آیا مسواک برقی برای دندان ها ضرر داره من دو روزه خریده ام نمی دونم خوبه یا نه به قیمن 10هزار تومان اورال ب هستش؟
آیا مسواک برقی برای دندان ها ضرر داره من دو روزه خریده ام نمی دونم خوبه یا نه به قیمن 10هزار تومان اورال ب هستش؟
نه عزيزم فكرنميكنم،من كه تا بحال نشنيدم! واسه منم اورال بيه،به دكترم كه نشون دادم ميگفت شوتش خوبه فقط با دقت بزن و واسه مسواك زدن بيشتروقت بزار،چون من قبلا درعرض يك مين مسواك ميزدم ولي الا تا 5مين طول ميكشهچون اصلا مطب دندون پزشكي رو دوست ندارم
![]()
من از دندونپزشکم پرسیدم گفت دندونها رو حساس میکنه
برای مسواک زذن هم باید خیلی آروم برخورد کرد
مسواک های برقی اصلی اورال بی کمتر از 25-30 تومن نیستن.ارزونترینش Vitality Sonic هست که قیمتش حدود 25 تومنه.تا 200 تومن هم مسواک برقی داره.احتمالا شما ریمارکش رو گرفتین.
هیچ فرقی هم بین برقی و معمولی وجود نداره.تنها مزیت برقی ها نرم کردن جرم های روی دندان و در نتیجه راحت تر تمیز کردنش هست(البته اینم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره).همین کار رو با صحیح مسواک زدن با مسواک معمولی میشه انجام داد.
عوض کردن به موقع مسواک هم از مارک مسواک مهم تره.مسواک های اورال بی الیاف مخصوصی دارن که وقتی موقع تعویض مسواک برسه رنگشون از آبی به سفید تغییر پیدا میکنه.
مسواک های برقی حداقل دوبرابر مسواکهای معمولی پلاکت های دندون رو از بین میبره و اگه منظم وصحیح استفاده بشه بسیار برای دندونها مفیده ..........
خوب این مسواکها برای ذوستانی مثل من که لثه های ضعیف دارن یکم خشنه برای دوستانی که مثل مننن مسواکهای با پرز نرم توصیه میشه
مسواک های برقی هم مثل مسواک های معمولی نرم و سفت دارن .............که قابل تعویض هستن .خوب این مسواکها برای ذوستانی مثل من که لثه های ضعیف دارن یکم خشنه برای دوستانی که مثل مننن مسواکهای با پرز نرم توصیه میشه
اینا فقط جنبه تبلیغاتی مسئله هستن و فرق آنچنانی بین برقی و معمولی وجود نداره.
مثلا برای خمیر دندون تو تبلیغ میگن 99.9 یا 99.8 باکتری ها رو از بین میبره که چنین چیزی تقریبا محاله.اینم مثل اون.آدم نباید گول تبلیغات رو بخوره.![]()
مثلا برای خمیر دندون تو تبلیغ میگن 99.9 یا 99.8 باکتری ها رو از بین میبره که چنین چیزی تقریبا محاله.اینم مثل اون.آدم نباید گول تبلیغات رو بخوره.![]()
این حرف من نیست بلکه دندانپزشکان به این موضوع اشاره میکنن تبلیغ دیگه چیه، اونطوری فکر کنید به جای مسواک فقط باید آدامس اوربیت استفاده کنید..........
کلا مسواک 70 درصد تو تمیزی دندان مفیده و 30 درصد بقیه رو خمیر دندان انجام میده که این نشون میده خمیر دندان زیاد در تمیزی دهان و دندان مارکش مهم نیست اگه یه ایرونی ارزون هم باشه کار رو انجام میده
و اما مسواک برقی با اورال بی فرقی نمی کنه فقط سرعتش بیشتره همین
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
اینا فقط جنبه تبلیغاتی مسئله هستن و فرق آنچنانی بین برقی و معمولی وجود نداره.
مثلا برای خمیر دندون تو تبلیغ میگن 99.9 یا 99.8 باکتری ها رو از بین میبره که چنین چیزی تقریبا محاله.اینم مثل اون.آدم نباید گول تبلیغات رو بخوره.[/QUOTE]
کاملا موافقم و تایید میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)