تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: اسان ترین زبان برنامه نویسی برای شروع

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض اسان ترین زبان برنامه نویسی برای شروع

سلام دوستان و اساتید
    آسون ترین زبان برنامه نویسی برای شروع چیست؟ البته زبانش به کار هم بیاد یعنی بلا استفاده نباشه.
    ممنون

2. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m.a_935267's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من با اين 5 زبان آشنام(البته برنامه هاي ساده رو): python,perl,c,c++,pascal
    شما از نظر من با python شروع كن زبان ساده درعين حال جذابيه
    بعد به راحتي مي توني به pascal و سپس به c++ ,در نهايت به c برسي. perl رو پيشنهاد نمي كنم. اگه همين هايي رو كه گفتم پله پله ياد بگيري پيشرفت مي كني.
    يادت باشه يواش يواش در برنامه نويسي پيشرفت كن. پله پله
    يا علي

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

در ضمن ما در مسابقات روبوكاپ با c++ تحت لينوكس كار مي كرديم (شبيه سازي فوتبال)

4. 2 کاربر از m.a_935267 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mr3p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    به نظر من با pascal شروع کن هم از نظر دستوری که خیلی راحته و هم کتابخونه ی کاملتری داره
    یا حق

6. این کاربر از mr3p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

براي شروع برنامه نويسي Visual Basic 6 و يا Delphi بهترين انتخاب ها هستند...!

البته من خودم از Visual Basic شروع كردم... و به شما هم پيشنهاد مي كنم كه از همين شروع كنيد...!

زبان هايي كه دوستان معرفي كردند... همگي تحت داس هستن...! (البته نه دقيقاً...!)

ولي VB و Delphi از پايه تحت ويندوز هستن... و شما به سادگي هر چه تمام تر مي تونيد برنامه هاي تحت ويندوز (با رابط گرافيكي) بنويسيد...!

توجه كنيد كه VB6 و VB.NET يكي نيستن... به نظر من بهتره كه از VB6 شروع كنيد... چون خيلي ساده تره...!

اين هم يه كتاب آموزش Visual Basic ...! :

به نقل از تبيان...! :
    می دانید که زبان برنامه نویسی Visual Basic یکی از بهترین و ساده ترین و در عین حال پر کاربردترین زبان برنامه نویسی است که هر کس می تواند به راحتی آن را آموزش دیده و با آن برنامه های مختلفی را بسازد. نسخه های محیط برنامه نویسی این زبان در بخش دانلود قرار داده شد و این آموزش را هم برای تکمیل کردن کارمان به بخش اضافه می کنیم. البته آموزش سری Visual Basic.NET نیز قرار داده می شود ولی محیهای برنامه نویسی آنها را به دلیل حجم بالا نمی توان در بخش قرار داد. این فایل یک آموزش کامل به زبان فارسی و به صورت یک فایل PDF در 73 صفحه تهیه شده است. این آموزش از بین چندین آموزش مختلف انتخاب شده است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد...!

8. 2 کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

از تک تک دوستان ممنون.
    خودم هم بین دلفی و بیسیک دوست داشتم یکی رو انتخاب کنم . پس می رم سراغ بیسیک . فقط یه سوال دیگه بعد از یادگیری زبان بیسیک بهتره همینو خوب ادامه بدم یا برم سراغ زبانهای .net در واقع منظورم اینه که کامله کامل بیسیک کار کنم یا تا زمانی که کمی مسلط شدم بعد برم سرغ زبان دیگری مثل زبان های .net

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز...
    طعم شیرین Ruby رو هیچ زبانی نداره، مثل ویژگی ها و قابلیت هاش که یکتاست.
    منابع فارسی کم داره، ولی بی نظیره!

11. این کاربر از Shamsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سلام..از ديد من شما با VB شروع كن.. بهترين انتخاب مي تونه باشه..موفق باشي..

13. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید
    آسون ترین زبان برنامه نویسی برای شروع چیست؟ البته زبانش به کار هم بیاد یعنی بلا استفاده نباشه.
    ممنون
    سلام
    با VB.NET شروع كن اسوني و مزه اي كه توي VB هست توي هيچ زباني نيست و به نظر من بدترين و چرت ترين زبان هم دلفيه !!!! اينو مطمئن باشيد و شك نكنيد .

15. 2 کاربر از aaaammmm87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از تک تک دوستان ممنون.
    خودم هم بین دلفی و بیسیک دوست داشتم یکی رو انتخاب کنم . پس می رم سراغ بیسیک . فقط یه سوال دیگه بعد از یادگیری زبان بیسیک بهتره همینو خوب ادامه بدم یا برم سراغ زبانهای .net در واقع منظورم اینه که کامله کامل بیسیک کار کنم یا تا زمانی که کمی مسلط شدم بعد برم سرغ زبان دیگری مثل زبان های .net

يه نكته خيلي مهم...! بيسيك تحت داسه و خيلي قديمي و چرته...! ولي ويژوال بيسيك تحت ويندوزه...!

يه رأي گيري چند سال پيش گرفته شد... نتيجه ش اين شد كه بيش از 50 در صد از برنامه ها با VB نوشته شده...!

شما بهتره كه با VB6 شروع كنيد...! بعد از اين كه VB6 رو ياد گرفتيد... VB.NET رو امتحان كنيد...! اگه خوشتون اومد بريد سراغش... و اگه خوشتون نيومد همون VB6 رو اوامه بديد...! (VB.NET خيلي شئ گراء ست...! و همين موضوع باعث ميشه كه واسه شروع زياد مناسب نباشه...!)

مي تونيد با همون كتابي كه بالا گذاشتم... شروع كنيد...!

موفق باشيد...!

17. این کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

يه نكته خيلي مهم...! بيسيك تحت داسه و خيلي قديمي و چرته...! ولي ويژوال بيسيك تحت ويندوزه...!

يه رأي گيري چند سال پيش گرفته شد... نتيجه ش اين شد كه بيش از 50 در صد از برنامه ها با VB نوشته شده...!

شما بهتره كه با VB6 شروع كنيد...! بعد از اين كه VB6 رو ياد گرفتيد... VB.NET رو امتحان كنيد...! اگه خوشتون اومد بريد سراغش... و اگه خوشتون نيومد همون VB6 رو اوامه بديد...! (VB.NET خيلي شئ گراء ست...! و همين موضوع باعث ميشه كه واسه شروع زياد مناسب نباشه...!)

مي تونيد با همون كتابي كه بالا گذاشتم... شروع كنيد...!

موفق باشيد...!
    بازم ممنون
    منظور من همون ویژوال بیسیک بود البته. کتابی هم که گذاشتین دانلود کردم . ممنون
    بعد از اینکه اینو خوندم چه کتابی پیشنهاد می کنید؟
    برای یاد گیری کامل مباحث الگوریتم و فلوچارت هم اگه می شه کتابی معرف کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •