تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: تبديل انگيزه و عشق به بي زاري و نفرت !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض تبديل انگيزه و عشق به بي زاري و نفرت !

سلام ...

جديدا نميدونم چرا اينجوري شدم ! يعني روانيم ؟
    مثلا توي تعطيلات تابستان هستيم ... همش انتظار شروع مهر و ... رو ميكشم، بعد كه ميرسيم به وسط تحصيلات، حالا از درس خوندن متنفر ميشم !

يا :‌
    از يكي خوشم ميومد ... بعد اينكه يه مدت باهاش بودم نه تنها ازش بدم اومد بلكه متنفر هم شدم ! از تمام گفتار و كردارش ؟‌

به نظرتون رواني شدم ؟ احساس ميكنم رواني شدم ! اين چه حسيه آخه ! خدا نصيب گرگ بيابون هم نكنه

و : به نظرتون چيكار كنيم كه ( در همين زمينه ي درس خوندن، انگيزه و عشق به درس خوندن و در وسط كار متنفر شدن ! ) انگيزه و علاقمون تبديل به نفرت نشه ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

چرا كسي جواب نميده ؟

آخر فروم باز 4MaRyAm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شما هنوز دقیق نمیدونی از زندگی چی میخای، مشکلت همینه!

4. این کاربر از 4MaRyAm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اتفاقا دقيقا ميدونم كه چي ميخوام !‌

6. این کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    far away from here

پيش فرض

اگه هدفت كاملا مشخصه پس جا زدن وسط همون كار كه ديگه معني نداره،اگه ميدوني و حتما ميخواي به همون چيزي برسي كه داري واسش درس ميخوني پس تنفر اسمش نيس يه وقتايي خستگي و فشاري كه بهت مياد باعث ميشه احساس تنفر داشته باشي،كه اين يه چيز طبيعيه و يه وقتايي واسه همه پيش مياد، اگرم از كسي بعداز مدتي بدت اومد خوب مسلما يه چيزايي ديدي كه ازش خوشت نيومد وگرنه بي دليل كه انقدر ازش متفر نميشي........پس اينا نميتونه مشكل باشه درست ميگم؟

8. این کاربر از Bahar-via بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

تو تاپيكاي مردم اسپم ميدي چيزي نميگن، اينجا صاحب داره صاحبشم سيبيل كلفته

مگه من چمه ؟

اگه هدفت كاملا مشخصه پس جا زدن وسط همون كار كه ديگه معني نداره،اگه ميدوني و حتما ميخواي به همون چيزي برسي كه داري واسش درس ميخوني پس تنفر اسمش نيس يه وقتايي خستگي و فشاري كه بهت مياد باعث ميشه احساس تنفر داشته باشي،كه اين يه چيز طبيعيه و يه وقتايي واسه همه پيش مياد، اگرم از كسي بعداز مدتي بدت اومد خوب مسلما يه چيزايي ديدي كه ازش خوشت نيومد وگرنه بي دليل كه انقدر ازش متفر نميشي........پس اينا نميتونه مشكل باشه درست ميگم؟
    اگرم از كسي بعداز مدتي بدت اومد خوب مسلما يه چيزايي ديدي كه ازش خوشت نيومد وگرنه بي دليل كه انقدر ازش متفر نميشي

نه، اخه اكثريت اول خوشم مياد بعد متنفر ميشم !

بابت راهنمايي ممنونم

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ...

جديدا نميدونم چرا اينجوري شدم ! يعني روانيم ؟
    مثلا توي تعطيلات تابستان هستيم ... همش انتظار شروع مهر و ... رو ميكشم، بعد كه ميرسيم به وسط تحصيلات، حالا از درس خوندن متنفر ميشم !

يا :‌
    از يكي خوشم ميومد ... بعد اينكه يه مدت باهاش بودم نه تنها ازش بدم اومد بلكه متنفر هم شدم ! از تمام گفتار و كردارش ؟‌

به نظرتون رواني شدم ؟ احساس ميكنم رواني شدم ! اين چه حسيه آخه ! خدا نصيب گرگ بيابون هم نكنه

و : به نظرتون چيكار كنيم كه ( در همين زمينه ي درس خوندن، انگيزه و عشق به درس خوندن و در وسط كار متنفر شدن ! ) انگيزه و علاقمون تبديل به نفرت نشه ؟!

برخلاف خيلي از دوستان كه تجربه شما رو ندارن و دارن با زدن حرفهاي شعاري كمك ميكنن ! من مثل شما اين تجربه

رو داشتم و ميدونم اين موضوع بعد از مدتي حل خواهد شد ... يه احساس دو گانه هست كه زودگذره .... نگران نباش

و بهش فكر نكن ...

11. 3 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

برخلاف خيلي از دوستان كه تجربه شما رو ندارن و دارن با زدن حرفهاي شعاري كمك ميكنن !
    موافقم، توی این فوروم خیلیا تجربه موضوعی که در موردش حرف میزنن رو ندارن و فقط نظرشون رو میگن، ولی وقتی توی اون وضعیت قرار بگیرن ....

از يكي خوشم ميومد ... بعد اينكه يه مدت باهاش بودم نه تنها ازش بدم اومد بلكه متنفر هم شدم ! از تمام گفتار و كردارش ؟
    این مورد کاملاً طبیعیه و مشکل خاص شما نیست، دو نفر ممکنه فقط در لحظه اول از هم خوششون بیاد، اما بعد از یه مدت میفهمن که انگیزه ای برای با هم بودن ندارن، و اگه هم با هم هستن صرفاً بخاطر وابستگیه که به هم پیدا کردن و سخته از هم جدا شن، خیلی سخته آدم شخصی رو پیدا کنه که بخواد واسه همیشه از اون خوشش بیاد و خصوصیاتش شبیه اون باشه.
    علت اینکه خیلی از ازدواجا ناموفق هست و بعداً با مشکل روبرو میشن همینه، یعنی دو نفر از هم خوششون میاد، بخاطر یه سری مسائل فرهنگی و اجتماعی (که به سنت و مذهبمون میرسه) بدون اینکه مدتی با هم باشن تا ببینن آیا این خوش اومدن ثبات داره یا نه (یا اگه با هم باشن به مدت خیلی کوتاه) با هم ازدواج میکنن و بعد از مدتی هم ....

بنظر من زیاد روی این موضوع فوکوس نکن، من این خصوصیت شما رو یه ویژگی مثبت میدونم که براحتی از هر چیزی خوشت نمیاد، اینجوری ارزش چیزهایی که بهشون علاقه داری رو بالا میبری و وقتی واقعاً یه چیز ارزشمند رو میبینی از اون خوشت خواهد اومد و این علاقه خیلی پایدارتر خواهد بود!
    موفق باشید.

13. 2 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

فکر کنم این اقتضای سنتون باشه
    در کل شما نرمالی نگران نباش دی:

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

واسم عجیب!!دوستان چه آسونی میان میگن شما نرمالی !!خیال تخت!!شم نرمال نیستی!!پس برو بمیر!!!
    نه بابا این عادیه!!چون منم بودم!!!این که چیزی نیس!!من بد تر از اینش دیدم!!!برو بابا!!حساس شدیا!!!آدمی یعنی همین!!و حرفهایی پچ و مفت از این دست!!

من روانشاس نیستم!پزشک داروسازم!یعنی مدرک تحصیلیم دکترا هست!!!با این حال میام و صریحا میگم که به یه روانکاو مراجعه کنه!!روانکاو نه روانپزشک!!! این دو خیلی فرق دارن!
    ما داروساز ها با اینکه بیشتر از پزشک ها عمومی بلد نباشیم کمتر هم نیس اطلاعتمون یه اصلی داریم!دارو بدون تجویز پزشک داده نمیشود!!کارو دست کاردون پسپار تا نتیجه بگیری!!وگرنه تو یه کلام!بسوز بساز...

16. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •