تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: کمک در مورد مرخصی تحصیلی از دانشگاه آزاد و شرکت دوباره در کنکور سراسری

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

13 کمک در مورد مرخصی تحصیلی از دانشگاه آزاد و شرکت دوباره در کنکور سراسری

درود و سلام بر دوستان گرامی

من متولد نیمه دوم 69 هستم و طبیعتا در صورت نرفتن به دانشگاه؛ مشمول خدمت سربازی میشم. کنکور سراسری امسال رو هم دوباره مردود شدم ولی ازاد مهندسی برق خمینی شهر قبول شدم. خوب یا بد به هر حال تصمیم گرفتم که دوباره کنکور بدم و مطمئن هستم که اگر پشت کنکور بمونم، چون امسال واقعا میخوام بخونم رتبه خوبی سال دیگه کسب میکنم.
    حالا از دوستان یه سوال داشتم که آیا امکانش هست که من با گرفتن دو ترم پشت سر هم مرخصی تحصیلی از دانشگاه آزاد سرباز نشم و بتونمم درسمو بخونم. یعنی دانشگاه آزاد به من دو ترم مرخصی تحصیلی پشت سر هم میده که من بدون مشمول شدن بتونم برای کنکور سال بعد بخونم؟

ممنون میشم دوستانی که اطلاعی در این مورد دارند؛ من رو کمک کنند.

سپاس از مهر همه عزیزان

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

درود و سلام بر دوستان گرامی

من متولد نیمه دوم 69 هستم و طبیعتا در صورت نرفتن به دانشگاه؛ مشمول خدمت سربازی میشم. کنکور سراسری امسال رو هم دوباره مردود شدم ولی ازاد مهندسی برق خمینی شهر قبول شدم. خوب یا بد به هر حال تصمیم گرفتم که دوباره کنکور بدم و مطمئن هستم که اگر پشت کنکور بمونم، چون امسال واقعا میخوام بخونم رتبه خوبی سال دیگه کسب میکنم.
    حالا از دوستان یه سوال داشتم که آیا امکانش هست که من با گرفتن دو ترم پشت سر هم مرخصی تحصیلی از دانشگاه آزاد سرباز نشم و بتونمم درسمو بخونم. یعنی دانشگاه آزاد به من دو ترم مرخصی تحصیلی پشت سر هم میده که من بدون مشمول شدن بتونم برای کنکور سال بعد بخونم؟

ممنون میشم دوستانی که اطلاعی در این مورد دارند؛ من رو کمک کنند.

سپاس از مهر همه عزیزان
    دوست من اگه تازه می خوای آزاد ثبت نام کنی و ورودی جدید هستی ؛ نه فکر نکنم !
    چون دانشگاه میگه برو هر موقع خواستی بیا ثبت نام کن . هر چند تا ترم از موقعی که باید ثبت نام میکردی بگذره اشکال نداره ! فقط خودشون برات مرخصی حساب می کنن و پول شهریه ثابتشو می گیرن !
    چون ورودی جدید هستی فکر نکنم بتونی این کار رو بکنی که اول ثبت نام کنی بعد مرخصی بگیری ...

3. این کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من فكر كنم تا بهمن نگه ميدارن نه كل سال رو.
    البته من ورودي 80 دانشگاه آزاد بودم و شايد با روال كار امروزي زياد آشنايي ندارم اما همين قدر بگم كه از 92 نفر قبولي اون سال تو رشتمون تقريبا 20 نفر با همين شرايط خودشون رو عقب انداختن.يعني يك سال مرخصي گرفتن.

5. این کاربر از meisam82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبلاً می شد ترم اول هم مرخصی گرفت. من دیده بودم که این کارو می کنن.
    اگر این طور باشه که Glad boy گفت، تو می تونی ثبت نام کنی، مخ مدیر گروهتو بزنی که حداقل واحد رو بهت بده اونم واحد های نظری که شهریش کم بشه، نری امتحان بدی و درسات حذف بشه یا اینکه اصلاً بین ترم بری تقاضای حذف ترم بدی. این طوری فقط پولت می ره.
    ولی تا جایی که من می دونم اصلاً این کارها نیاز نبود و می تونستی با واریز شهریه ثابت ترم اول هم مرخصی بگیری. اطلاعات من در این زمینه بر می گرده به 6-7 سال پیش!

7. این کاربر از Tenacious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من اطلاع خاصی در این مورد ندارم ولی چیزی که میدونم شما بعد از مرخصی اگه خدا بخواد دانشگاه سراسری قبول شدی باید از ازاد انصراف بدی ،فکر می کنم بعد از انصراف از دانشگاه ازاد باید بری خدمت یا این که کارت پایان خدمت داشته باشی تا دانشگاه سراسری ثبت نامت کنه(داخل دفترچه شماره یک سراسری اون اولاش یه همچین چیزایی نوشته بود)
    برو در این مورد هم تحقیق کن ببین میتونی انصراف بدی یا نه ...
    ترم اول رو هم میشه مرخصی گرفت سال پیش دوستم ازاد شرکت کرد پدرش مریض شد و مجبور شد یه ترم مرخصی بگیره

9. این کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M3lody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بله
    ترم اول میشه مرخصی گرفت با پرداخت شهریه ثابت .

11. این کاربر از M3lody بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

براي هر مقطع تحصيلي فقط يكبار معافيت صادر ميشه
    يعني اگه دانشگاه آزاد ثبت نام كني و اونا واست درخواست معافيت كنند، ديگه نميتوني دانشگاه ديگه ثبت نام كني مگه اينكه بري خدمت!
    من خودم اين مشكل رو داشتم، از فراگير پيام نور انصراف دادم اومدم آزاد ثبت نام كنم، ولي نشد. به هر دري هم زدم نشد.آخرش رفتم خدمت!!
    شما يكار ديگه ميتوني بكني
    6 ماه فرجه داري كه مداركت رو بفرستي
    دقيقا ماه ششم پست كن، تقريبا 2 ماه طول ميكشه جوابش بياد، كه تاريخ اعزام توش مشخص ميشه، كه اونم حداقل دو ماه بعد تاريخ خورده. توي اين مدت ميتوني بري (با يه پارتي!!) تاريخ اعزامت رو عقب بندازي.حتي بدون پارتي هم امكان داره بشه.

13. این کاربر از reza_azizi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

سپاس از همه دوستان گرامی. واقعا با پاسخ های کاملتون لطف کردید.
    خودم خیلی فکر کردم؛ اول از همه این که این مشکل که دوستان میگند باید برم خدمت رو فکر کنم داشته باشم و فارغ از اون هر چقدر فکر کردم دیدم فایده نداره الکی یکسال دیگه خودمو عقب بندازم. حالا که اون رشته ای رو که دوست دارم قبول شدم؛ پس بهتره بیش از این خودمو از زندگی عقب نیاندازم و برم دانشگاه.

سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.یعنی من نمیتونم برم غیر انتفاعی و ترم 2 مرخصی بگیرم بعدش دانشگاه ازاد ثبت نام کنم؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.یعنی من نمیتونم برم غیر انتفاعی و ترم 2 مرخصی بگیرم بعدش دانشگاه ازاد ثبت نام کنم؟؟؟؟؟
    سلام
    منم دانشگاه غير انتفاعي رو مي خوام ول كنم و برم آزاد شركت كنم. مي شه؟؟؟؟؟
    بچه ها دانشگاه آزاد از همون ترم اول مرخصي مي ده؟؟؟؟؟؟؟؟
    تورو خدا يكي يه جواب درست بده لطفا.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •