سلام دوستان
خواستم سوال کنم که چطور میتوان از OVI Store نرم افزار دانلود کرد؟
با تشکر
سلام دوستان
خواستم سوال کنم که چطور میتوان از OVI Store نرم افزار دانلود کرد؟
با تشکر
دوست عزیزم انگار این قسمت برای کشور ما قابل دسترش نیست ولی اگه میتونی از راههای گریز دیگه ای استفاده کنی و به اطلاعات این برگه دستیابی پیدا کنی باید بگم انگار لینک فایل دانلودی رو به شماره موبایل گوشی ارسال میکنه. من یبار تست زدم نتونستم
نوکیا جان فکر کنم ابتدا باید ثبت نام کنی و بعد با --- و عوض کردن آی پی بتونی به صفحه مورد نظر دست پیدا کنی .![]()
دو راه داره
اول اینکه از طریق گوشیت آی پی را توسط برنامه SymVPN تغییر بدی و از سایت دانلود کنی
راه دوم استفاده از روشی که یکی از دوستان در این فروم معرفی کردند و توسط مرورگر فایرفاکس و اسکریپت User Agent Swicher می شه از این سایت دانلود کرد
فیلمی که آماده کردم رو می تونی از لینک زیر دانلود کنی و ببینی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
دوستان رفتم سایت نوکیا
رفتم ایران تحریم هست با آی پی امریکا رفتم و ثبت نام کردم و کد ایران دادم و شماره موبایل و هر برنامه خواستم رو به گوشیم ارسال کرد خیلی جالبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
من در ovi ثبت نام کردم و یه برنامه برای موبایلم فرستادم وقتی اس ام اسو گرفتم یه لینک و قتی میرفتم تو اینترنت در موبایل میگفت این سرویس در منطقه ی شما قابل دسترس نیست نیست حالا باید چیکار کنم
یک سوال که میدونم هیچ ربطی به تاپیک نداره!!!
حجم فیلمی که گزاشتی 117 مگه ولی لینک دانلودت 2 مگ..
قضیه چیه؟
چطوری؟
منم جواب می دم میدونم ربطی به تاپیک نداره!
تو آدم تیز بینی هستی و دقت زیادی می کنی!
این فیلم 5 فریم بر ثانیه هستش و بدون صدا تهیه شده که مهمترین دلیلش اینه!
حالا شما فیلم را با برنامه Winzip و با پسوند zip فشرده کن و متوجه می شی که حجمش بازم به نصبت بیشتر از اینی هست که من گذاشتم اما با برنامه Winrar و با پسوند rar فشرده کن و می بینی خیلی حجمش کم میشه و دلیلش اینه که برنامه winrar از استانداردی استفاده می کنه که فریمهای مشابه را حذف می کنه و به جاش 1 عدد به صورت کد شده قرار می ده که فلان فریم در فلان ثانیه زمانی که از حالت فشردگی خارج می شه چند بار باید تکرار بشه.
امیدوارم متوجه شده باشی
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)