سلام
چطوری میشه به کامپیوتر محل کار از داخل خونه دسترسی داشته باشم؟ هر دو هم اینترنت پر سرعت دارن مثلا میخوام IDM کامیپوتر محا کار رو اجرا کنم و لینک بهش بدم تا دانلود کنه
کسی اموزشی چیزی داره؟
با تشکر
سلام
چطوری میشه به کامپیوتر محل کار از داخل خونه دسترسی داشته باشم؟ هر دو هم اینترنت پر سرعت دارن مثلا میخوام IDM کامیپوتر محا کار رو اجرا کنم و لینک بهش بدم تا دانلود کنه
کسی اموزشی چیزی داره؟
با تشکر
team viewer و remote desktop خود ویندوز گزینه های خوبی هستند
من خودم زیاد کار نرکدم ولی راحت میتونید مثله دسک تاپ خودتون در یه پنجره دسک تاپ کامپیوتری که میخواید رو مشاهده کنید و برنامه ها رو اجرا و مثلا لیست لینک هاتون رو ایمپورت کنید
سیستم شرکتتون 24 ساعته روشنه؟
سلام
نه اینترنت شبانش رایگان هست از خودم رایگان نیست کسی هم از اون استفاده نمیکنه تقریبا سیستم اونجا هم دست خودم هست میبینم حیفه بیخودی اینترنش از دست بره میخوام بزارم هر شب مثلا ساعت 12 روشن بشه من هر وقت لینک گیرم اومد بهش بدم دانلود کنه
حالا این برنامه team viewer رو باید روی سیستم خونه نصب کنم یا اونجا؟ کار باهاش راحته؟من اصلا کار نکردم اموزشی چیزی نداره؟
همون remote desktop خود ویندوز رو هم دیدم اما اصلا بلد نیستم باهاش کار کنم(ویندوز هر دو هم سون هست)
ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر
سلام بچه ها منم يه همچين كاري مي خواستم انجام بدم
نمي دونم اين دوستمون به نتيجه اي رسيد يا خير ؟
يه برنامه اتوماسيون اداري داريم كه اگه بشه با سيستم خانه انوم اجرا كنم عالي ميشه
در ضمن منزل ADSL ندارم دايل آپه
اگه راه كاري داره خوشحال ميشم بفرمائيد.
با تشكر
والا در مورده روشن شدن کامپیوتر در یک ساعته خاص و شروع به دانلودش و بعد خاموش شدنش اتوماتیک یه تاپیک مفصل بچه ها زده بودن در همین حوالی
ولی team viewer سرعته زیادی لازم نداره گمونم در حده دایال آپ باید جواب بده
باید رو هر دو تا سیستم هم اجرا بشه که برنامه کم حجمی هم هست
اطلاعات کامل و لینک دانلودش اینجا هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تونستم وصل بشم اما دو طرف ADSl هست ولی گویا دیال اپ هم جواب میده
مشکل اصلی من اینه که باید مودم رو روشن بزام چون کامپیوتر رو گزاشتم سر ساعت 12 شب خودکار روشن بشه ولی مودم رو نمیدونم چیکار کنم راهی باشه که برقش رو از کیس بگیره مشکل حله چون همزمان با کامپیوتر روشن میشه
کسی راه حلی داره؟
با سلا م
بله ديگه بايد مودم روشن باشه
و نميشه هم برقش و از كيس بگيره
خطر داره يكم
مودم رو روشن بذاريد خوب
موفق باشيد.
مودمه من 24 ساعته روشنه اصلا ماهی یه ساعتم ممکنه خاموش نشه
مشکلی پیش نمیاد
به منم بگین خب،کامپیوتر اداره سونه ولی کامپیوتر خونه ایکس پی،یعنی اول باید از خونه به اینترنت وصل بشم که بعد بتونم به کامپیوتر اداره وصل شم؟چطوری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)