تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: HP یا Asuse ، کمک ! گیج شدم شدید ...

داره خودمونی میشه cg.animator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض HP یا Asuse ، کمک ! گیج شدم شدید ...

سلام
    من تا چند وقت دیگر باید برم دانشگاه و یک لپ تاپ نیاز دارم ، قیمت هم تا 1.5 .
    کاربری هم اکثرا برنامه نویسی ، فتوشاپ ، طراحی وب تماشای فیلم یا موزیک ویدئو و مهمتر از همه که انتخاب را سخت می کنه بازی البته روزی یک ساعت که از درس نیوفتم .
    چند مدل لپ تاپ خوب پیدا کرده بودم ولی بعضی ها به خاطر وزن کنار رفتند ، چون نمی تونم یک لپتاپ 3 کیلویی + وسایلش را همینجور دنبال سر خودم بکشم .
    خلاصه مطلب این که یک لپ تاپ سبک می خواهم زیر 1.5 که دو تا مدل پیدا شد یکی
    HP DV6 3061
    CPU: INTEL i7-720QM (2.8 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 640GB 5400rpm / LCD:15.6LED / DRIVEVD RW DL Lightscribe /
    VGA:ATI Radeon HD 5650 1GB up to 3738MB / PORTS: WiFi + WebCam + Bluetooth + HDMI + Lan + Cardreader/ 2.45 Kg / WIN7 / BLUE RAY / 6 Cell

و یکی دیگه
    ASUS - N82Jq
    CPU: INTEL i7-720QM (2.8 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500GB 7200rpm SATA / LCD: 14" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: NVIDIA GeForce GT335M , with 1GB DDR3 VRAM / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI + USB3 / 2.2 Kg / WIN7 / 8 CELL

من واقعا گیج شدم ، می خواستم HP را بخرم ولی تا حالا چند تا مغازه دار آشنا به من گفتند که مرجوعیش زیاد شده و الآن خیلی برگشتی داره و من کسی نیستم که بخوام لپ تاپ را ناز کنم همون روز اول یه هو دیدی درش را باز کردم
    به هر حال می خواستم بدونم نظر شما در مورد HP چیه ، اگر واقعا باهاش کار کردید و مطمئنید که خرابی نداره ، بگید تا خیالم راحت بشه ، شما باشید کدومش را برمی دارید ، نمی خوام اینجا بیاید بگید که سلیقه ای و بستگی به خودم داره من که دیگه نمی تونم تصمیم بگیرم از لحاظ کانفیگ هم برای من فرقی نمی کنه ، فرق گرافیکش هم 1 فریم در بازی هست ، بقیش بر می گرد به کیفیت لپ تاپ ، شما اگر بودید کدام را انتخاب می کردید ، در ضمن این را هم بگم که هرچند که صفحه 15.6 بزرگتره ولی الآن یه صفحه 14 را باهاش کار کردم و زیادی فرقی با تفاوت نداشت .حالا اگر شما بودید کدام را بر می داشتید ،اگر هم لپ تاپ دیگری با این تفاسیر می شناسید معرفی کنید .
    منتظرم و پیشاپیش از تمام دوستان سپاس گذارم .

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

قیمت ها یادم رفت .
    HP 1520
    Asus درست نمی دونم ، دور و ور 1350 .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinskandari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا من مدقیقا دو به شکم تو همین دو سه مدل hp و asus
    من میگم asus چون یه پلقی ارزونتره و گرافیکشم یه پلقی بهتره و هاردش سریعه حالا یکم کمتر هست ولی حجم اونقدم مهم نیس تو لپتاپ میتونی هارد اکسترنال بخری.کلن خیلی هارد ملاک نیست بنظر من.
    ضمنا گرافیکش nvidia هست و از بازیای بیشتری حمایت میکنه چون physics داره و .....
    ضمنا 14 اینچه و سبکتره که خیلی مهمه این....
    usb 3 و باتری 8 سل هم مزید بر علته...
    ولی خب رمش کمتره که اونم به همون یه ارزونتر بودنش میارزه..همون 4 هم بسه....

3. این کاربر از hosseinskandari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

در مورد گرافیک این دو مدل تقریبا برابر هستند و حتی HP یه کم هم بهتر است . از لینک زیر ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باتری 8 سلولی هم خوب هست اما دلیلی که این کار را انجام داده بودند ، این بود که با باتری 6 سلولی 2 ساعت و 2 دقیقه فقط روشن می موند که این خیلی کم بود ، برای همین باتریش را 8 سلولی کردند .

نظر بقیه اساتید چیه HP، ASUS یا ... ؟

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض

این مشخصات که میگـه HP بهتـر هست :-؟ منتها اگـر به صرفـه میخوای Asus بهتـر هست . . .

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

این مشخصات که میگـه HP بهتـر هست :-؟ منتها اگـر به صرفـه میخوای Asus بهتـر هست . . .
    شما از چه لحاظ می فرمایید به صرفه از لحاظ قیمت یا کیفیت ؟ من مشکلی با قیمت ندارم تا همون 1.5 ولی اینجا بحث کیفیت مطرح می شه که Asus یا HP ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

توی notebookchek هم که گفته 335m بهتره که...منم همینو گفتم
    تازشم چون nvidia هستش میتونی باهاش بازیایه بیشتری رو انجام بدی چون ati phisiscd نداره...
    ضمنا hp سنگینتره که واسه من مهمه...usb 3 هم نداره ...یه چند وقتیه هارد اکسترنال و فلش usb3 اومده که مثلا هارد 500اش 30 تومن گرونتره از usb2 ش.
    کلن به نظر من سبک بودن و usb3 داشتن و سرعت بیشتر هارد خیلی مهمه!!
    Last edited by hosseinskandari; 17-09-2010 at 09:50.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام لب تاپ اچ پی در کل کارت گرافیکی شون مشکل داره و بهد حدودا" 1 الی 2 سال باید قزل خداحافظی شون رو خوند اما ایسوس با توجه به گارانتی معتبری که در ایران و جهان داره مطمعنه اما اچ پی چون تو تحریم هستیم نمی تونی با گارانتی معتبر خرید کنی و تازه به نظر من n82jq خیلی خوبه و قیمتش هم در بازار از 1420الی 1470 فروخته می شه گارانتی معتبر ایسوس امرتات یا ویستا پخش(الماس خاور میانه)هست.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما اگه میخوای مقایسه ی درست بکنی باید اینو باasus n61jq مقایسه کنی
    صفحه هاشون هم اندازن
    و گرافیکش ati 5730 هستش که خیلی قویه و قیمتاشونم یکیه تقریبا و asusبازم ارزونتره یکم
    برو اینجا ببین آمارو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

گرافیک 5730 خیلی قوی تر از 5650 نیست ، فرقش 1 فریم هست .
    صفحه هاشون هم تقریبا هم اندازن ، 15.6 HP و 16 Asus .
    ولی n61jq جزو همان لپ تاپ هایی است که به خاطر وزن کنار رفتند .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

براساس لیسته من=FSB: 1333

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •