من یه پرینتر hp 1300 دارم تمام فرایند شناساییش انجام میشه و قابل شناخت برا ویندوز هست اما وقتی میخوام صفحه ای رو پرینت بگیرم پنجره file print باز میشه و بعد هیچی پرینت نمیگیره !! من این گزینه رو فعال نکردم تیک نداره پس چرا باز میشه؟باید چیکار کنم؟؟
من یه پرینتر hp 1300 دارم تمام فرایند شناساییش انجام میشه و قابل شناخت برا ویندوز هست اما وقتی میخوام صفحه ای رو پرینت بگیرم پنجره file print باز میشه و بعد هیچی پرینت نمیگیره !! من این گزینه رو فعال نکردم تیک نداره پس چرا باز میشه؟باید چیکار کنم؟؟
دوست عزيز اين تست كه بهت ميگم رو بكن جوابشو بهم بده.
در قسمت كنترل پنل پنجره printer & faxes رو باز كن قسمتي كه پرينترت شناخته شده راست كليك كن و قسمت printer properties رو بزن و توي پنجره باز شده گزينه test page رو بزن كه پايين سمت راست صفحه هست.
جواب اين كارو بهم بگو تا بهتر بتونم راهنماييت كنم.
ميشه اروري كه ميده كامل بگيد چيه؟
برید تو printer &faxes او پرینتری که نصب کردی و اسمش هست رو روش راست کلیک کن و گزینه ی set as default رو بزن
ببین درست میشه؟
آره خب حتی وقتی دستور پرینت میدم همون پرینتر در حال انتخابه ولی دکمه پرینت رو که میزنم یه پنجره دیگه باز میشه.
ارور نمیده ! گفتم که وقتی دستور پرینت میدم مرحله آخر که باید پرینت بگیره یه پنجره دیگه باز میشه.
تو همون پنجره كه باز ميشه كامل بگيد چي نوشته؟
بفرمایید اینم تک تک مراحل که انجام میدم،پنجره آخر نمیدونم چرا باز میشه
اسم خروجی فایل رو بنویسید بعد پرینت بگیرین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)