کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار "هی استک" کارایی ندارد/سوپر من آمریکایی به کاه دان زد - 58 دقیقه پیش
به گزارش باشگاه خبرنگاران،آستین هیپ ، در سال گذشته مدعی ساخت نرمافزار 'هیستک' یا کاهدان شد و مورد توجه رسانهها قرار گرفت تا جایی که در واشنگتن از وی به عنوان 'سوپر من' نام بردند.
بر اساس این گزارش،وزارت خارجه آمریکا نیز با عجله با اختصاص بودجه کلانی به این فرد و گماردن افردی چون گری سیک در کنار وی سعی نمود تا در برنامه های سایبری ایران خلل وارد اما خلا امنیتی 'هیستک' خود را نشان داد و هکرهای معروف متوجه شدند که آستین هیپ هیچ اطلاعی از مشکلات فنی ماجرا ندارد .
گاف دیگر را وزارت خارجه آمریکا داده بود که مجوز صدور محصولی را به ایران ارائه کرده بود که هنوز نهایی نشده و مشکلات فنی متعددی دارد.گفته می شود که کد ایمنی 'هی استک' نا امن است.
در همین رابطه،عباس میلانی،سلطنت طلب فراری مقیم آمریکا ،جمهوری اسلامی را برنده اصلی خطاهای وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا نامید.