سلام با توجه به تاسیس سایت samsung apps که در ماه آگوست 2010 راه اندازی شدو هنوز دربین کاربران ایرانی اطلاعاتی دراین زمینه وجود نداره لازم دیدم که سرفصلی رو با همین عنوان ایجاد کنم تا اگر اطلاعات مفیدی وجود دارد بین دوستان تبادل بشه.
هدف از این راه اندازی این سایت پشتیبانی و ارائه نرم افزارهای کاربردی برای تلویزیونها ال سی دی وال ای دی نسل جدید و همچنین گوشیهای موبایل سامسونگ هست که البته ظاهرا هنوز بخش دومش راه اندازی نشده وبزودی فعال میشه.
این سایت که با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در دسترس میباشد از ظاهری ساده برخوردار است که فایلهای ویدئو،بازی،ورزشی و.... را دراختیار کاربر قرارداده تا بتواند آنها را دانلود واز طریق usb به تلویزیون خود انتقال دهداما نکته که دراین خصوص حایز اهمیت هست اینه که فایلهای ارائه شده دراین سایت هم رایگان وهم پولی هست اما حتی برای دانلود فایلهای رایگان هم باید با عضویت این سایت درآمده باشید.
خوب نوبت به تابلوی ایست رسید از اینجا به بعد به بزرگترین مشکل که سئوال خودم هم هست برخورد میکنید برای تکمیل ثبت نام دراین سایت نیاز به درج کد پستی دارید که احتمالا چون بنده کد پستیهای زیادی رو تست کردم ولی اصلا قبول نمیکنه و نهایتا نمیتونید به عضویت این سایت دربیایید و هیچ فایلی رو هم نمیتونید دانلود کنید.
حال اگر کسی تونست عضویت خودش رو تکمیل کنه وفایلی رو دانلود کنه بد نیست که هم راهنمایی لازم رو انجام بده وهم این تاپیک میتونه مکان مناسبی برای ارائه فایلهای دانلو شده باشه .