعنی اینکه عکس در در قسمت File System Editor اضافه کنم . مثلا توی فولدر Application Folder ؟
    و اینکه اگه windows installer رو که مال من نسخه windows installer3.1 هست رو اضافه کنم یه فولدر اضافه میشه که حجمش بیش از 2 مگابایت هست و حجم زیاد میشه . در ضمن من بدون windows installer هم که درست کردم مشکلی توی نصب نداشتم و خیلی راحت فایل Setup رو اجرا کردم .
    و توی قسمت Application بخشی به نام Target Framwork نیست .
    البته اگه منظورتون همون بخشیه که به غیر از Application گزینه های Compile , Debug , ... Publish وجود داره .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

من یه عکس Jpg با همون اندازه درست کردم ولی باز هم تغییری ایجاد نشد .
    منظور تون از : عکس را باید ابتدا به فایلهای پروژه در قسمت File System اضافه نموده
    یعنی اینکه عکس در در قسمت File System Editor اضافه کنم . مثلا توی فولدر Application Folder ؟
    بله باید عکس را توی پوشه Application Folder قرار بدید و سپس از اونجا عکس را انتخاب کنید .

تصویر نمونه .

و اینکه اگه windows installer رو که مال من نسخه windows installer3.1 هست رو اضافه کنم یه فولدر اضافه میشه که حجمش بیش از 2 مگابایت هست و حجم زیاد میشه . در ضمن من بدون windows installer هم که درست کردم مشکلی توی نصب نداشتم و خیلی راحت فایل Setup رو اجرا کردم .
    اگه منظورتون اینه که توی سیستم خودتون اجرا کردید و مشکلی نداشتید به خاطر این هست که windows installer توی سیستم خودتون نصبه .
    اگه توی سیستم دیگه ای نصب نباشه نیاز به windows installer هست . متاسفانه بله حجم فایل زیاد میشه و چاره ای هم نیست .

و توی قسمت Application بخشی به نام Target Framwork نیست .
    البته اگه منظورتون همون بخشیه که به غیر از Application گزینه های Compile , Debug , ... Publish وجود داره .

پروفشنال aliaghaaaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فارس/آباده

پيش فرض

سلام.
    این تنظیمات رو از کجا باید بیاریم؟
    منظورم همین interface و welcome و بنر و این چیزاست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام.
    این تنظیمات رو از کجا باید بیاریم؟
    منظورم همین interface و welcome و بنر و این چیزاست؟
    سلام

توی Solution Explorer مطابق تصویر زیر

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نمیشه کاری کرد که به windows Installer نیاز نباشه مثلا به یه برنامه دیگه Setup درست کنیم . مثل Installsheld اگه درست نوشته باشم .
    اصلا window Installer چیه ؟ به درد چی میخوره ؟ مگه اصل فایل Setup.exe نیست ؟
    و اینکه ویندوز هفت و ویستا توشون از چه نسخه ای از Framework استفاده میشه ؟
    Last edited by shadmehrshadow1; 19-09-2010 at 10:46.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

نمیشه کاری کرد که به windows Installer نیاز نباشه مثلا به یه برنامه دیگه Setup درست کنیم . مثل Installsheld اگه درست نوشته باشم .
    اصلا window Installer چیه ؟ به درد چی میخوره ؟ مگه اصل فایل Setup.exe نیست ؟
    و اینکه ویندوز هفت و ویستا توشون از چه نسخه ای از Framework استفاده میشه ؟
    توی اکثر سیستم ها windows Installer نصبه . اما بستگی به ورژن اون داره . یعنی اگه برنامه شما به ورژن بالاتر نیاز داشته باشه و روی سیستم ورژن پایین نصب باشه برنامه شما دچار مشکل میشه .

توی ویندوز های هفت و ویستا این مشکلات نیست . چون روی اونها هم .net Framwork نصبه و هم ورژن بالاتری از windows Installer

فقط مشکل توی ویندوزهای xp هست .

Installsheld یک برنامه ساخت ستاپ هست و ربطی به این که برنامه شما به windows Installer نیاز داشته باشه یا نداشته باشه نداره .

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مممنون . ولی منظورم چیز دیگه بود . میگم که ممکنه ویندوز هفت و ویستا Framework 2 استفاده بکنند . و اگه برنامه ما با فریم وورک 3 نوشته شده باشه به مشکل بر می خوره . به خاطر همین میگم که نسخه فریم وورک 7 و ویستا چنده .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •