با سلام
من میخوام یک کارت گرافیک حدود 120 تومن بخرم.
بعض میگن ATI مخصوص بازیه یک سری میگنGEFORCE بهتره.من چه کار کنم؟
در ضمن یه مارک خوب و اسم مدل رو هم لطفا معرفی کنید.
با تشکر
با سلام
من میخوام یک کارت گرافیک حدود 120 تومن بخرم.
بعض میگن ATI مخصوص بازیه یک سری میگنGEFORCE بهتره.من چه کار کنم؟
در ضمن یه مارک خوب و اسم مدل رو هم لطفا معرفی کنید.
با تشکر
اسم تاپیک مناسب نیست...نمیشه اینجوری مقایسه کرد ولی خوب ATI قیمت مناسبی در برابر کارایی که میده داره...به نظر من شما یکم رو بودجت بزار و ATI HD 5750 بخر...حدود ۱۵۰...![]()
کاملا موافقم
آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است ؛
ATi بهتره
بهتر و بدتر نداریم
هر کدوم از برندها تو دسته و رنج قیمتی،کیفیت کاری و مابقی عوامل بررسی میشن
کارائیشون تو بازیهای متفاوت متفاوته !
از دید من ATI عملکرد سینوسی داره ! مثلا یه کارت متوسطش تو یه بازی از بهترین کارت انویدیا هم عملکرده بهتری داره اما تو یه بازی دیگه بهترین کارتش از یه کارت متوسط به پاین انودیا هم بدتره !! (البته تو سری جدید بهتر شده)
یه نقص دیگش هم از دیدن شدیدا نیازمند به درایورهای جدیدش بودنه ! اگه درایورش آپدیت نشه شدیدا کارائیش تو بازیهای جدید پایین میاد ولی انویدیا اینطوری نیست
مورد بعدی فناوری های خاص انودیا مثله فیزیک هست که بازیهای بزرگ ازش بهره میبرن و داره روز به روز بیشتر میشه
اما حالا چند مورد مهم دیگه :
1- قیمت های ATI خیلی خیلی معقول تر از انویدیان و به نسبت قیمت کارکرد ATI بهتره !
2- تو سری جدید انویدیا (سری 400) شدیدا مشکل گرمایی دیده میشه که ATI تو این ضمینه بهتر عمل کرده (حتی از لحاض نویز و صدای تولیدی هم اینطوره !)
3- یه مورد دیگه هم از دید من تنوع بیشتر محصولات ATI هست که بخصوص در سریهای تازه به بازار اومده بیشتر احساس میشه
لامبورگینی یا فورد؟ATI or GEFOCE کدوم بهتره؟
خب:
لامبورگینی=ATI
فورد=GEFORCE
وسلام.
دوست عزیز حداقل بگو لامبورگینی بهتره با فورد؟![]()
کاملا موافقم
آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است ؛
ATi بهترهدوستان فعلا قویترین کارت گرافیگ تک gpu از ان nvidia هستلامبورگینی یا فورد؟
خب:
لامبورگینی=ATI
فورد=GEFORCE
وسلام.
پس لامبورگینی= GEFORCE
بعدش هه نباید مارک با مارک مقایسه بشه بیضی از چیزها NVIDIA بهتره تو بعضی دیگر ATI
سلام.
ممکنه مدلش رو هم بگید؟ممنون میشم ساید من جای 5970ساپفایر اینو بگیرم....دوستان فعلا قویترین کارت گرافیگ تک gpu از ان nvidia هست
gtx480 قویترین کارت سینگل هست ولی از 5970 ضعیفتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)