تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: فرم تعهد ويژه پذيرفته شدگان سهميه ي مناطق 2 و3

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

5 فرم تعهد ويژه پذيرفته شدگان سهميه ي مناطق 2 و3

سلام دوستان كسي اينجا توي دانشگاه هاي علوم پزشكي قبول شده ؟ (تو هر زير شاخه اي) يه فرم هست ( فرم ويژه قبول شدگان سهميه مناطق 2 و 3 توي سايت همه دانشگاه ها هست ) نوشته مجموعا 2برابر زمان تحصيل بايد واسه دولت تو مناطق محروم كار كنيم علاوه بر اون تعهد آموزش رايگان هم هست اگه اين جوري باشه كي بايد برا خودمون كار كنيم شكم زن و بچه رو سير كنيم؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان كسي در اين مورد اطلاعي نداشت يه توضيح بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

در کنکور داوطلبان سهمیه مناطق 2 و 3 راحت تر از منطقه یکی ها قبول می شوند.
    بالاخره در عوض این شانس بالا و راحتی کار برای قبولی ، یه تعهداتی هم هست دیگه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud_kp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

در کنکور داوطلبان سهمیه مناطق 2 و 3 راحت تر از منطقه یکی ها قبول می شوند.
    بالاخره در عوض این شانس بالا و راحتی کار برای قبولی ، یه تعهداتی هم هست دیگه.
    دوست عزیز کی همچین حرفی زده؟
    داوطلبان منطقه دو از داوطلبان منطقه 1و 3 روی هم بیشتر بود!!!!!!!!!!!!
    بعدش رتبه منطقه 3 هم واقعا بی ارزشه!
    بعد دوست عزیزمون جناب ghost recon کاشکی کار بدن درجا بعدش عیب نداره ما کار میکنیم واسشون سه برابر طول تحصیل به جا 2برابر

5. این کاربر از Masoud_kp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بعد دوست عزیزمون جناب ghost recon کاشکی کار بدن درجا بعدش عیب نداره ما کار میکنیم واسشون سه برابر طول تحصیل به جا 2برابر
    شما مثل اينكه فرم رو نخوندي نصف اون زماني كه كار ميكني اسمش آموزش رايگان هست حالا شما بازم مي خواي بري كار كني؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

يعني چي ؟ كي همچين زري زده ؟
    يعني من ميخوام 7 سال پزشكي بخونم و بعدش بايد 14 سال مفتي كار كنم ؟

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------

اينطور كه من حساب كردم اگه كسي تو 18 سالگي وارد دانشگاه بشه و 7 سال پزشكي + 4 سال تخصص رو بخونه با احتساب 2 سال طرح نيروس انساني و اين دوبرابر خدمت در مناطق محروم بايد تا 51 سالگي مفتي كار كنه واسه دولت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهروووووووووووون

پيش فرض

این قانون مثل خیلی از قانون های دیگه خیلی وقته که وجود داره و هیچ وقت هم عملی نشد و فقط قانونه.....
    مثل این که این هایی که میرن سربازی فکر می کنم تا 5 سال تعهد دارن که برای کشور خدمت سربازی کنن اگه یه وقت مشکلی شد و جنگ شد و از این حرفا........

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این قانون مثل خیلی از قانون های دیگه خیلی وقته که وجود داره و هیچ وقت هم عملی نشد و فقط قانونه.....
    مثل این که این هایی که میرن سربازی فکر می کنم تا 5 سال تعهد دارن که برای کشور خدمت سربازی کنن اگه یه وقت مشکلی شد و جنگ شد و از این حرفا........
    كسي همچين تعهدي نداره . يا خدمت سربازي يا 2سال طرح نيروي انساني . تعهد ديگه اي نيست و بلافاصه ميه از كشور رفت
    هر دكتري كه زبان انگليسيش خوب باشه و يكم هم عقل سرش باشه به محض پايان اين دوره تشريف ميبره به كشور مقصد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud_kp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

شما مثل اينكه فرم رو نخوندي نصف اون زماني كه كار ميكني اسمش آموزش رايگان هست حالا شما بازم مي خواي بري كار كني؟
    نه داداش من!کی گفته رایگان؟رایگان هیچوقت مجبور نیستی کار کنی!مطمئن باش!
    اما خب همونطور که دوستان گفتن همش یه مشت چرندیاته

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

كسي همچين تعهدي نداره . يا خدمت سربازي يا 2سال طرح نيروي انساني . تعهد ديگه اي نيست و بلافاصه ميه از كشور رفت
    هر دكتري كه زبان انگليسيش خوب باشه و يكم هم عقل سرش باشه به محض پايان اين دوره تشريف ميبره به كشور مقصد
    مدرک تخصص پزشکی ایرانو کشور مقصد قبول نمیکنه مخصوصا آمریکا و کاناد و برای آمریکا باید امتحان usmle بدن و روز از نو روزی از نو هیچکسم حال نداره دوباره درس بخونه در نتیجه پزشکا همین ایران میمونن
    در مورد تعهد چرندی بیش نیست از ما هم که مهندسی هستیم همچین تهعدی گرفتن ولی اگه کار واسه دولت واقعیت داشته باشه هیچوقت بدون حقوق نیست (حرف خنده داریه که حقوق هم ندن ) فکر می کنم پزشکا اجازه مطب هم دارن پس مشکلی وجود نداره...

---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

در ضمن من هم منطقه 1 بودم وهمچین فرمی دادن

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •