سلام
لطفا یه سری سایت بگید که لینک یوتیوب رو بدیم و کلیپ مورد نظر رو دانلود کنه
چند تا بلد بودم که همشون قیلتر شدن متاسفانه
چند تا جدید معرفی میکنید یا ترفندی برای دانلود که نیازی به ورود به خود یوتیوب هم نباشه چون قیلتره؟
سلام
لطفا یه سری سایت بگید که لینک یوتیوب رو بدیم و کلیپ مورد نظر رو دانلود کنه
چند تا بلد بودم که همشون قیلتر شدن متاسفانه
چند تا جدید معرفی میکنید یا ترفندی برای دانلود که نیازی به ورود به خود یوتیوب هم نباشه چون قیلتره؟
دوست عزیز اکثر سایت های لیچر این کار رو انجام میدهند, مثلا این سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کافیه آدرس صفحه ای که فیلم مورد نظرت در اون قرار داره رو در قسمت Your Download Link: کپی کنی و download رو بزنی بعد یک نوار loading میاد که حدود 10 ثانیه طول میکشه که فیلم رو به سرور سایت لیچر انتقال بده و در آخر یک لینک دانلود بهت میده
سايت زياده يکيش هم اين :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همين طوري آشكارا بيان شه هموشن فيل ميشه..!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این سایت که خودش هم هیتلره![]()
این بنده خدا میخواد با این کار قیلتر یوتیوب رو بپیچونه
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم سایت خوبیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پلاگین یویتوب رو داره ولی من خودم برای لیچ کردن مدیا فایر ازش استفاده میکنم و تا حالا یو تیوب رو باهاش لیچ نکردم که ببینم کار میکنه یا نه ولی الان که فایل های روی سرورش رو دیدم چندتا فایل flv بود که احتمالا از یوتیوب لیچ کرده بود.![]()
یه ترفندی هم بود که به آدرس یوتیوب مورد نظر یه کلمه ای اضافه می کردیم و لینک دانلود میداد مثلا به جای youtube میذاشتیم voobys که الان البته قیلتر شده.
شبیه به این ترفند که قیلتر نباشه هم هست چیزی؟
لینک رو دادم مثلا الان به همین رپیدفا ولی ارور داد.
مرسی اینو بلد بودم ولی خودش چند وقتیه قیلتر شده
ممنون پس لطفا بهم پخ بدید اگه بازم می دونستید.
سلام دوست عزیز
بهترین کار استفاده از نرم افزار مدیریت دانلود Orbit هست که با استفاده از این برنامه می تونی با حداکثر سرعت اینترنت خودت از یوتیوب فیلم دانلود کنی ( بدون .... شکن )![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)