دوستان سلام
کلا نظرتون راجع به خرید گوشی با گارانتی اصلی یا متفرقه چیه؟
به طور خاص درمورد پارس مایکروتل و سامسونگ و به طور عموم کلیه برندها
واقعا تفاوت قیمت بین گارانتی اصلی و غیره به ریسک خرید می ارزه؟؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام
کلا نظرتون راجع به خرید گوشی با گارانتی اصلی یا متفرقه چیه؟
به طور خاص درمورد پارس مایکروتل و سامسونگ و به طور عموم کلیه برندها
واقعا تفاوت قیمت بین گارانتی اصلی و غیره به ریسک خرید می ارزه؟؟؟؟؟؟؟
تجربه حداقل به من نشون داده گارانتي = ريختن پول در جوب![]()
اگه براتون کیبورد فارسی داشتن مهمه = باید با گارانتی خرید کنید.
به نظر من تاثیر خاصی نداره ولی اگه با گوشی فوتبال () بازی میکنید و خیلی مواظب گوشی نیستینو احتمال داره مثلا خراب بشه و اینا که با گارانتی بخرید ولی به نظر من خیلی مهم نیست. من هر چی گوشی گرفتم و هر کی میخواسته گوشی بگیره گفتم گارانتی خیلی مهم نیست البته :
این سرگذشت خودم هست حالا شما بخونیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
به نظر من اگه گارانتی تا بیست تومن باشه خوبه ولی اگه بیشتر از 20 تومن بود به درد نمیخوره...مثلآ s8300 قیمتش با گارانتی 240 تومن و بی گارانتی 220 تومن هست که به نظر من اگه این گوشی با گارانتی خریداری بشه بهتره ولی مثلآ پیکسون بدون گارانتی 280 تومنه و با گارانتی 330 تومنه که به نظر من این گوشی باید بدون گارانتی خریداری بشه...حالا انتخاب با خودتونه...![]()
اينم حرفيه...
درسته ولي حداقل در مورد HTC نبايد با گارانتي خريد
منم عقيدم اينه كه گارانتي تو ايران يعني پول زيادي و اصلا هم طرف گوشي با گارانتي نميرم
منم با گارانتي زياد موافق نيستم. من گوشيامو بدون گارانتي گرفتم هيچ مشكلي پيش نيومده![]()
البته مونده به صاحبه گوشي
به نظر من گارانتی فقط یه اسمه...چرا که در صورت بوجود اومدن هر مشکلی، شما در هر صورت باید پول تعمیر یا تعوض قطعه رو بپردازید!!!!(واسه من که اینطور بوده)!![]()
بی گارانتی ارزونتره
بعضی از گارانتی ها هم الکیه
همون بی گارانتی بهتره چون فرقی نداره
موافقم باهاتتجربه حداقل به من نشون داده گارانتي = ريختن پول در جوب![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)