تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: RLFA | Full persian (Farsi) Rapidleech - رپید لیچ کاملا فارسی

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

12 RLFA | Full persian (Farsi) Rapidleech - رپید لیچ کاملا فارسی

رپید لیچ یک اسکریپت رایگان برای انتقالات بین سروری از سایت های دانلود / آپلود معروفی نظیر Rapidshare.com، megaupload.com و بیش از 45 سایت دیگر است. اسکریپت معروف رپید لیچ فایل ها را بین سایت های نظیر رپید شیر، مگا آپلود، دپوزیت فایلز، ایزی شیر و سایت های دیگر انتقال میدهد، و با استفاده از سرعت بالای انتقالات بین سروری، فایل ها را بر روی سرور(هاست) شما ذخیره میکند، پس از دانلود فایل ها بر روی سرور خودتان شما به راحتی میتوانید این فایل ها رو بدون دغدغه های حذف شدن یا مشکلات دیگر، در هر زمانی که بخواهید با سرعت بالا دانلود کنید.

اسکریپت رپید لیچ در حال حاضر با بیش از 5 میلیون کاربر در سرتاسر دنیای اینترنت استفاده میشود و این اسکریپت در بیش از 2000 سرور تا کنون نصب شده است.

خطاب به صاحبان هاست و مدیران سایت ها: اگر شما تا به حال این اسکریپت را امتحان نکرده اید! همین حالا آنرا کاملا رایگان دانلود و نصب کنید و خودتان ببینید که چقدر راحت میتوانید با این اسکریپت ساده ولی کارآمد کارهای خود را انجام دهید! علاوه بر این شما میتوانید با ارائه خدمات به کاربران و سایت های دیگر صاحب درآمد مناسبی از این اسکریپت شوید، همین طور میتوانید با تبلیغات درآمدی علاوه بر مورد قبل داشته باشید، بعضی از وبمسترها حتی تا روزی 100 یورو از این راه کسب در آمد دارند آنهم تنها با سیستم های تبلغات اینترنتی نظیر گوگل و یاهو!
    نصب این اسکریپت بسیار ساده بوده و شما حتی نیاز به دیتابیس و پایگاه اطلاعات برای نگهداری اطلاعات ندارید!

خطاب به کاربران و سایر مصرف کنندگان: شما میتوانید با جستجو در انجمن های ما، ده ها سرور مختلف رایگان که اسکریپت ما بر روی آنها نصب شده است بیابید. شما میتوانید از این سایت ها به رایگان استفاده کنید ولی لطفا از این سایت ها با کلیک بر روی تبلیغات و یا کمک های نقدی خود پشتیبانی کنید؛ و از این طریق به ادامه ی فعالیت این سایت ها کمک کنید.

خطاب به دوستان عزیزی که نسخه فارسی این اسکریپت را از این سایت دانلود و از آن استفاده میکنند: نسخه ی فارسی این برنامه پس از صرف بیش از 200 ساعت ترجمه، طراحی، کدنویسی و انجام تغییرات لازم در قالب ها و فایل های اصلی و کارمداوم به مرحله ی انتشار برای همگان رسیده است. این نسخه در حال حاضر تنها و کاملترین نسخه ی فارسی این اسکریپت برای استفاده تمامی پارسی زبانان جهان است. علاوه بر این مورد برنامه نویسی و تغییرات این اسکریپت به نحوی انجام شده که برای دیگر زبان های راست چین به عنوان منبع به شمار آید. لطفا در هنگام استفاده از این اسکریپت لینک های کپی رایت مرتبط به سایت اصلی و سایت "رپید لیچ فارسی" را دست نخورده نگه دارید، شما میتوانید در صورت تمایل لینک های مرتبط با کپی رایت سایت خود را بعد یا قبل از این لینک ها اضافه کنید.
    نحوه ی دانلود از این سایت برخلاف دیگر سایت ها کاملا رایگان بوده و شما حتی نیاز به وارد شدن جهت مشاهده و دانلود آخرین نسخه و افزوده ها ندارید!
    موفق و خلاق باشید - DaRiOuShJh

رپید لیچ به طور مداوم در حال تغییر است، پس شما هم هر چند وقت یکبار برای اخبار و امکانات جدید این اسکریپت به این سایت سربزنید!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by DaRiOuShJh; 07-02-2011 at 13:03. دليل: ویرایش لینک

2. 6 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام من از شما سوال دارم در مورد نصب این اسکریپت:::::: من برای بار اول این اسکرپت را در لوکال هاست امتحان کردم و جواب داد ولی دوباره که امتحان کردم بعد از وارد کردن لینک و زدن گزینه ی انتقال صفحه ای باز میشه که همان طور در حالت لود باقی می مونه نمی دونم چی شد که خراب شد و دیگه جواب نمیده،مشکل من از چیست؟
    سوال دوم –این اسکریپت فقط رپید شر و مگا اپلود را جواب میده و سایتهایی مثل هاتفایل را جواب نمیده من این قضیه رو هم در این اسکریپت و هم در سایتهای آماده مثل سایت زیر امتحان کردم و جواب نداد حالا نمی دونم شاید کار من یک جا مشکل داره ؟ لطفا مرا راهنمایی کنید
    سوال سوم- شما اسکریپی سراغ ندارید که بشه از سایتهایی مثل هاتفایل دانلود کرد و یا سایتی (خارجی-ایرانی) سراغ ندارید که بشه لینک های هاتفایل را مستقیم و بدون محدودیت کرد ،اخه تو اینترنت سایت ی مستقیم کننده ی لینک برای رپیدشر خیلی زیاده و برای سایتهایی مثل هاتفایل کم
    با تشکر از شما

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان با عرض پوزش
    لینک ها تصحیح شد

یک قالب جدید هم اضافه شده که امکان درج تبلیغات در 4 جای صفحه رو داره با نمونه:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •