مثل اینکه امسال انتقالی دختران به شهرشون خودشون امکان پذیره
تجربیات ،اطلاعات ، آیین نامه ها ، ضوابط خلاصه هرچی که تو زمینه انتقالی (چه دختر چه پسر ) می دونید مطرح کنید .![]()
مثل اینکه امسال انتقالی دختران به شهرشون خودشون امکان پذیره
تجربیات ،اطلاعات ، آیین نامه ها ، ضوابط خلاصه هرچی که تو زمینه انتقالی (چه دختر چه پسر ) می دونید مطرح کنید .![]()
[QUOTE مثل اینکه امسال انتقالی دختران به شهرشون خودشون امکان پذیره
تجربیات ،اطلاعات ، آیین نامه ها ، ضوابط خلاصه هرچی که تو زمینه انتقالی (چه دختر چه پسر ) می دونید مطرح کنید .][/QUOTE]
حرفش رو خیلی زدن ولی هنوز نتونستن عملی کنن ......شما خودت در نظر بگیر کسایی که سراسری شهرستان قبول شدن
محل سکونتشون تهران هست همه میخوان بیان تهران اصلا دانشگاههای سراسری تهران گنجایش برای این همه انتقالی داره
کلا به امید انتقالی نشینید
تمام دوستای من که سراسری شهرستان قبول شدن هیچ کدوم نتونستن انتقالی بگیرن !!!
انتقالی به دانشگاههای تهران تقریباَ معلومه که غیر ممکنه ولی به دانشگاههای شهر های دیگه چطور مثلاَ به اصفهان میشه انتقالی گرفت ؟
من مهندسی شیمی سبزوار قبول شدم .قم که مهندسی شیمی نداره !برای انتقالی به اراک یا کاشان چکار باید بکنم ؟
Last edited by parya220; 11-09-2010 at 16:53.
هنوز کسی نتونسته انتقالی بگیره !!!
شما زنگ بزنی دانشگاه بپرسی خودشون میگن نمیشه انتقالی گرفت .
شدنش که راه داره...ولی خیلی سخته...
ولی برای خانوم ها خیلی راحته و گیر زیادی نمیدن...
میتونم بپرسم شما کجا تحقیق کردی از کدوم دانشگاه در رابطه با انتقالی سوال کردید و دیدید که برای خانوم ها راحته !!!!!!! وگیر نمیدن !!!!!!!
بستگی به سطح دانشگاه مبدا و مخصوصا مقصد داره . کار خیلی سختیه . ولی خب شدنیه مخصوصا واسه خانمها
از سبزوار به دانشگاه کاشان شاید بشه یه کارهایی کرد ولی باید معدل بالایی داشته باش تا بهونه دستشون ندی![]()
از بوعلی سینا میشه انتقالی بگیرم به دانشگاه اصفهان یا صنعتی اصفهان (برق)
اتفاقاْ یکی از دوستان دبیرستان من انتقالی گرفت اومد تهران !! حقیقتش نمی دونم دقیقا چه مراحلی گذروند ولی اینو میدونم که اولش یه ترم مهمان بود و بعدش منتقل شد !انتقالی به دانشگاههای تهران تقریباَ معلومه که غیر ممکنه ولی به دانشگاههای شهر های دیگه چطور مثلاَ به اصفهان میشه انتقالی گرفت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)