فرض کنید 100 سال دیگر یکباره زمین و کیوان باهم محکم بر خورد کنند چه اتفاقی می افتد ؟
فرض کنید 100 سال دیگر یکباره زمین و کیوان باهم محکم بر خورد کنند چه اتفاقی می افتد ؟
درود بر دوستان
یک
برای جواب به این پرسش فرد مجبور است اطلاعات علمی بیشتری از ویژگی های فیزکوشیمیایی زحل و زمین کسب کنه
دو
پاسخ دادن درست به آن هم دقت ، تمرکز ، تجسم و هوش خاصی میخاد
سه
چه بسا بسیاری از تخیلات اینگونه ای نکات علمی که از قبل برای شخص نا معلوم بوده بعد از جواب برایش روشن شده است
تخیل وتفکر مادر علم و اکتشاف هستند
Last edited by غلامعلی نوری; 15-09-2010 at 13:24.
به جهت و سرعت برخورد ارتباط زیادی داره. در نهایت به احتمال قوی با در نظر گرفتن گازی بودن زحل و جرم و گرانش زیادش, زمین به زحل بپیونده. ( زمین جزیی از زحل بشه)
درود بر شما Babak
بله نتیجه ی اندیشیدن و سطحی فکر نکردن همینه نکته های جالب از همین جا شروع می شود
فرض کنیم با همین سرعتهای فعلی 30 و 10 کیلومتر در ثانیه باهم رو به رو برخورد کنند
شما دوست عزیز نکته ی خیلی خوبی را اشاره کرده اید ولی باز جا دارد که حرفای تازه تری گفته شود
نکته: سرعت ها و برآیند آنها راهم در ذهن بگیرید
موفق باشید
Last edited by غلامعلی نوری; 16-09-2010 at 21:53.
سلام. سرعت که معلوم و مشخصه. یعنی به احتمال زیاد سرعت حرکت سیارات ثابته. مگه اینکه دلیلی بر کم و زیاد شدن اون ارائه بدیم.
ممنون.
در جهت حرکت همدیگه باشن یا خلاف جهت (شاخ بخ شاخ به عبارتی) سرعت به شدت میتونه متغییر باشه. بالا بریم پایین بیایم یه چند تایی قمر از این ماجرا میاد بیرون. زاد و ولد نجومی.
خب فکر کنم سرعت چرخش زحل به دور خودش خیلی زیاده(اگه اشتباه نکنم)جرمش از زمین بیشتره.ولی چگالیش خیلی کمتره.چون گازیه و حجمش هم از زمین خیلی بیشتره.فکر نمی کنم زمین تیکه تیکه بشه یا جزیی از زحل بشه.نمی دونم یه کم پیچیده ست قضیه!یه کم راهنمایی!
درود بردوستان
برخی از کسانی که جواب داده اند به پاسخ درست نزدیک شده اند
ولی زیبایی پیش بینی هنگامی به اوج می رسد که بامحاسبات مربوطه آن را استوار سازیم
سرعت زمین 30 کیلومتر در ثانیه است اگر با زحل ( 10 کیلومتر در ثانیه ) برخورد کند پس سرعتش در لحظه ی برخورد به 20 کیلومتر در ثانیه کاهش می یابد ولی در آن نفوذ کرده و پیش می رود اما تا کجا ؟؟؟
پس آیا در نهایت زمین می تواند از یک طرف زحل وارد و از طرف دیگر آن خارج شود ؟
یا اینکه این دو به صورت دوقلوی بهم چسبیده در می آیند
یا اینکه زمین در سطح زحل شناور بازی می کند
یا اینکه زمین تا اندازه ای در درون زحل نفوذ و بعد همانجا می ایستد و هسته ی زحل می شود ؟؟
خوب این راهنمایی ها بسیار کارساز است که باقی مراحل را پیش بینی کنید
موفق باشید
Last edited by غلامعلی نوری; 16-09-2010 at 21:58.
من اطلاعات شما را ندارم. راهنمایی کنید تو شرایط عادی و مدار معمول ، ایندو با هم شاخ به شاخ میشوند یا در جهت همدیگه میتونند برخورد کنند؟
این اتفاق غیر ممکنه تو واقعیت بیفته.صورت سوال بر این فرض محال قار داره که اگه این اتفاق بیفته و برخورد head-on باشه چی میشه.اینکه زمین هسته زحل بشه یا ... خیلی پیچیدهست و به زمینه علمی نجومی بالای احتیاج داره!اگه کسی چیزی به ذهنش می رسه بگه.وگر نه جناب نوری عزیز خودشون بگن
راستی الان یه چیزی یادم اومد.فکر کنم حلقه دور زحل یخی هست اگه اشتباه نکنم.پس مسلما اگه زحل با زمین بر خورد کنه(چون سرعت مداریش به دور خورشید هم از زمین بیشتره)زمین اسیب جدی خواهد دید.ولی باز من از حجم و مقدار این یخ و اینکه ایا قدرت رو داره که کل زمین رو نابود کنه یا نه اطلاعی ندارم.اگه بتونه پس زحل به خودش اسیبی نمی رسه
Last edited by amin666; 18-09-2010 at 15:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)