تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: تغییر دادن سربرگ پوسته وردپرس

پروفشنال MaMaD LooTi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز

12 تغییر دادن سربرگ پوسته وردپرس

با سلام. یه سئوال راجع به پوسته وردپرس داشتم. من یه قالب واسه وردپرس انتخاب کردم. حالا میخوام سربرگ رو عوض کنم و یه تصویر که خودم میخوام و راجع به وب سایت هستش رو اون بالا بزارم. زبان پی اچ پی هم بلد نیستم. کجا باید این کار رو انجام بدم. علاوه بر این میخوام پس زمینه هم یه عکس بزارم.

البته این رو هم بگم که قالب اصلی و سوار شده بر روی وردپرس که از اول بوده این قابلیت رو در قسمت نمایش داره که میتونی سربرگ و پس زمینه رو تغییر بدی. ولی خوب من از این قالب خوشم نمیاد و یه قالب سه ستونه رو انتخاب کردم. ولی وقتی قالب خودم رو جایگیزین این قالب میکنم دیگه اون دوگزینه در قسمت نمایش نیست که بخوام ویرایش کنم. لطفا بگید برای اینکه بخوام سربرگ و پس زمینه رو تغییر بدم چه باید بکنم. ممنون میشم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

اگه رو هاست خودت وردپرس نصب کردی همه ی عکسهای قالبت تو مسیر زیره از اونجا میتونی تغییر بدی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MaMaD LooTi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون پیدا کردم. عکس پس زمینه رو کجا میتونم قرار بدم . کدوم فولدر؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tazphoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خب بستگی به قالبتون داره اگه خودش عکس پس زمینه تو همون فولدر داره باید این عکس رو با اون جا به جا کنید (که به احتمال 90 درصد باید css رو ویرایش کنین و تنظیمات دلخاهتون رو بدین) اگه هم نه باید Css رو ویرایش کنید و به جای رنگ عکس بزارین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام من هم مي‌خوام تصوير سربرگ پوسته وردپرس رو عوض كنم در پوسته ها ي پيش فرض اين امكان وجود داره اما در بعضي از قالب‌ها كه دانلود مي‌كنيم اين امكان نيست، طبق مسيري كه در بالا گفتين رفتم ، يعني از cpanel در بخش file manager گزينه puplic-html رو انتخاب كردم و سپس گزينه‌ي wp-content را انتخاب نموده و در سمت راست صفحه بخش temes را باز كردم تا ليستي از پوسته‌هاي نصب شده در وردپرس رو برام باز كرد، پوسته‌اي كه فعال كرده بودم نامش رو انتخاب كرده و پوشه‌ي images را باز كردم و در اينجا ليستي از عكس‌ةاي موجود در پوسته رو آورده من روي تصوير (image headr) كليك كردم ، يعني همون تصوير سربرگ پوسته كه مي‌خوام عوضش كنم، از اينجا به بعد هر كاري ميكنم تصوير جايگزين نميشه، اگه امكان داره كمكم كنين.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •