اولین مورد اینکه درایور این کارت شما اینجاست (آخرین ورژن):
سایتش nVidia هستش که البته برای ایران مسدود شده و باید از فـ ـیـلتر شکن استفاده کنید. و یا اینکه توی اینترنت دنبال درایورش باشید با توجه به اسمش: 258.96 Win7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مورد بعدی اینکه قسمت زیر رو توی منوهای بایوس (Setup) پیدا کنید. با تغییرش مشکل احتمالا حل میشه. اگر روی S3 هست روی S1 بزارید و یا حالتهای دیگر.
![]()
با تشکر از شما کاری که گفتید انجام دادم ولی بازهم نشد ولی دو تا تغییر انجام داد یکی اینکه گزینه هایبرنت رو اضافه کرد و بعدی اینکه تو حالت اسلیپ میمونه ولی فقط مانیتور خاموش میشه و فن ها روشن هستند. تو هایبرنات هم نمیمونه.
ببینید توی Sleep باید فنها روشن بمونه. اون که فنها هم خاموش بشه Hybrid Sleep هستش که بعضی سیستمها باهاش مشکل دارند.با تشکر از شما کاری که گفتید انجام دادم ولی بازهم نشد ولی دو تا تغییر انجام داد یکی اینکه گزینه هایبرنت رو اضافه کرد و بعدی اینکه تو حالت اسلیپ میمونه ولی فقط مانیتور خاموش میشه و فن ها روشن هستند. تو هایبرنات هم نمیمونه.
ببینید چندین حالت داریم:
سیستم روشن و آماده
سیستم در حالت Sleep و آماده ی پردازش ولی تمامی دستگاههای شکاف PCI و فکر میکنم پلهای شمالی و جنوبی بدون پردازش. (Stand By)
سیستم در حالت Sleep و بدون پردازش در CPU و پلهای شمالی و جنوبی (Hybrid Sleep)
سیستم در حالت خاموش اما قبل از خاموشی اطلاعات رم در هارد ذخیره میشود. (Hibernate)
سیستم خاموش کامل (Shutdown)
حالا بعضی از سیستمها با Hybrid Sleep مشکل دارند.
من وقتی ویندوزم XP بود و به حالت استندبای میرفت ، فنها کاملا خاموش میشد و با دکمه پاور از این حالت در میومد.آیا تو 7 هم چنین حالتی وجود داره؟
باز هم ممنون از راهنماییتون.
آره این حالت همون Hybris Sleep هستش که بعضی سیستمها توی ویندوز 7 باهاش مشکل دارن. مثل سیستم خودم.
سلام
اگر به نتیجه نرسیدید بایوس را به روز کنید. (البته این کار باید توسط افراد متخصص انجام شود چون اگر یک اشتباه رخ دهد ممکنه دیگر نتونید از مادر برد استفاده کنید.)
الان شما چیکار میکنید؟ منظورم اینه که از حالت hibris sleep استفاده نمیکنید؟ تنظیماتش با اسلیپ فرق داره؟
پس دیگه نیازی نیست که درایور کارت گرافیکی رو از nvidia دانلود کنم؟
با تشکر ویژه بابت راهنمایی های مفیدتون
اون آدرسی که برای درایور کارت گرافیکی گذاشتید برای ویستاست ، برای 7 هم همونه؟
با تشکر ویژه بابت راهنمایی های مفیدتونبه اسمش توجه کنید:اون آدرسی که برای درایور کارت گرافیکی گذاشتید برای ویستاست ، برای 7 هم همونه؟
258.96_desktop_win7_winvista_32bit_english_whql.exe
این درایور برای 7 هم استفاده میشه. یعنی درایورهای ویستا و 7 مشترک عرضه میشن.
من کلا اهل Sleep کردن سیستم نیستم و هروقت حتی کوتاه مدت کاری نداشته باشم خاموش میکنم. اما اگر مجبور به Sleep باشم دیگه Hybrid Sleep رو غیر فعال کردم و Sleep معمولی میشه سیستم.الان شما چیکار میکنید؟ منظورم اینه که از حالت hibris sleep استفاده نمیکنید؟ تنظیماتش با اسلیپ فرق داره؟
پس دیگه نیازی نیست که درایور کارت گرافیکی رو از nvidia دانلود کنم؟
نه مشکل از درایور کارت گرافیک نیست اما اگر دانلودش کنید ضرر نمیکنید. چیزی حدود 10 درصد افزایش کارایی خواهید داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)