سلام
من تا چند وقت دیگر باید برم دانشگاه و یک لپ تاپ نیاز دارم ، قیمت هم تا 1.5 .
کاربری هم اکثرا برنامه نویسی ، فتوشاپ ، طراحی وب تماشای فیلم یا موزیک ویدئو و مهمتر از همه که انتخاب را سخت می کنه بازی البته روزی یک ساعت که از درس نیوفتم .
چند مدل لپ تاپ خوب پیدا کرده بودم ولی بعضی ها به خاطر وزن کنار رفتند ، چون نمی تونم یک لپتاپ 3 کیلویی + وسایلش را همینجور دنبال سر خودم بکشم .
خلاصه مطلب این که یک لپ تاپ سبک می خواهم زیر 1.5 که دو تا مدل پیدا شد یکی
HP DV6 3061
CPU: INTEL i7-720QM (2.8 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 640GB 5400rpm / LCD:15.6LED / DRIVEVD RW DL Lightscribe /
VGA:ATI Radeon HD 5650 1GB up to 3738MB / PORTS: WiFi + WebCam + Bluetooth + HDMI + Lan + Cardreader/ 2.45 Kg / WIN7 / BLUE RAY / 6 Cell
و یکی دیگه
ASUS - N82Jq
CPU: INTEL i7-720QM (2.8 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500GB 7200rpm SATA / LCD: 14" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: NVIDIA GeForce GT335M , with 1GB DDR3 VRAM / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI + USB3 / 2.2 Kg / WIN7 / 8 CELL
من واقعا گیج شدم ، می خواستم HP را بخرم ولی تا حالا چند تا مغازه دار آشنا به من گفتند که مرجوعیش زیاد شده و الآن خیلی برگشتی داره و من کسی نیستم که بخوام لپ تاپ را ناز کنم همون روز اول یه هو دیدی درش را باز کردم
به هر حال می خواستم بدونم نظر شما در مورد HP چیه ، اگر واقعا باهاش کار کردید و مطمئنید که خرابی نداره ، بگید تا خیالم راحت بشه ، شما باشید کدومش را برمی دارید ، نمی خوام اینجا بیاید بگید که سلیقه ای و بستگی به خودم داره من که دیگه نمی تونم تصمیم بگیرم از لحاظ کانفیگ هم برای من فرقی نمی کنه ، فرق گرافیکش هم 1 فریم در بازی هست ، بقیش بر می گرد به کیفیت لپ تاپ ، شما اگر بودید کدام را انتخاب می کردید ، در ضمن این را هم بگم که هرچند که صفحه 15.6 بزرگتره ولی الآن یه صفحه 14 را باهاش کار کردم و زیادی فرقی با تفاوت نداشت .حالا اگر شما بودید کدام را بر می داشتید ،اگر هم لپ تاپ دیگری با این تفاسیر می شناسید معرفی کنید .
منتظرم و پیشاپیش از تمام دوستان سپاس گذارم .
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
قیمت ها یادم رفت .
HP 1520
Asus درست نمی دونم ، دور و ور 1350 .