تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 42

نام تاپيک: اهدای عضو!

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

12 اهدای عضو!

سلام به همه‌ی دوستان عزیز

راستش مدت ها بود که قصد ایجاد چنین تاپیکی رو داشتم.
    واقعا جای این تاپیک اینجا خالیه!
    من جایی برای این قسمت پیدا نکردم، توی بخش علم، فرهنگ و هنر>>نظر سنجی این تاپیک رو ساختم که متاسفانه قفل شد، مدیران هم جواب ندادند!!!
    هر چند قرار نیست اینجا بحث علمی باشه و بیشتر به نظر سنجی نزدیکه اما تنها جاییه که احتمال داره این تاپیک دوباره مورد کم لطفی قرار نگیره!!
    ممنون میشم اگر جلوی فعالیت اش گرفته نشه

شاید همگی ما بارها از طریق صدا و سیما و مطبوعات مطالب زیادی رو درباره‌ی اهدای اعضای بدن دیده یا شنیده باشیم، به همین دلیل خیلی دوست دارم که نظر سایر دوستان عزیز رو در این مورد بدونم و بتونیم بحث خوبی در این زمینه داشته باشیم.

درابتدا با چند تا سوال آغاز می‌کنم و فکر می کنم که همین پاسخگویی به سوالات سرآغاز خوبی برای این بحث می‌باشد.
    1) شما نظرتون دراین مورد که افراد در زمان حیات خودشون میرن و کارت اهدای عضو میگیرن چی هستش؛ موافق این کار هستسد یا مخالف؟ دلیل موافقت یا مخالفت خودتون رو بیان کنید؟

2) اگر خدایی نکرده خدایی نکرده زمانی اتفاقی برای یکی از عزیزانمون پیش بیاد (بازم میگم خدایی نکرده) و امکان اهدای عضو باشه شما چه عکس العملی دارید؟ آیا به این کار موافق هستید یا مخالف؟ دلیل موافقت یا مخالفت خودتون رو بیان کنید؟

3) زمانی که چنین برنامه هایی توسط تلویزیون پخش میشه و خانواده اهداکننده و دریافت کننده رو نشون میده، تاحالا شده که به این مورد کمی فکر کنید؟ و اینکه دوست داشتید که جای کدوم یک از این افراد باشید؟

البته امیدوارم که زیاد بحث کلیشه ای نشه و هر کس با صداقت کامل به سوالات پاسخ بده.

برای عضویت به سایت w w w . e h d a . i r برید و فرم عضویت رو پر کنید.
    Last edited by Mo5tafa; 18-09-2010 at 15:02.

2. 17 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

تا اعضای مارو اهدا نکنی ول کن نیستی

4. 2 کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر پول خوبی بدن و اگر از نظر شرعی مشکل نداشته باشه به نظرم خوبه.

مثلا من اگر خدایی نکرده مرگ مغزی بشم اگر پول خوبی به پدر مادرم بدن من حتما کارت اهدای عضو میگیرم.

مثلا قلب 20 ملییون بدن ریه 10 ملییون.

چون من هیچ سودی برای پدر مادرم نداشتم . حداقل اینجا جبران کنم.

6. 3 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه David Jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

با صداقت کامل میگم که:
    1-موافقم.دلیلشم اینه که
    دوست دارم بعد از مرگم صدای تپیدن قلبم رو بشنوفم
    خیلی بهتر از اینه که بزارنم زیر خروارها خاک بعد بشم غذای مورچه ها.
    2-موافقم. به همون دلایل بالایی.
    3-نه فکر نکردم.یه بار تیلویزیون یه مستندی رو در همین مورد نشون داد.یه دختری بود که قلبش رو داده بودن به یه پسره پولداری.از پسره تو بیمارستان 24 ساعت فیلم و عکس و مصاحبه و این حرفا.بعدش پسره روزای آخری که تو بیمارستان بود گفت :
    شب بعد از پیوند خواب دیدم که اومده رو سینه ام نشسته و میگه قلبم رو پس بده و میخواسته دستشو بکنه تو و قلبشو بکشه بیرون.
    اینو که شنیدم که ناراحت شدم که یه آدم چقد میتونه ناسپاس باشه که یه همچین حرفی بزنه.
    الانم فکر میکنم اگه قراره اعضای من به یه همچین کسی پیوند بخوره واسم مهمه یا نه . مهمه از این لحاظ که حیفه زندگی واسه آدمای مغرور و از خود رازی.مهم نیست از این لحاظ که :
    من کاری رو که میدونم درسته انجام میدم و به هیچ وجه مهم نیست نتیجه اش چی میشه!

8. 5 کاربر از David Jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    1-اصولاً بحث اهدای عضو موی تن آدم رو سیخ می کنه. من می خواستم این کار رو بکنم ولی همش فکر می کنم که اگه این کارت رو پر کنم، زود می میرم. از طرفی فکر می کنم اگه مثلاً قلبم رو در بیارن، دردم می گیره. وقتی توی سریال ملکوت، قلب حاج فتاح رو در می آوردن احساس کردم قلب خودم داهر از قفسه سینه خارج می شه. ولی واقعاً این کار، یک کار بزرگه و هرگز نباید اون رو یه کار کوچیک فرض کرد.
    وقتی خانمی که پیوند ریه شده و تفاوت قبل از پیوند و بعد از پیوند رو تشریح می کنه اون وقت می فهمی که چقدر این کار، بزرگ بزرگ بوده. حتی کسانیکه خون اهدا می کنن هم انسان های بزرگی هستن. حالا فکرش رو بکنید، وقتی زنده اید، کلیه و بخشی از کبدتون رو اهدا کنید.

2-دلم می خواد توی این زمان واقعاً یقین داشته باشم که مریضم دیگه برنمی گرده و امکان معجزه برگشت براش وجود نداره. در غیر اینصورت دوست دارم یقینی داشته باشم که به واسطه اون بدون چون و چرا این کار رو انجام بدم ولی این رو قبول کنید که فکر بودن در این اوضاع هم سخته چه برسه به حضور واقعی.

3-بخشی رو در مورد 1، پاسخ دادم. اگه جای دهنده باشید که عزیزتون رفته ولی اگه جای گیرنده باشید که عزیزتون برگشته. به نظر شما چه فرقی بین این دو هست؟ من گمان می کنم که گیرنده هم دلش برای دهنده می زنه. واقعاً سخته، خیلی سخته.

یعنی می شد، چند تا قلب داشتم، چند تا کلیه داشتم، چند تا کبد داشتم و می بخشیدم تا کسی در رنج و درد و بیماری نمونه ولی چه کنم که از هرکدوم فقط یکی دارم(به غیر از کلیه) ولی آیا اینقدر اراده دارم و خواهم داشت که دردمندی را کمک کنم؟

10. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

من که سه چهار ماه پیش فرمشو پر کردم ولی هنوز کارتش بدستم نرسیده !
    در ضمن نوشته بود که رضایت پدر مادر یا فرزند باید باشه پس بهتره که به خانواده هاتون بگین ؛ من گفتم ولی یهو دیدی خانواده ها قبول نکردن ؛ اونوقت چی ؟
    Last edited by Vallio; 12-09-2010 at 11:01.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من که موافقم
    حدود 2 سال پیش هم کارتو گرفتم
    از شما چه پنهون دوست دارم هر وقت ، وقت مرگم رسید مرگم طوری باشه که بتونم این کارو انجام بدم ...

13. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من حدود 2 سال پیش عضو شدم کارتم 2 ماهه اومد
    با خانواده خودم و خانومم هم صحبت کردم که وقتی خودم نباشم حداقل عضوم نجات بخش یکی باشه

15. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

من خودم خیلی دوست داشتم عضو شم ولی با خوانواده که صحبت کردم خیلی دوستانه گفتن "غلط میکنی ازین غلطا بکنی"

17. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من هم دوسالی هست که عضو شدم...
    کار خدا پسندانه و خوبیه...
    من حاضرم به رایگان بعد مرگم اعضای بدنم رو در اختیار دیگران بزارم...باشد که این اعضا بقای عمر دیگری باشه...
    در ضمن نوشته بود که رضایت پدر مادر یا فرزند باید باشه پس بهتره که به خانواده هاتون بگین ؛ من گفتم ولی یهو دیدی خانواده ها قبول نکردن ؛ اونوقت چی ؟
    اگه قبول نکردن که عضو اهدا نمیشه...اما این کارت باعث میشه که به خانواده بفهمونی که من از صمیم قلب به اهدا راضیم و مثل یه جور وصیت کردن میمونه ...و معمولا خانواده به وصیت عمل میکنه
    یا علی

19. 4 کاربر از masud-000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •