با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید
با عرض تبریک عید سعید فطر
من یک نوت دل دارم مدل ذیل:
Notebook Dell Inspiron 1520

Full Media Support
The new 15" Inspiron also comes standard with:
- <LI class=point_normal>8-in-1 memory card reader <LI class=point_normal>4 USB 2.0 ports <LI class=point_normal>54mm ExpressCard slot <LI class=point_normal>S-Video (S/PDIF supports via dongle) <LI class=point_normal>7.1 channel stereo sound <LI class=point_normal>Graphics card with 64 MB frame buffer <LI class=point_normal>Headphone jack
- IEEE 1394 input for fast video and image transfers from your camera
<LI class=point_normal>8-in-1 memory card reader <LI class=point_normal>4 USB 2.0 ports <LI class=point_normal>54mm ExpressCard slot <LI class=point_normal>S-Video (S/PDIF supports via dongle) <LI class=point_normal>7.1 channel stereo sound <LI class=point_normal>Graphics card with 64 MB frame buffer <LI class=point_normal>Headphone jack <LI class=point_normal>IEEE 1394 input for fast video and image transfers from your camera
مشخصات سیستم من هست

قصد خرید هارد اکسترنال داشتم
پارسال هارد 500 گیگontouch خریدم ولی بعد از یکسال هر کاری کردم فقط با usb1.0 بالا می یاد در حالی که قبلا سرعت usb2.0 داست
این دفعه با کمک اساتید می خواهم هارد 1 ترابایت وسترن بخرم (فکر کنم بهترین مارک باشد)
لطفا مدل های موجود در تهران
پاساژ رضا
پاساژ ایرانیان
پاساژ علاءالدین
را ذکر کنید
در ضمن آیا به نوت بوک من کارت اکسپرس برای usb3.0 میشود استفاده کرد؟
یا یکی از پورت های ethernet یا 800 و 400؟
در ضمن می خواهم سیستم عامل نیز نصب کنم بیشترین بافر موجود در بازار چیست؟
در آخر برای خرید هارد پلایر که خروجی HDMI داشته باشد چه مدلی را پیشنهاد می کنید
یا یک دستگاه دی وی دی با توجه به قیمت ها و امکانات آن بهتراست ؟
در مورد اینکه هارد ها با آداپتور هستند نیز لطفا توضیح دهید؟
نوت بوک من هارد MMC/SD و MS/PRO دارد آیا همین هارد را به یک ترابایت افزایش دهم بهتر است در صورت مثبت بودن لطفا قیمت ها را اعلام کنید
با تشکر از همه اساتید عزیز
منتظز پاسخ دوستان هستم لطفا همه موارد را پاسخ دهید با تشکر مجدد