سلام میخواستم بدونم آیا رم Geil رم خوبی هست و اینکه چه مزایایی داره؟ و 4 گیگش در
حال حاضر در بازار چنده؟
سلام میخواستم بدونم آیا رم Geil رم خوبی هست و اینکه چه مزایایی داره؟ و 4 گیگش در
حال حاضر در بازار چنده؟
سلام
رم ژل جزو رمهای خوب بازار هست ، مشخصات رم روی قیمتش تاثیر داره ، مثلا باس چند باشه ، دارای هیت سینک باشه یا نه ،
زمان تاخیرش چی باشه و . . . . شما مشخص بفرمایید تا دوستان راهنمایی کنند .
مرسی والا من بیشتر خواستم بدونم که الان چی خوب هست؟ و اینکه راجب مشخصات هم نظر دوستان رو بدونم
1-مشخصات سیستمتون؟مرسی والا من بیشتر خواستم بدونم که الان چی خوب هست؟
2-بودجتون؟
والا دوست عزیز داریم سیستم رو جمع می کنیم فقط ببینم در حال حاضر این رم 3 گیگ خوب هست
یا 4 گیگ یعنی 3 گیگ این رم اندازه 4 گیگ patriot رو جواب میده.
مادربورد و سوکت پردازندتون چیه؟
LGA775/1156/1366/AM3/.......?
Last edited by HardWare Professor; 17-09-2010 at 13:01.
والا دوست عزیز بهتره بگم یه سی پی یو اینتل مدنظر داریم و گرافیک 5770 ATI MSI بعد اینکه بهتره بگم
ما حدوده 700 تا 800 هزینه میتونیم بکنیم بیشتر کار هم اینه که سیستم برنامه After Adobe رو خوبه خوب
ساپورت کنه گرافیک هم که گفتم مناسب هست برای این کار فقط رم و مسائل دیگه.
یه سی پی یو اینتل مدنظر داریمخوب پردازندتون به طور حتم از سری CORE i7 9XX نیست.حدوده 700 تا 800 هزینه میتونیم بکنیم
خیر3 گیگ این رم اندازه 4 گیگ patriot رو جواب میده.
پس براتون:
2X2GB کارایی بالاتری نسبت به 3X1GB خواهد داشت.
و بهتره 2 تا 2GB از رم مورد نظرتون رو خریداری کنید.
سلام
برای راهنمایی بهتر ، مدل پردازنده و مادر برد بسیار مهمه ، شما اول پردازنده ومادر برد رو انتخاب کنید و اعلام تا دوستان زحمت معرفی رو
بکشند
دوست من این تصور شما اشتباهه .یعنی 3 گیگ این رم اندازه 4 گیگ patriot رو جواب میده.
ممنون از دوستان ، حالا یه چیزی من با 800 هزار سیستمی رو میخوام که برنامه Adobe after Effect رو کاملا
ساپورت کنه و مشکلی نداشته باشه و اینکه برنامه ای مثل 3DS رو هم نسبتا جواب بده و اذیت نکنه حالا نه در
حد عالی بعد اینکه سیستمی که مد نظر خودم هست رو میخوام با سیستمی که دوستان پیشنهاد میدن مقایسه
کنم.
منتظر پشنهادات هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)