تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: خانه روستایی

داره خودمونی میشه payman1423's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض خانه روستایی

دوستان سلام . این کار تقریبا مربوط به یک سال قبل میشه . تنها چیزی که برا ساختش دردسر داشت درختها بودن . از یک روش مندرآوردی انها رو ساختم . اگر کسی روش خوبی برا ساخت درخت داره لطفا توضیح بده . خواهشا نگید که از سپید تری استفاده کن . چون فکر می کنم آدم رو تنبل میکنه .

2. 6 کاربر از payman1423 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

چه خوب شده فقط رنگه درخت ها خیلی روشن شده

داره خودمونی میشه allah1ast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    خوبه ولی جای کار بیشتری داره!

در آغاز فعالیت sadegh_f70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دیگه الان تو روستاها هم اکثر خونه ها رو دارن به شکل شهری تبدیل می کنن ولی همین که به سبک روستایی طراحی کردی و احمیت دادی خوبه ولی خوب خیلی کار داه ای کاش نمایم از داخل خونه می زاشتی

در آغاز فعالیت sadegh_f70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خدایی با اون سماور و فرقون چپه شده خیلی حال کردم معلومه که آدم ریز بینی هستی موفق باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام . ممنون از نظر همه دوستان .

اگه نباشه جاش خالی می مونه saaaraaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    نيستم كلآ :))

پيش فرض

ایه و اجرایتون قشنگه ولی بنظر من روی متریال و نورپردازیش باید بیشتر کار کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ایه و اجرایتون قشنگه ولی بنظر من روی متریال و نورپردازیش باید بیشتر کار کنید
    سلام دوست عزیز . من هم با نظر شما موافقم . به خصوص متریال این کار ، که خیلی ابتدایی انجام شد .

10. این کاربر از payman1423 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام من هیچی از گرافیک و طراحی سر در نمیارم و کلاس هم نمیخوام برم! از کجا میتونم شروع کنم؟ آموزشش رو از کجا بیارم؟ بعد اینکه چرا شما این لوکیشن هایی رو که طراحی میکنید بصورت قابل اجرا نمیذارید؟ یعنی یه شخصیت بره تو صفحه و اطراف رو نگاه کنه؟! یه نیمچه بازی باشه!

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام من هیچی از گرافیک و طراحی سر در نمیارم و کلاس هم نمیخوام برم! از کجا میتونم شروع کنم؟ آموزشش رو از کجا بیارم؟ بعد اینکه چرا شما این لوکیشن هایی رو که طراحی میکنید بصورت قابل اجرا نمیذارید؟ یعنی یه شخصیت بره تو صفحه و اطراف رو نگاه کنه؟! یه نیمچه بازی باشه!
    ببین دوست عزیز ، اینکه گفتی هیچ از طراحی نمی دونی ، کلاس هم نمیخواهی بری ، یعنی اینکه اوضاع خیلی درامه . البته بحث ما در این انجمن بیشتر گرافیک سه بعدیه . شما اول باید با اصول هنرهای تجسمی مثل طراحی ، مجسمه سازی و ... آشنا بشی ، تفاوت بین فضای دو بعدی و سه بعدی رو درک کنی . برای این کار می تونی از کتابهای آموزشی بسیاری استفاده کنی . ولی ممارست زیاد رو فراموش نکن. در خصوص کارهای سه بعدی هم نرم افزارهای زیادی هست که به شما کمک میکنه . مثل مکس ، مایا و ... که کتابها و سی دی های آموزشی زیادی در این خصوص وجود داره .
    اما در خصوص اینکه من برای این کار یه نمای انیمه شده ارائه نکردم و یا به قول شما یه فایل اجرایی نزاشتم ، دلیل خاصی نداره ، شاید دلیل اصلیش سهولت آسانتر، در دانلود تصویر باشه . اگر چه من هم فکر میکنم هدف اصلی از کار سه بعد ، نه فقط مدلینگ و بازنمایی صرف از دنیای طبیعی ، بلکه نشر و ترویج یک آرمان بلند ، یک فرهنگ خاص ، یک ایده با ارزش و یا بیان یک درد از مشکلات موجود در جامعه بشری است که در غالب سینمای سه بعدی و انیمیشن جلوه گر خواهد شد .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •