تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: مشکل یا user accunts .......به داد برسین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

14 مشکل یا user accunts .......به داد برسین

سلام ........رفتم تو قسمت user accunts

اول guest رو فعال کردم ........یعد یه accunt جدید به نام sina ( براش پسورود گذاشتم )ساختم....یعد log off کردم ......خب الان 3 تا user وحود داشت

1- administrator

2- sina

3- guest

یا guest وارد شدم.........چند دقیقه بعد log of کردم .......با sina وارد شدم بعد از دادن پسورد .دوباره log of کردم با administrator وارد شدم رفتم تا guest رو خاموش کنم ارور داد گفت guest هست log on نمی تونین خاموش کنین ........
    کامپیوتر رو shut down کردم ..وقتی می خواست وارد ویندوز بشه 2 تا یوزر بیشتر نیود :

sina

و

guest

یا sina وارد شدم رفتم تا guestو sinaرو پاک کنم تا فقط administrator داشته باشم دیدم sina جای administrator نشسته فقط تونستم guest رو غ فعال کنم...حالا فقط sina وجود داره که جای administrator نشسته ..همه فایل ها رو دسکتاپم پاک شده کلی فایل داشتم اعصابم داغونه ............دیسکتاپ خالی شده همه pdf هام پرید .سرچ هم می کنم نیست ...
    رفتم اسم sina رو یه administrator تغییر بدم تا شاید درست بشه و مثله قبل ولی این ارور میاد .......

ترو خدا کمک کنین .........دیگه نمیتونستم بهتر از این توضیح بدم .....
    Last edited by sina1415; 12-09-2010 at 23:30.

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

به Run رفته و عبارت control user passwords2 رو نوشته و Enter بزنید.

در پنجره ای که باز میشه میتونید تعداد اکانت ها رو کم یا زیاد کنید یا پسوردهاشونو بردارید .

موفق باشید

3. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

سلام

به Run رفته و عبارت control user passwords2 رو نوشته و Enter بزنید.

در پنجره ای که باز میشه میتونید تعداد اکانت ها رو کم یا زیاد کنید یا پسوردهاشونو بردارید .

موفق باشید

ممنون ولی چیزی نشد .اصلا چیزی باز نشد.......

administrator از بین رفته و یه یوزر دیگه جاش تشسته .این چکار یه پسورد داره........

بازم ممنون

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون ولی چیزی نشد .اصلا چیزی باز نشد.......

administrator از بین رفته و یه یوزر دیگه جاش تشسته .این چکار یه پسورد داره........

بازم ممنون
    سلام

ببخشید حواسم نبود توی اون عبارت یک Space اضافه گذاشتم .

عبارت درست اینه : control userpasswords2

منظورم اینه که کلا" میتونید اکانت ها رو مدیریت کنید.

موفق باشید

6. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یوزر administrator پاک نشده و هنوزم وجود داره و همه ی فایل هاتون سره جاش هست
    در حالت عادی یوزر administrator مخفی هست ولی چون دفعه اول فقط همین یوزر رو داشته بودینه اسمش توی صفحه logon بوده و بعد اینکه یوزر جدید ساختین مخفی شده.
    برای اینکه واردش بشین log off کنید و دکمه های ctrl+alt+del رو بزنید و اسم یوزر administrator و پسوردتون رو وارد بنویسید.
    میتونید از طریق رجیستری هم از حالت مخفی درش بیارید.
    توی رجیستری به این مسیر برو

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و مقدار administrator رو 1 کن. اگه اسمش نبود همونجا راست کلیک کن و new dword value رو بزن و اسمش رو administrator بزار و مقدارش رو 1

8. این کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

خدا خیرتون بده .دمتون گرم .درست شد..............

حالا وقتی تو قسمت یوزر اکانت میرم دوتا یوزر دارم به نام :

sina

administrator

که هر دوتاش زیرش توشته computer administrator

مثلا بخوام sina رو حذف کنم چکار کنم چون از یوزر اکانت نمیشه ؟ فقط از راههایی که شما گفتین میشه غ فعال کرد ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مطمئن هستید حذف نشد؟
    توی یوزر administrator برید و یوزر sina رو حذف کنید(یوزر sina باید logoff باشه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

یه سوال دیگه :

چه طور می تونم مثلا من یه فایلی تو یکی از یوزر هام تو مثلا درایو D دارم می خوام مثلا اگه کسی با یوزر دیگه وارد شد نتوته فایل رو ببینه ودسترسی بهش داشته یاشه ....باید اونو بریزم رو دسکتاپ؟

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------

مطمئن هستید حذف نشد؟
    توی یوزر administrator برید و یوزر sina رو حذف کنید(یوزر sina باید logoff باشه)

نشده ......الان 2 تا دارم ادمین...........وقتی ریست می کنم 2 تا یوزر میاد واسه وارد شدن

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه :
    چه طور می تونم مثلا من یه فایلی تو یکی از یوزر هام تو مثلا درایو D دارم می خوام مثلا اگه کسی با یوزر دیگه وارد شد نتوته فایل رو ببینه ودسترسی بهش داشته یاشه ....باید اونو بریزم رو دسکتاپ؟
    سلام
    درايو ها رو نميتونيد روي هيچ يوزري ببنديد ميتونيد اون رو بريزيد توي My document يا بريزيدش توي يه درايو ديگه بعد از يه سري نرم افزار ويژه براي اين كار استفاده كنيد مثل Folder Lock

13. این کاربر از aliupdate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه :

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------

نشده ......الان 2 تا دارم ادمین...........وقتی ریست می کنم 2 تا یوزر میاد واسه وارد شدن
    ابتدا توی folder option بورو قسمت view تیک آخرین گزینه use simple file sharing رو بردار.
    بعد روی هر درایو یا پوشه ای که دلت خواست راست کلیک کن و وارد properties شو قسمت security روی add کلیک کن بعد advanced و find now رو بزن حالا از توی لیستی که ظاهر شده یوزری که میخای محدودش کنی رو انتخاب کن و تیک deny رو بزن این طوری اون یوزر نمیتونه به اون فایل ها دسترسی داشته باشه.
    بهتره یوزری که میخای محدودش کنی از نوع standard باشه نه administrator تا نتونه تنظیماتش رو تغییر بده که بتونه فایل ها رو ببینه.
    (درایوهات حتما باید ntfs باشند)

با یوزر administrator وارد شو و روی mycomputer راست کلیک کن و manage رو بزن به قسمت users بورو و روی یوزر sina راست کلیک کن و Delete رو بزن.

15. 2 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •