سلام به همهی دوستان عزیز
راستش مدت ها بود که قصد ایجاد چنین تاپیکی رو داشتم.
واقعا جای این تاپیک اینجا خالیه!
من جایی برای این قسمت پیدا نکردم، توی بخش علم، فرهنگ و هنر>>نظر سنجی این تاپیک رو ساختم که متاسفانه قفل شد، مدیران هم جواب ندادند!!!
هر چند قرار نیست اینجا بحث علمی باشه و بیشتر به نظر سنجی نزدیکه اما تنها جاییه که احتمال داره این تاپیک دوباره مورد کم لطفی قرار نگیره!!
ممنون میشم اگر جلوی فعالیت اش گرفته نشه.gif)
شاید همگی ما بارها از طریق صدا و سیما و مطبوعات مطالب زیادی رو دربارهی اهدای اعضای بدن دیده یا شنیده باشیم، به همین دلیل خیلی دوست دارم که نظر سایر دوستان عزیز رو در این مورد بدونم و بتونیم بحث خوبی در این زمینه داشته باشیم.
درابتدا با چند تا سوال آغاز میکنم و فکر می کنم که همین پاسخگویی به سوالات سرآغاز خوبی برای این بحث میباشد.
1) شما نظرتون دراین مورد که افراد در زمان حیات خودشون میرن و کارت اهدای عضو میگیرن چی هستش؛ موافق این کار هستسد یا مخالف؟ دلیل موافقت یا مخالفت خودتون رو بیان کنید؟
2) اگر خدایی نکرده خدایی نکرده زمانی اتفاقی برای یکی از عزیزانمون پیش بیاد (بازم میگم خدایی نکرده) و امکان اهدای عضو باشه شما چه عکس العملی دارید؟ آیا به این کار موافق هستید یا مخالف؟ دلیل موافقت یا مخالفت خودتون رو بیان کنید؟
3) زمانی که چنین برنامه هایی توسط تلویزیون پخش میشه و خانواده اهداکننده و دریافت کننده رو نشون میده، تاحالا شده که به این مورد کمی فکر کنید؟ و اینکه دوست داشتید که جای کدوم یک از این افراد باشید؟
البته امیدوارم که زیاد بحث کلیشه ای نشه و هر کس با صداقت کامل به سوالات پاسخ بده.
برای عضویت به سایت w w w . e h d a . i r برید و فرم عضویت رو پر کنید.